USB Flash Disk' i Yazılmaya Karşı Kapatmak Ve Açmak | Otomatik

Sponsorlu Bağlantılar

fatsaliali

Üye
tşkl

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke:

vhd

vhd

Üye
Dostum çok teşekkür ederim. Bu sorun benim kafayı yemem neden olacaktı. Süper bir paylaşım olmuş. Emeğine, koluna yüreğine sağlık. Helal olsun böyle paylaşım yaptığın için.

--------------- Ekleme ---------------

Bişey daha soracam. Benim bilgisayarın ön tarafında kendi kart okuyucusu var. Yani kart okuyucu olmadanda kartı bilgisayara takabiliyorum. Kart okuyucusu ile kartı bilgisayara taktığımda dosya atıp, silebiliyorum vs. Her şeyi yapabiliyorum. Ama bilgisayarın kendi kart okuyucuna taktığımda disk yazmaya karşı korumalı hatası devam ediyo. Bunun içinde bir çözüm varmı. Varsa paylaşabilirmisin. Teşekkürler şimdiden :)

muhammed72

Üye
tşk paylaşım çok güzel

YARATIK35

YARATIK35

Üye
teşekürler sizin giibi arkadaşlarra her zaman ihtiyaç var paylaşım ların harıka bıde bişey sorcam benım kasa fan çok ses cıkarıyor neden acaba şimdiden tşkler....

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tokatlie

Üye
teşekkürler kardeş

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Symberk

Symberk

Üye
Teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

redvenom57

Üye
Dostum Harika Birşey Eline Gözüne Emegine saglık Allah Razı Olsun

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ExTaCYY_11

Üye
kardeş allah razı olsun bea sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı emeğine sağlık

bluenight9

Üye
saol ama çalışmadı maalesef :(

--------------- Ekleme ---------------

Ben Usbnin arkasından adaptörlü olanlarından kullanıyorum sorun ondanmı acaba :S telin hafıza kartını takıorum adaptöre :S

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
Emeğine sağlık ama sanırım bu program flashbelleğe yazma koruması falan koymuyor bilgisayarın usb portlarını blokLuyor, bunun bizim flash bellegimizi internet kafede kullanırken ne fayda sağlayacak anlamış değilim bizim yaptığmz değişiklik sadece bizim bilgisisayarda kalıyor yanlış anlatım ...

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
çok teşekkür ederim sayende kaç gündür kullanamadığımız flash belleğimi kullanıyorum allah razı olsun çok teşekkürler kardeşim çok sağol

blade3232

Üye
Admin usp lock ap programını çözecek bi program war mı arkadaşla denedik olmadı bi yardımcı olur musun acaba ?

Üst Alt