program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

oytunbjk00

Üye
şöyle bütün iphone oyunlarını bulabilceğimiz bi site yokmu yaw arama motoru felan appstore tarzında

pleccc

pleccc

Üye
"Mirror 360 HD"
Şu Programı Arıyorum Hiç Bi Yerde Bulamadım...

:) Teşekürler Programı Buldum Gerek Kalmadı

herbi

Üye
üstadlarım acaba bu uygulamalar iphone 4 g içinde geçerlimidir? Birde uygulamalar iphone nasıl yüklenir resimli olursa çok iy olur saygılarımı sunuyorum.....

Revengeful

Emekli Yönetici
üstadlarım acaba bu uygulamalar iphone 4 g içinde geçerlimidir? Birde uygulamalar iphone nasıl yüklenir resimli olursa çok iy olur saygılarımı sunuyorum.....

İPhone 4 e olur merak etme :) Uygulama ve oyun yükleyebilmek için JailBreak yapman gereliyor. İPhone destek bölümümüzden bakabilirsin :)

herbi

Üye
Cevbınız için teşekür ediyorum revengeful :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Rica ederim :)

abdulsamed58

Üye
s.a kardeş kusura bakma senden proram isteyecektim kıbleyi gösteren uygulma gprs çalışan ben aradım bulamadım bulduklarım tam göstermiyor.şimdiden teşekkürler ve hakkını helal et

12_taraftar_fb

Üye
ıphone 4 için oyun var mı lütfen acil yardım edebilir misiniz?

lacivert76

Üye
Hocam merhaba İphone 4 var. mcoolphone uygulamasını indirdim. Ama uygulamayı yükledikten sonra denedim istediğim sonucu alamadım. Bu uygulama hani telefon çaldığında ters çevirdiğinde meşgule alıp salladığında kapanan programdan bahsediyorum.

expectancy

Üye
teşekkürler arkadaşım bir kaç uygulama idirdim ama iphonuma atamadım 3gs cydia da yüklü pc den itunes ile atmaya çalışıyorum hata alıyorum bir araştıracağım bakalım. emeğine sağlık.

_Faruk

Üye
mungogamer remote steering wheel adlı program lazım telfnm 3gs 16gb 4.2.1 jb bulabilirsen çok iyi olur teşekkurler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler arkadaşım bir kaç uygulama idirdim ama iphonuma atamadım 3gs cydia da yüklü pc den itunes ile atmaya çalışıyorum hata alıyorum bir araştıracağım bakalım. emeğine sağlık.

Cydia dan installous yüklersen pcden itunes ile atarken sorun çıkmaz galiba birde öyle dene

Rejepo

Üye
MyPantone Bu Programı Mutlaka Bulmam Lazım Arkadaşlar Bu Yada Bunun Gibi Tpx Pantone Bulmam Lazım

vural_sayin

vural_sayin

Üye
app store de DSLR camera remote professional editon adında bir uygulama var fiyatı 19.99$ bunu free olarak bulmamız mümkümü emeğinize sağlık şimdiden

cyberheroo

Üye
Office Infopath programı acil yardım

Ben iphone 3 gs için office infopath programı arıyorum.Iphone için böyle bi program varmı:lütfen acil yardım edin. :vur

alpermemo

Üye
kardeş merhaba bana bu ıphone 4 ün teması lazım bulabilirmiyiz

kuwaie

kuwaie

Üye
İphone için 2D counter strike var mı arkadaşlar??

Revengeful

Emekli Yönetici
Suan telefondan giriyorum. PC ye geçtiğimde istediğiniz programları bulmaya çalışırım arkadaslar.

hallaa85

Üye
Selam dostum bende iphone 3g kulaniyorum.Youtube giremiyorum javascript istiyor tlfonu ikinci el aldım hangi programlar eksik tam bilmiyorum ama benim ihtiyacım olan sadece Youtubea girebilmek onun harice digerlerini installous programından sağlıyorum birde iyi bildigin bir video kayıt programı varsa gönderirsen sevinirim. Ayrica danışmak istediğim başka şey ise itunnes programından muzik yükleyebiliyorum fakat ben tlfndan bilgisayara herhangi bisey yukleyemiyorum bunu nasıl sağlayabilirim acaba bi fikrin varsa yardımcı olursan çok sevinirim dostum yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

aslan6b

Üye
Seçim senin oyununu bulabilir misiniz şimdiden teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
Selam dostum bende iphone 3g kulaniyorum.Youtube giremiyorum javascript istiyor tlfonu ikinci el aldım hangi programlar eksik tam bilmiyorum ama benim ihtiyacım olan sadece Youtubea girebilmek onun harice digerlerini installous programından sağlıyorum birde iyi bildigin bir video kayıt programı varsa gönderirsen sevinirim. Ayrica danışmak istediğim başka şey ise itunnes programından muzik yükleyebiliyorum fakat ben tlfndan bilgisayara herhangi bisey yukleyemiyorum bunu nasıl sağlayabilirim acaba bi fikrin varsa yardımcı olursan çok sevinirim dostum yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

Telefondan bilgisayara müzik aktaramazsiniz. Ama fotografları aktarabilirsin.

Üst Alt