İphone 4 Düello N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 Düello N8
Arkadaşlar düelloyu N8 kazandı.Birazdan bahsedicem :ehe

Nokia N8’de olup iPhone 4’de olmayan özellikler:

• 12 MP kamera, Yüz tanıma teknolojisi
  • Gülücük yakalama modu, AMOLED ekran
  • Bluetooth 3, Hafıza kartı desteği
  • Java ve Flash desteği
  • FM Radyo ve FM verici
iPhone 4’de olup Nokia N8’de olmayan özellikler:

• Temas odaklı netleme, MicroSIM kart
  • Retina Display, Yüksek çözünürlüklü ekran
  • Jiroskop destekli hareket algılayıcı
  • Wi-Fi üzerinden görüntülü görüşme
  • İki kamera ile de görüntülü görüşme
  • Çift mikrofon ile gürültü azaltıcı

Veee İşte herkezin merak ettiği o resim :)
    İphone 4 ile N8 arasındaki fotograftaki kalite farkı

Soldaki İphone 4
    Sağdaki n8

Arkadaşlar bana göre n8 Düelloyu kazandı sizin fikirlerinizide öğrenmek isterim :oke:

• Beğen
Tepkiler: münir amca ve naneli'moon

yalnizkalp21

Üye
ben n 900 kullaniyorum ama bi fotografla dueloyu kazandi diyemessin hic işlemciden bahs etinmi ben nokia kullaniyorum ama iphone 4 1 ghz işlemci kulniyor n8 daha dusuk kamera tabiki iiiyi olacak 12 mp

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
Aga işlemcileri hemen hemen aynı.Yanlız N8 de daha eylenceli yanları var mesela yüz tanıma teknolojisi :) bu bir eylencedir ne anlamda arkadaşına hava atarsın işte ben olmadan o telefonu açamassın benim yüzüm olmadan açamassın vb :D

naneli'moon

naneli'moon

Üye
Bu tür konularda Nokia yı herzaman desteklemişimdir.insan telefon hızından bahseder yapabildiklerinden yada yapabileceklerinden.ama nekadar cok sey yaptığı değil nekadar dayanıklılıkla ve süreklilikle yapabileceğidir.Bu yüzden N8 daha dayanıklı ve daha garantilidir. Bravo N8 :oke:

macrme

Üye
arkadaslar iiki hafta önce N8 aldım ve gayet memnunum belki iphone göre tek eksigi uygulamalar konusunda olabilir bilindigi gibi iphone uygulama konusunda işi biraz abarttı nookiada bu kadar cesit uygulamayı bulmak pek memkün degil ama telefon genel özelliklerine bakıldıgında N8 diyorum

maxirabit

maxirabit

Üye
Nokiada 12mp kamera var ama f oranı yüksek onun için megapixel fazla olsa da kötü gösterir,İphonenin f oranı düşük olduğu için renkler çok fazla karışmaz.

Herkez kabul ediyor uygulamada iphone'i geçebilen yok.Satışı en fazla olan telefon,dünyada kabullendi artık.Boşuna birşeyin savaşını vermeyin.

silver021

silver021

Üye
iphone 4 N8 ile aynı segmentte bir telefon değil. kapışmaya N8in gücü yetmez :) denildiği gibi sadece kameradaki netlikle alakalı değil. işletim sistemi olsun dokunmatikte dünya lideri olsun her yönden solda sıfır bırakır N8i.

ayrıca iphone 4 TFT nokia N8 amoled. eee bırakta ekranda amoled farkı olsun :) ama buda çok üstün bir başarı getirmez N8e.

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
N8 :)

33musti33

Üye
eylence diyosan iphone oyunlarını görmemissin

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
Her ney oluRsa Olsun n8 :oke:

5800 cı

5800 cı

Üye
iphone ve onun köleleri :off:

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
ıphone cular bende size samsung galaksy s diyorum boşuna ne diye birbirinizi yiyorsunuz alın galaksy s kurtulun bu dertten

NokiaManyaĞ

NokiaManyaĞ

Üye
    Konu Sahibi
:oke:Arkadaşlar n8 gibisi yok iphoneciler anlıycak

aagkn

aagkn

Üye
ıphone cular bende size samsung galaksy s diyorum boşuna ne diye birbirinizi yiyorsunuz alın galaksy s kurtulun bu dertten

bütün yorumları okudum en iyi yorumu sen yapmışsın kardeş:yuru:yuru:yuru

5800 cı

5800 cı

Üye
galaxy s ile eksi derecede bi soğuğa çıkta göreyim ben seni sadece galaxy değil ıphone lada dene :D

SavinMe

SavinMe

Üye
al iste gene bir nokia vakası İPhone vs Nokia N8 :kop: arakdaslar sizi anlıyamıyorum nokia babanızın sirketimi nedir bu nokia sevdası iphone4 ile n8 karsılastırmak delilik ... her türlü iphone4 farkını kalitesini ortaya koyar .. siz nokiacılar 12 mp kamera ile devam edin 7/24 fotoğraf cekin bizde oyunlarla uygulamalarla yolumuza devam edelim :) ayrıca o fotoğrafta n8 sağda güneş almayan yerde oldugu icin daha kaliteli duruyor :P konuscak hic bir sey yok İPhone4 ' dü cekemeyenler anten taktırsın :d: kısacası artık bu forumun tadı tuzu kactı 2-3 teknoloji ile alakası olmayan insanlar n8 n8 diyip duruyor size söyleyecek laf bulamıyorum öbür ayada nokia n9 cıkacakmıs n8'den tek farkı 20 mp kamera gidip alın hemen onuda iphone5 ile vs attırın :ehe

orhaan48

orhaan48

Üye
Aga işlemcileri hemen hemen aynı.Yanlız N8 de daha eylenceli yanları var mesela yüz tanıma teknolojisi :) bu bir eylencedir ne anlamda arkadaşına hava atarsın işte ben olmadan o telefonu açamassın benim yüzüm olmadan açamassın vb :D
arkadaşım cehaletimi bağışla ama bnm de n8 var ve ben nokıanın tüm yeni modellerini vakit geçirmeden alan birisiyim ama ben bu yüz tanıma olayını bilmiom nasıl oluyor

Starsley

Boşuna muhabbet n8 farkla ile tam gaz :)

Emre-45

Emre-45

Üye
iPhone kullanmadan boyle yorumlar yapmayın arkadaslar yok n8 miş yok neymiş. İkisinide kullandım. N8 i 1050 TL ye iPhoneyı ıse hedıye olarak aldım .

N8 ilk hosuma gidiyordu. ta ki iphone gelene kadar. attım bi köşeye şimdi duruyor oylece. kullanmayı da dusunmuyorum. çok dandık gelıyor artık bana .. profesyonel olarak iphone kullanıyorum .

simdi diyecekler kullanmayı bılmıyorsun..emın olun sızden daha ıyı bılıyorum. en az 50 tlefon kullandım hepsı en ust sevıyedekı telefonlar..

n8 in hiç + sı yok mu ? tabiki var. 12 mp kamerası ve usb ozellıgı cok guzel. ama hangımız 12 mp kameraya ıhtıyac duyuyor ? hangımız 5mp kamerayla yetınemıyor ? sahsen ben 12 ile 5 arasında bir fark gormedım gunluk hayatta.. ( gunluk hayatta dıyorum elestırılerınızı ona gore yapın )

kısacası lafı fazla uzatmaya gerek yok .

bu tartısmalar son bulsun artık..

ayrıca n8 in işlemcisi 640 mhz iphone 4 un 1ghz. !! iphone 4 farkını koyuyor !!

n8 ın rami 256 mb iphone 4 un 512 mb ! iphone 4 farkını atar !!

iphone 4 retina ekran kullanıyor var mı bu teknoloji baska telde ??

bana gerceklerle gelın kulaktan dolma bilgilerle değil.

Bir arkadasımız ne olursa olsun n8 iyi demiş . var mı böyle bir mantık arkadaslar ? ne olursa olsun demek koru korune baglanmak demektır. bundan daha sacma bişey olamaz.

silver021

silver021

Üye
N10 geliormuş 3MHZ işlemcili 2MB ram 840 megapixel kamerası var. wowww süper koşun gidin almaya. N8 leri atın çöpe. zaten çöpe atmaktan usanmadınız siz halen. teknolojiden anlamayanların ilk tercihi Nokia :D her daim ve şüphesiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt