General 14.Revengeful'u Selamlayalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^Positive^^

Üye
Çok sevdiğim değer verdiğim kardeşim Sevgili arkadaşımız Revengeful Mert nihayet 14.generalimiz oldu:ehe hepimize geçmiş olsun:d: 5 saattir takip ediyorum ha oldu ha olacak diye adam geldi geldi son mesajlarda durdu yahu:off: Bu rütbeye ulaşmak için çok meşakkatli yollardan geçti 5 puanla ucuz atlattı :ehe kendisini yürekten tebrik eder hep birlikte nice rütbeler diyecem ama rütbe kalmadı:d: Hayırlı olsun generalim:op::sarıl::dance::maxicep::oley::heyo::hoba::catcat::duello::dayak::d::disko::disko:

Abi 5 Saat Uğraştın Ha Tebrik Ediyorum (: Teşekkür Sayın Artsın Diyede Teşekkür Ediyorum :kop::kop::kop::kop::ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Mert

Mert

Üye
O zaman sana Mert amcamı diycem :D

^^Positive^^

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
Allah razı olsun yeğenim :d:

:d: :d: :d:

Aziz™

Aziz™

Üye
adamın bu mutlu gününü bu şekilde bozmana gerek yok bir derdin varsa özelden halledebilirsin yoksada lütfen sakin ve yerinde konuş olurmu kardeş..:)

Mert'im rütbede yakıştı hani..:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mert bence de sen en yüksek koltuğa otur hatta başa otur :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Yok yaw ben yeşilimi çok sevmiştim bana çok destek oldu. Yol arkadaşımdı benim..

^^Positive^^

Üye
Aziz™;2629713' Alıntı:
adamın bu mutlu gününü bu şekilde bozmana gerek yok bir derdin varsa özelden halledebilirsin yoksada lütfen sakin ve yerinde konuş olurmu kardeş..:)

Mert'im rütbede yakıştı hani..:D

Bir şey yazmadık ki Takılıyoz kardeş kızma bu kadar(:

Revengeful

Emekli Yönetici
Vaktim oldukça bol bol paylaşım yapıcam. Kim bilir belki ilerde rütbe rengi gene değişir :d:

Mert

Mert

Üye
Revengeful' Alıntı:
Vaktim oldukça bol bol paylaşım yapıcam. Kim bilir belki ilerde rütbe rengi gene değişir :d:
Kırmızı bekliyoruz bu sefer :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Abi 5 Saat Uğraştın Ha Tebrik Ediyorum (: Teşekkür Sayın Artsın Diyede Teşekkür Ediyorum :kop::kop::kop::kop::ehe:ehe:ehe:ehe:ehe
5 saat takip ettim Mert benim için özel kişiler arasındadır ayrıca ben hiç bir konumu teşekkür almak için açmadım ve hiçbir konuda teşekkür edin diye en ufak bir şekilde belirtmedim:) yinede teşekkürler:D

^^Positive^^

Üye
Pembe Ela Mor Sarı Kırmızı Turuncu Mavi

Seç bir renk :)

Necmati

Necmati

Üye
Heyt be Generalime bakkk :ehe

Soraux

Soraux

Üye
Tebrikler kardeş

Revengeful

Emekli Yönetici
Sağol kardeşim :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Ordu beni direk aldı. Oraya gitmeme gerek yokmuş.Bu halimle fazlasıyla yetermişim zaten :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...