Arkadaş yarıya kadar okuyabildim sayfa 25 e gelmişiz şunu söylim
n900 dönemin büyük atılımıydı lakin n9 da için aynısını söyleyemicem n900 çıktığında işlemcisi döneminin en iyisiydi rami en iyisiydi , 32 gb la en yüksek depolama ile çıktı , sistem farklıydı
.
n9 unda işlemcisi,, dönemimizin gövde gösterisi yapan markalarını sıkıştıracak bir işlemciye sahip değil. ama başka bir yönden bakarsak sistemi diğer sistemleri hoplatacak kadar güçlü.. yani öyle umuyorum çünkü maemonun gelişmişi ortak yapım sistem ,, nokia da yine bir yerden almış bir yerden vermiş .. bu telefon ciddi bir oranda satar hemde o gıcık denen tasarımıyla satar.
kötü olan nokta n900 çok güçlüydü , doğal olarak n900 cüler nokia sevenler de günümüzün en güçlü özelliklerini istiyorlardı n9 dan sorun burda çıkıyor bu cihaza biraz yüklenseymiş nokia süper olacakmış tabi bizimkisi artık manyaklık yoksa bu cihazın sistemi genel özellikleri hayli hayli yüksek seviye kullanıcıları için .. beni açmadı cihaz . en azından bir 1080 p beklenirdi yapamayacağı şey değil nokianın rakipler bu noktada gelişiyor göz ardı ediyor nokia eğer bir yarışdaysa firma önem vermeli.
nokianın yapamayacağı şeyler değil umarım beklenen özelliklere kavuşur ,, usb otg için dert etmeyin n900 için hemen programladılar depolardan yükledik o sonradan kazandırabileceğiniz bir özellik.