LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
aynen bende şaşırıyorum ona 800 kusur dıyen war 900 dıyen war ben 999 dan cıktıgını bılıyorum 1000-950 arası bırsey bence ..
ben aldığımda 999tl idisatış fiyatı aynı günlerde caner yendi almıştı ankara vatan'dan 920tl'ye. Fiyatlar sabit değil malesef yalnız ben alırken ekstra garanti yaptırdım çalınma kaybolma kirilma bozulma vs vs karşısında yenisi ile birebir değiştirme. Olayı var

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Telefon sigortası o değil mi?:hmmm

cihan3454

cihan3454

Üye
2 gündür kullanıyorum. Hayatımda gördüğüm en kötü 5 mp kamera bu cihazda, igrenç bir kamerası var. 2mp k750 kamerası bile bunu 10'a katlar 1mp 7610 camerası bile bundan daha iyi, ayrıca karşı tarafın konuşma sesi çok kötü. Bir önceki telefonumu (x6) çok aratacğa benziyor bu telefon. Symbian ve nokia'nın değerini bilememişim. Turkcell rom da cabası vodafone hat ile markete giremiyorum.

caneryendi

caneryendi

Üye
slm arkadaşlar farklı nedenlerden dolayı malesef optimus blacki satmak zorunda kaldım sıfırdan bi farkı yoktur boşuna sıfıra fazla ödemeyin 2 hafta bile olmada alındığı günden bugüne ekran koruyucu ve arka kapakla kullanıldı en ufak çizik yok yere düşme vs hiçbirşey olmadı sıfırla aynı almak isteyen olursa kaçırmasın derim ... 800 tl ye veriyorum kutu paket içeriği ekisiksiz faturasıda var vatandan almıştım... ilgilenenler acil özele yazsın oradan cevaplarım birde ankara içi elden satmak istiyorum akrgoyla felan uğraşmak istemiyorum...

paganini58

paganini58

Üye
2 gündür kullanıyorum. Hayatımda gördüğüm en kötü 5 mp kamera bu cihazda, igrenç bir kamerası var. 2mp k750 kamerası bile bunu 10'a katlar 1mp 7610 camerası bile bundan daha iyi, ayrıca karşı tarafın konuşma sesi çok kötü. Bir önceki telefonumu (x6) çok aratacğa benziyor bu telefon. Symbian ve nokia'nın değerini bilememişim. Turkcell rom da cabası vodafone hat ile markete giremiyorum.

sende ne yaptın arkadaşım çok fena saçöaladın gibi geldi git o zaman o lanet sybianlı x6 ya geri dön.
telefon harika beyler hiç tartışmaya gerek yok ....

cihan3454

cihan3454

Üye
sende ne yaptın arkadaşım çok fena saçöaladın gibi geldi git o zaman o lanet sybianlı x6 ya geri dön.

Ne alacagımı sana soracak değilim. Saçmalamaya gelince 5 yıldır forumu takip ediyorum ve ilk defa mesaj yazıyoyorum bahsettiğim şeylerin dogruluğundan emin olmasam yazmadım. Saçmalamak senin söylediklerinle daha alakalı bir kavram. Tartışmaya gerek yok harika demişsin. Önemli olan iyi ve kötü yönlerini dürüstçe anlatıp alacak kişilere yol göstermektir. Dikkat edersen symbiandan ya da android den bahsetmiyorum. Kameranın ve konuşma sesi kalitesinin kötü oldugundan bahsediyorum ve şarjı da çok az gidiyor. Alacak kişiler bu bahsettiklerimden haberdar olsun ki, sonra benim gibi bazı konularda hayal kırıklığı yaşamasınlar, yani öyle tek kelimeyle harika falan sanmasınlar.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: WeiLSiDe
paganini58

paganini58

Üye
Ne alacagımı sana soracak değilim. Saçmalamaya gelince 5 yıldır forumu takip ediyorum ve ilk defa mesaj yazıyoyorum bahsettiğim şeylerin dogruluğundan emin olmasam yazmadım. Saçmalamak senin söylediklerinle daha alakalı bir kavram. Tartışmaya gerek yok harika demişsin. Önemli olan iyi ve kötü yönlerini dürüstçe anlatıp alacak kişilere yol göstermektir. Dikkat edersen symbiandan ya da android den bahsetmiyorum. Kameranın ve konuşma sesi kalitesinin kötü oldugundan bahsediyorum ve şarjı da çok az gidiyor. Alacak kişiler bu bahsettiklerimden haberdar olsun ki, sonra benim gibi bazı konularda hayal kırıklığı yaşamasınlar, yani öyle tek kelimeyle harika falan sanmasınlar.
Saygılar.
bak kardeşim seni karşıma alıpta cep telefonu ya da PDA muhabbeti yapmam istediğini düşün istersen 50 sene forum takip et sen p970 le x6 yı karşılaştırmak gibi bir yorum yapıyorsan sana söyleyecek fazla sözüm yok hata adam gibi yorumuna bir cevap vermekte. sen herşeyi iyi bildiğini ve insanları doğru yönlendirdiğini düşünmeye devam et arkadaşım...

----------Eklendi @ 21:54:21 ---------- Yazıldı @ 21:40:18 ----------

şu videoyu sabıredip sonuna kadar izler iseniz aklınızdaki bütün soruların cevabını bulursunuz arkadaşlar. dil almanca ama telefonu sanki elinizle test etmiş kadar tatmin edici bir video hazırlamış. bu telefonda iki eksik söyleyebilirim size birincisi sar değerinin 1.0 üzerinde olması 1.18 denilmiş bir diğer gözle görülür problem ise video boyutlandırması hd videoları tam ekran değil sinema karesi biçimde boyutlandırıyor. bu da yazılımla düzelecek bir problem gibi.kamera konusuna gelince hiç bir mobil cihaz fotoğraf makinesi değildir makine amaçlı asla mobil cihaz alınmaz.

sonuç olarak 3g yi kullanmadığınızda kapatırsanız aynı şey wifi içinde geçerli ve çok uzun konuşmalar yapmıyor iseniz sar değeri de sizi fazla etkilemez arkadaşlar. berlinde 2 aydır kullanıyorum emsallerine göre başarılı. tr ye gelirmi bilmem ama optimus 2x de son derece başarılı kullanmadım ama 1 saat karıştırdım. çok para verip almaya değmez derim benim şahsi yorumum p970 bu fiyatlara şu anda alanabilecek en iyi cihazlar arasında.

• Beğen
Tepkiler: technoblue ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Bu açıklayıcı ve bilgilendirici yorumlar için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: paganini58
caneryendi

caneryendi

Üye

arkadaşım abartmışssın gerçekten ben ıphone 3g ıphone 4 galaxy s wave hepsini kullandım karşılaştırma yaparsak fazlası var eksiği yok blackin bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon cameraya gelince galaxy s den dahah iyi resim çekiyor gecede çekebiliyorsun çünkü galaxy s de olmayan flaş var x6 dediğin telefonda bu telin yanından bile geçemez buna herkes emin olabilr...

• Beğen
Tepkiler: paganini58

optiq

Üye
şarj konusu harbiden problem yaratıcak gıbımi galaxy s2 en fazla 1.5 gun falan gıdıyor test ettık.. optımus ne kadar 24 saat kesın dayanırda +sı ne kadardır 24 saatın uzerıne ?

mobilegeek

mobilegeek

Üye
sende ne yaptın arkadaşım çok fena saçmaladın gibi geldi git o zaman o lanet sybianlı x6 ya geri dön.

VGA kameralardan gelmiş kullanıcılarız; ama 5 MP'yi beğenmiyoruz. Bence de Symbian özlemi çekiyor arkadaşımız. :)

technoshark

technoshark

Üye
Harbidende amma abarttın ya.. o kadar inceleme koyduk .. o kadar video paylaştık.. sende geldin kötü dedin ya.. daha ne diyeyim ben sana.

buket2

buket2

Üye
arkadaş büyük saçmalamış... bence ne kamerası berbat ne de ses kalitesi... sadece kullanan sen değilsin bu kadar kişi pozitif bir şekilde yorum yapmış... almış kullanmış bir de tavsiye etmiş sen şimdi çıkıp berbat diyorsun optimus black'e... bu bana hiççç inandırıcı gelmedi amacın kötülemek bence... bir fikrin olsa eleştiri yapardın direkt kötülemezdin...

huseyinos

huseyinos

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan aldım 2 gündür android markete giremiyorum sağlam veri bağlantısı oluşmadı diyor neden acaba bilen biri varmı ?

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Google Account'unu doğrulatmayı denedin mi?

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende bu telefondan aldım 2 gündür android markete giremiyorum sağlam veri bağlantısı oluşmadı diyor neden acaba bilen biri varmı ?

Wlan'danmı bağlanmayı deniyorsun ? Bide ücretli giriş yapmayı dene.. İnternet sorunu yasıyosun sanırım.

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Ben heralde bugün bütün cep telefonu yorumlarını okudum kafam karıştı da karıştı :) Smartphone piyasası iyice coşmuş, bu ara yeni telefon çıkaran çıkarana ama sanırım ben LG Optimus Black'e odaklanacağım. Fiyatı bana uygun gibi geldi. ama asıl konu şu 3D telefonu çıktı mı?? şimdi bunu alırım sonra o gelir ayıp olur :):)

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Optimus 3D çıktı ama henüz satışa sunulmadı, gözlüksüz bi şekilde 3d keyfi yaşayacakmışız LG onu lanse etti fakat ne fiyatı belli ne piyasası..

paganini58

paganini58

Üye
bu işin sonu gelmezki arkadaşlar bu günün şartlarında araştırıp size en uygununu almanızı tavsiye ederim. 3d çıktı çıkacak ama belkide ondan sonra 3d-2 çıkacak filan falan bu işe benim nazarımda yetişilmez tercih tabiki sizlerin...

cihan3454

cihan3454

Üye

arkadaşım abartmışssın gerçekten ben ıphone 3g ıphone 4 galaxy s wave hepsini kullandım karşılaştırma yaparsak fazlası var eksiği yok blackin bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon cameraya gelince galaxy s den dahah iyi resim çekiyor gecede çekebiliyorsun çünkü galaxy s de olmayan flaş var x6 dediğin telefonda bu telin yanından bile geçemez buna herkes emin olabilr...

Abartmak mı az bile yazdım, x6 ile karşılaştırma yapmıyorum ikisi çok farklı cihazlar. Ama Kamera, şarz, ve görüşme sesi kalitesi, X6 ile karşılaştırılmayacak kadar kötü , iyi yönleri, üstün yönleri yok demiyorum sonuçta yeni nesil güçlü bir cihaz ama bu saydıklarım gerçekten üzücü.
Kameranının neresi iyi, yürüyen bir insanı çekmek için ekrana dokunuyorsun görüntüyü yakalayıncaya kadar adam 5 metre daha yürümüş oluyor ve bulanık çıkıyor, geç yakalamına katlandık, normal bir yürüyüş hızını bile net çekemiyor, bu mu iyi olan.
led ışığı olsa ne olur kamera iyi olmadıktan sonra. Galaxy s'in kamerası bundan çok daha iyi, ışığı yok ama alacakaranlık ortamda bile bundan daha iyi resim çekiyor. ayrıca 5 milyon pikseli beğenmemekle alakası yok, 5mp olması iyi olması anlamına gelmiyor.
Konuşma sesinin ne kadar kötü olduğundan bahsetmeye gerek yok herhalde.
Şarj da iken kurcalarsan çok ısınıyor telefon (hadi bunu da kabul ettik güçlü işlemci kullanan cihazlarda bu olur.)
Harita olayını da hiç beğenmedim, bir türlü bulunduğum yerde konum bulamadı, bunu ilk etapta cihaza haksızlık etmemek için yazmamıştım belki benim bilmediğim bir ayarı vardır diye ama 3 haftadır kullanan başka bir arkadaşım hala konumlama yapamamış bunun haritasına güvenip yola cıksak kayboluruz. Gps alıcısından şikayet var diye Galaxy S almayıp bunu almıştım bundada aynı sorun var.
Hekesin telafondan beklentileri aynı olmayabilir kullanan arkadaşlara saygım var bişey demiyorum ama 1000 tl para ödüyorsun, igrenç bir görüşme sesi ile karşılasıyorsun bu seviyedeki bir telefona bu ses kalitesi, bu camera vs bu eksiler hiç yakışmıyor bence.
Neyseki ben biraz zarar etmiş olsamda yol yakınken değiştirdim. Artık benim için bir sorun kalmadı, Kullanan arkadaşlara saygım sonsuz hayırlı olsun severek kullanırsınız inşallah. internet olayı, ekran ve arayüz gerçekten çok iyi bu telefonda ama diğer özellikler benim beklentilerimi kesinlikle karşılamıyor. Benim için, orta ya da iyi derece internet, orta- iyi derece kamera, harita ve ses kalitesi, orta ve üstü şarj olayı iyi olan bir cihaz olması önemli ve bu saydıklarımın ayrı ayrı cihazlarda değilde tekbir cihazda olması daha önemli. Tipini, ekranını, harika arayüzünü, internet olayını sevmeme ragmen diğer eksileri yüzünden LG optimus Black benim cihazım değil. Bu yüzden Az da olsa zarar ederek, yeni iken değiştirip N8 aldım. N8'imin yazılım ve uygulama güncellemelerini bilgisayara ihtiyacım olmadan yolda rahatlıkla yaptım ve şimdilik çok memnunum. Aslında artık symbian dan uzaklaşma ve değişiklik kararı almıştım, Xperia Arc ve neo da çok hoşuma gitmişti. LG'yi alıp geri verdiğim yerde xperia arc yoktu , neo ise ne zaman gelecegi belirsiz, lG ise benim bazı beklentilerimi karşıyamadı bu yüzden 1 nesil daha (ve birazda mecburen ama N8'i severek) symbianla devam ediyorum.
Keske bu telefonu bu kadar abartmasdınız da benim gibi alanlar pişmam olmasaydı.
Hepinize Saygılar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt