C6-01 Şarj olayı

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Şarj olayı
Merhaba arkadaşlar ben c6 01 de asphalt 6 oynarken şarj çok hızlı gidiyor. Örneğin % 40 dı şarj 20 dakika oynadım yaklaşık batarya az dedi. Bu normal midir ?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
normal kardeş zaten normal de de şarj dayan mıyor

slant1111

slant1111

Üye
hayır çok anormal bir durum.o kadar gtmez..tam şarj edin 20 dk oynayın o kadar gtmeyecektir.hattta ben %100 iken oynadım hala %100 .ama c7 ile oynadım ama ikiside aynı oldugu için aynı kefeye koyuyorum.

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
evet :) birde şey sorucaktım telefon şarj olurken ben sürekli telefondan internete felan girsem şarj olurken telefonla oynasam batarya %100 olduğu zaman tam dolmamış gibi geliyor bana.. tam olarak derdimi anlatamadım sanırım :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada şarj ederken net oyun sms yapmayın ömürünü çabuk bitirir çok acilse sms yada görüşme yapın bn aspalt6 oynuyom 1 buçuk saat sarj daha yeni %50 e iniyor ve sms müzik flen dinledikten sonra
yaptuım bunu

forbidden5

forbidden5

Üye
normal bi durum söz konusu değil 2-3 saat oynamama rağmen % 60 larda oluyor şarj bataryanda olabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
C6-01'in bataryası ortalama kullanımda max. 2 gün gidiyor zaten. Aşırı oyun, net ve müzikte ise 1 gün. Ama arkadaşlarında belirttiği gibi "tam doluyken" öyle 20 dk oyunla yarıya inmez.

SilentOne

SilentOne

Üye
yani :)

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Telefonum çok yakıyor yahu :D

• Beğen
Tepkiler: iatis
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
bendede c6-01 var ama üzülüyorum keşke iphone 3gs alsaydım diye:vur

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Tüp Takan varsa telefona , Tüp Takdırsak Meredin Yaktığı değil maliyet düşük olur :bilmm
C6-01 en büyük sorunlarından biride Şarj zatii

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok iyi bi telefon ben memlunum kamerası asil (h)

SilentOne

SilentOne

Üye
yo bnde şarj sorunu göremiyom yok yani hiç bişi ypmassam arama ve sms oda 50 tane ve 1 saat muzik 3 gün gittiqini gördüm

cukuleaks

Üye
Bnim telefon bi olmadan 9 saate 50 ye iniyo

okitox

okitox

Üye
şu güncellemelerden sonra benim telefon da hızlandı bayağı ama şarj on saat gitmiyor iki gündür. Üç kere şarj ettim iki günde.

krocix

Üye
yapmanız gereken bir kaç şey var. Bende C6-01 kullanıyorum.

1) Çift moddan GSM'e alın şebekeyi.
2) Ekran koruyucuyu iptal edin (en önemli bu)
3) Işık sensörünü kapatın(bende açık kapatmayın bir şey ifade etmiyor :D)

bu şekilde yaklaşık 1 gün aralıklsız şarkı dinleyince şarj bitmiyor. 6 ~ 7 saat kadar internette aktif dolaşabiliyorum.
oyununa göre; örneğin Dungeon Hunter 2 HD'yi 5 ~6 saat oynadıktan sonra batarya zayıf diyor. HD olmayan oyunlarda biraz daha uzun sürüyor 7 ~8 saat kadar oynayabiliyorum.
Telefonu ilk aldığımda şarjı bitirdim ve sonrasında fulledikten sonra hiçbir işlem yapmadım telefonda ve 3 Gün gitti şarj. telefonu güncelledikten sonra 6~7 saatte bitiyordu. daha sonra alıştımı ne oldu bilmiyorum. msj müzik takılıyorum. 1 günden fazla gidiyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sorun 3G acık olmasından değil sorun bul uygulamasının sürekli şebeke taraması bula girin ayarlar diyin 2 sinede hayır diyin sonra intranet girin seçenekler ayarlar diyin secenekler gelişmiş diyin açıksa ntml1 midir nedir onu kapatın son olarak comminicator a girin orda ayarlar var ordan oto oturum açmayı kapatın ben bunları uygulayınca 1 gün zor giden şarj 2 güne dayandı deneyin bence ışık sensörünüde kapamanıza gerek yok

• Beğen
Tepkiler: westset
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
anna dan sonra 2 gün gdiyor
bu konu tarih oldu :D

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
qsaw

qsaw

Üye
bende sorun olmuyor nasıl sizde oluyor mera ediyorum:hmmm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
v24 te çok oluyordu v25 te düzeldi herhalde arkadşlar v24 te kaldı ?

Üst Alt