'5800 Bounce touch signed' elinde olan varsa paylaşabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1231234

Üye
    Konu Sahibi
'5800 Bounce touch signed' elinde olan varsa paylaşabilir mi?
günlerdir '5800 Bounce touch signed' arıyorum. ama bulamadım. telefonu hacklemekle vs. bulaşmak istemiyorum. direk signed olan sis dosyası varsa paylaşırmısnız ?

hasan9

Üye
Ya arkadaşım bu konuyu açıp bırakmayın bu konu çok ciddi bi konu bulan varsa verebilirmi

sado_27

sado_27

Üye
KARDEŞ sanırım istedıgın bende var yaznlız ben 5800 sadece rompacher yuklu fw sını kullanıyorum sıgnedmı deılmı bılmıyorum belkı yardımım olur kolay gele

http://hotfile.com/dl/113867771/60958fc/bounce.rar.html

hasan9

Üye
saol kardeş

hasan9

Üye
yha bir türlü yükleyemedim şu oyunu yardım eden yok mu

sado_27

sado_27

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]nasıl bı hata aldıgını yazarsan herkez yardımcı olur sadece yukleyemedım dersen olmaz :D sorun ne serfıtıka hatası verıyorsa serfıtıkalaman lazım kardes kolay gelsınn[/SIZE][/COLOR]

hasan9

Üye
saol kardeş ilginden dolayı bn sertifikala işlemine pek güvenmiyorum o yüzden imzalı olanını yani sertifikalısını arıyorum bulan link verrsin lütfen ilgisi geçenlere tşk ediyorum

hasan9

Üye
bounce touch un signed i yokmu yha bulan varsa yardımcı olsun

kcsoft

kcsoft

Üye
ovide yokmu baktınmı bitane var oda değişik

hasan9

Üye
baktım ama yok kardeş sende varsa verir misin

sado_27

sado_27

Üye
kardeş buru serfıtıkalama ıslemı var forumda bı sahmet arastırsan hıc sorun yasamazsın zaten benım veya baskasının kendı ustune serfıtıkaladıgı uygulamalar sende yıne calısmayacaktır emın ol kolay gelsın :))

hasan9

Üye
ben sertifikalamanın zararlı olduğu kanaatindeyim o yüzden sertifikalısı lazım :yuru

----------Eklendi @ 11:35:14 ---------- Yazıldı @ 11:34:19 ----------

lütfen yardım edin
|-):allalla:

hasan9

Üye
arkadaşım bir soru soruyoz cevabını bir türlü alamıyoz nasıl bi forum bu yha bu kadar da olmaz ki önizleme bounce touch diyoruz hiç kimse mi yapamıo yha delircem arkadaş:off:

sado_27

sado_27

Üye
arkadaşım bir soru soruyoz cevabını bir türlü alamıyoz nasıl bi forum bu yha bu kadar da olmaz ki önizleme bounce touch diyoruz hiç kimse mi yapamıo yha delircem arkadaş:off:

KARDEŞ NE SIKINTI YAPIYORSUN KENDINE ( YOK NASIL FORUM MUŞŞ ) SEN ARASTIRMAYI VE TELI KULLANMAYI BILMIYORSAN BIZIM SUCUMUZ NE BU KADARMMI CAHİLSİN HIC BILMIYORSAN GOOGLE'YE bounce touch YAZ GORSELLERI TIKLA MILYONLARCA EKRAN GORUNTUSU VAR YAPMAYIN ALLAH AŞKINA BU KADARDA OLMAZ YANI oyunu ıstedın verdık hata verıyor dedın hatayı nasıl gıderecegını de soyledık serfıtıkayı nasıl alacagınıda soyledık zararlıysa bu kadar kısı serfıtıka almazdı tek akıllı senmısın yoksa bızmı kullanmayı bılmıyoruz telefonu

hasan9

Üye

KARDEŞ NE SIKINTI YAPIYORSUN KENDINE ( YOK NASIL FORUM MUŞŞ ) SEN ARASTIRMAYI VE TELI KULLANMAYI BILMIYORSAN BIZIM SUCUMUZ NE BU KADARMMI CAHİLSİN HIC BILMIYORSAN GOOGLE'YE bounce touch YAZ GORSELLERI TIKLA MILYONLARCA EKRAN GORUNTUSU VAR YAPMAYIN ALLAH AŞKINA BU KADARDA OLMAZ YANI oyunu ıstedın verdık hata verıyor dedın hatayı nasıl gıderecegını de soyledık serfıtıkayı nasıl alacagınıda soyledık zararlıysa bu kadar kısı serfıtıka almazdı tek akıllı senmısın yoksa bızmı kullanmayı bılmıyoruz telefonu

senin anlama yeteneğin yok galiba istemiyorum sertifikalamak yha olan varsa versin diom sen boş yere yayma ağzını öyle sitem edrmiş gibi konuşma dişlerini verrim eline

----------Eklendi @ 09:42:12 ---------- Yazıldı @ 09:41:32 ----------

senin gibilerini knumda istemiyorum

'Patron

'Patron

Üye
hasan . telefondan anlamıyorsun. şeker ısteyen bebeler gıbı ıstermde ısterm. bounce touch sıgned yok. sıtede yok olsa bız yuklerız. baskalarnn sertıfıkaladığıda sana olmaz anladınmı.

romedon

romedon

Üye
arkadaşm neden sorun çıkartıyosun yok işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt