program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

gokhan505

Üye
hocam bu i phone a bilgisayardaki i tunesten indirdiğim oyunu nasıl atarım ?şimdiden teşekkürler...

badocan

Üye
<LI id=cat8>
<LI id=cat10>dizininin altında snoring U gibi . dan indirilebilir. fakat ios4.0 ile uyumsuz sanırım. horladığımda uyarı vermiyor :))

cptalperen

cptalperen

Üye
dostum türkçe türkçe sözlük bulabilirmisin ??

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilgi ve alakana yürekten teşekkür ederim. saolasın :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bu navigasyon programı türkçemi ve sadece türkiye haritalımı birde sesli konuşanlarındanmı acaba

internete bağlanmadan kullanılıyormu

birde msn adresini verebilirmisin engin kardeş teşekkürler
program türkçe dili var avrupa ulkelerinin tüm haritaları var türkçe sesli internet bağlantı istemez msn adresim profilimde var

cyberheroo

Üye
Çok sağol üstat, emeğine sağlık

buyur

:heyo: üstat çok sağol emeğine sağlık

fatal_17

Üye
aga Abby lingvo sözlük bulabilirmisin türkçe-rusça rusça-türkçe ayrıyetten bu bulduğun yazılımlar jailbreakli cihazlardamı çalışıyor

redroyse

redroyse

Üye
facebook video player varmı sende engin app storede varmış sanırım. ilgin için şimdiden teşekkür ederim.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
redroyse

redroyse

Üye
çok sağol engin teşekkür ederim bu programı jailbreak yapmadan kullanabilirmiyim acaba orjinalmi tekrar teşekkürler..

çok sağol engin teşekkür ederim bu programı jailbreak yapmadan kullanabilirmiyim acaba orjinalmi tekrar teşekkürler..

engin kusura bakma şu verdiğin İGO MY WAY NAVİGASYON Programının linki ölmüş sanırım birde bu programın sadece türkiye haritalı olanı yokmu

cptalperen

cptalperen

Üye
türkçe - türkçe bulabildinmi ???

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

engin kusura bakma şu verdiğin İGO MY WAY NAVİGASYON Programının linki ölmüş sanırım birde bu programın sadece türkiye haritalı olanı yokmu
link çalışıyor

redroyse

redroyse

Üye
saol engin

rudvannisterroy

Üye
sivrisinek savar programini yukledim ben iphone'uma ama icimde bir suphe var cikirdigi tiz ses hoparlor icin zararli olur mu? cevaplarsaniz cok sevinirim....

ogunzafer

Üye
programın ismi aklıma gelmiyor ismini versene

Tam Hatırlamıyorum . Blower'dı Galiba.
Ve Bir Program Daha Vardı İsim Bilmiyorum Ama Tarif Edeyim Biliyorsan Yardımcı Olursun
Telefonu Belli Bir Sese Duyarlı Hale Getiriyordun O Sesi Cıkarınca Nerde Oldugunu Belli Ediyordu :)

Simdiden Tesekkürler :)

redroyse

redroyse

Üye
jailbreaksız iphone 4 için orjinal igo türkiye haritalı navigasyon ve uygulama, oyunlar bulabilirmisin engin

ogunzafer

Üye
Tam Hatırlamıyorum . Blower'dı Galiba.
Ve Bir Program Daha Vardı İsim Bilmiyorum Ama Tarif Edeyim Biliyorsan Yardımcı Olursun
Telefonu Belli Bir Sese Duyarlı Hale Getiriyordun O Sesi Cıkarınca Nerde Oldugunu Belli Ediyordu :)

Simdiden Tesekkürler :)

Ve Birde Catagories Programı Lazım.Klasör Acmaya Yarayan Program.Free Ver.

Simdiden Tesekkürler

Üst Alt