program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

cptalperen

cptalperen

Üye
engin abi notlarımı lockscreen de gorebileceğim bi porgram varmı ?

redroyse

redroyse

Üye
merhaba engin, iphone ile internette online dizi ve filmleri seyredebilmem için bir program bulabilirmisin bana dimobilecinema programını yükledim ama onun pek bir faydasını göremedim bilgin olsun diye söylüyorum kardeşim, birde çok olmassa iphonede divx,dvd,vcd,vs. gibi videolarımı izleyebilmem için bir program bulursan sevinirim kardeşim şimdiden teşekkür ederim.

trip_kenan34

Üye
selamın aleyküm üstat senden bi ricam olucak aerox lite diye bir oyun var hani free versiyonu 3.1.3 ve üzerini dertekliyor paralı versiyonu ise 3.1.2ve üzerini destekliyor benim iphone 3.1.2 yurtdışı alımı 3.1.2 versiyonu için free aerox lite bulma imkanımız varmı vaktin olduğunda bi zaman ayırırsan sevinirim şimdiden teşekkürler.. bulamasanda canın sağulsun kardeşim;)

emreilhans

emreilhans

Üye
abicim real soccer oyunu :S bide sims 3 :S olurmu ??

tusunami2009

Üye
aRKADAŞLAR MODEREN COMBAT2 oynayın tek kelimeyle süper callufduty benzetmişler süper ilerlemeli bilgisayarda bu kadar zevk almadım süper oyun tavsiye

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pes 2011 in türkçesini bulabilirsen çok makbule geçer teşekkürler
türkçe dil destegi yok yama olması lazım su anda yok malesef,

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba engin, iphone ile internette online dizi ve filmleri seyredebilmem için bir program bulabilirmisin bana dimobilecinema programını yükledim ama onun pek bir faydasını göremedim bilgin olsun diye söylüyorum kardeşim, birde çok olmassa iphonede divx,dvd,vcd,vs. gibi videolarımı izleyebilmem için bir program bulursan sevinirim kardeşim şimdiden teşekkür ederim.
divx izlemek için cydiadan bir program vardı ismi gelmiyor aklıma cydia gir programlara göz at görürsün

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selamın aleyküm üstat senden bi ricam olucak aerox lite diye bir oyun var hani free versiyonu 3.1.3 ve üzerini dertekliyor paralı versiyonu ise 3.1.2ve üzerini destekliyor benim iphone 3.1.2 yurtdışı alımı 3.1.2 versiyonu için free aerox lite bulma imkanımız varmı vaktin olduğunda bi zaman ayırırsan sevinirim şimdiden teşekkürler.. bulamasanda canın sağulsun kardeşim;)
buyur

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tusunami2009

Üye
arkadaşlar size tafsiyem moderen conbat san strom2 yi yükleyin 3 günde bitirdim silahlı ilerlemeli caluffdudyy tarzı neymiş ondanda güzel

magicwords06

Üye
isniper 3d nın free olmayan versiyonu bakabilirmiyiz..

aezeg187

aezeg187

Üye
kolay gelsin hocam ben NOVA 2 yi ariyorum bulabilirsen cok duacin olurum simdiden ilgin icin tesekkurler

redroyse

redroyse

Üye
engin, kardeşim, iphone`den internet üzerinden online müzik dinleyebileceğim yada istersemde indirebileceğim kolay ve basit kullanımlı bir program varmı ? yardımını dörtgözle bekliyorum kardeşim. a.e.o

trip_kenan34

Üye
Eyvallah kardeşim emeğine sağlık saygılar engin kardeş:)

--------------- Ekleme ---------------

buyur

Eyvallah kardeşim emeğine sağlık saygılar engin kardeş:)

esrabin

Üye
ben araba park etme oyunu arıyorum. bende parking(lite) oyunu var. bu oyunun versiyonunu ya da başka bir park etme oyununun versiyonunu arıyorum acaba bulabilir misiniz? şimdiden teşekkürler...

vys12fb

Üye
bbana isvecce turkce sozluk lazim elinizde varssa cok bakbule gecer

emreilhans

emreilhans

Üye

vys12fb

Üye
Arkadaslar elinde isvece sözluk Olander varmi ?

Üst Alt