Telefon Tavsiyesi X2 mi? 6303i mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxpckopatxx

Üye
    Konu Sahibi
X2 mi? 6303i mi?
Beyler napim karar veremedim.Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler..

BYFor07

Nokıa X2 yi tercih etmeni tavsiye ederim.
6303İ Saglamlık bakımından X2 ye göre daha iyi bir telefon.
Fakat X2 özellik bakımından Nokıa"nını bir çok telefonundan daha iyi ;:)

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
BYFor07 sana katılmıyorum sağlamlık olarak düşünürsek 6303i metal kasadır x2 plastik. 3.2mp çift led flaşlı kamera ile 5mp tek led flaşlı kamera arasında pek bi fark yok ayrıca 6303i de 3g var.

heathrow

heathrow

Üye
iki telefonun karşılaştırması:

BYFor07

3g yok 6303i 'de

prince2hakan

prince2hakan

Üye
x2 bence

suhomi

suhomi

Üye
dostum bende sana katılıyodum fakat geçen telefonlara bakmak için nokianın ekim 2010 dergisine baktım dergi dediğim broşür.Onda 3gli yazıyodu.Ondan alıcam 6303i forever:d:

hakankan8

Üye
dostum 3 g yok ben telefoncuda çalıştım kendim sattım 6303 ü 3 g ekran jelatinindede vr ama 3 g hızında internete erişimi ifade ediyor o yazı

johander

johander

Üye
6303i de 3g yok ama x2'den daha iyi ben aldım tavsiye ederim. ayrıca navigasyon özelliği de var.

beyfendi26

Üye
bende x2 kullanıyorum ama malesef batarya onsunda 6303i çok çok önde x2 den

Starsley

Her türlü x2

Elektr0

Elektr0

Üye
Ses için X2 aldım 4 hoparlörlü gerçekten sesi çok kaliteli... kamera 5MPixel ama Auto focus yok!!!:ağlarım: ( büyük eksiklik)

Starsley

Otofokus herşey demek değilki elini titretme aynı kaliteyi yine alıyosun bu sana bağlı benim c7 de 8mp kamera var otofokus yok ama süper fotolor çekiyor.

Elektr0

Elektr0

Üye
auto focus otomatik netleme dir. usta şimdi bir AFocuslu telle yazıları çek bide AFocussuz telle yazıları çek aradaki farkı görürsün... netmele yaptıgı anda yazılar gözle gördügün gibi oluyorr ama AF olmadan çekildiginde saglam göze gözlük takmış gibi oluyor ... !!Kp320 de ki gibi bir AF koysalarmış çok iş görürmüş..

Starsley

C7 kullanan kaç kişi metin yazısı çekerki :D olsa tabi iyi olurdu ama metin hariç hissettirmiyor bile 8mp kapatıyo o açığı

Elektr0

Elektr0

Üye
evet ama X2 de ooo 8mp kamera yokki 5Mp var oda kapatamıyor oo açıgı :D ...... kamera yönünden iyi degil yaa X2 .

Starsley

Oda doğru 5mp kapatamaz arada 3mp var :D

Elektr0

Elektr0

Üye
benim anlamadıgım C7 nin AF u neden yok yaa . bazen nokıa saçmalıyor..mesela: bluetooth özelligi koyuyor telefona ,ama telefonda hafıza yok. ne yapacak oo bluetooth kullanıcı :ehe

Starsley

Ben sana şunu söylim daha çok şaşırıcan c601 ve c7 de 1gb rom var n8 de 512mb :D

Elektr0

Elektr0

Üye
bu daha da güzelmiş:ehe yazık yav nokıa'ya ne yaptıgını bilmeden yapıyor . ama eskiden iyi üretiyordu 7610 bulabilsem temizinden hiç beklemeden alırım hep o telefonu istedim ama alamadım bin Tl idi zamanında:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt