f480 kamera başarısız

Sponsorlu Bağlantılar

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
    Konu Sahibi
f480 kamera başarısız
arkadaşlar 4 gün önce aldıgım sıfır spot f480 kamera başarısız diyor kamerayı açmıyor acil yardım pls :off:

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yok mu arkadaşlar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum cihazına flash atılması gerekiyor.eğer flash ile düzelmez ise donanımsal bir sorunu vardır.bu arada cihazım spot demişsin eğer yurtdışı olup kayıt yaptırdıysan sorun yok ancak imei clon ise 1-2 aya kadar kapanır cihazın.

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
    Konu Sahibi
flash ile düzelir mi?telefon un kayıdın bi sorun yok sadece kamera başarısız hatası veriyor durup dururken oldu...

matchelss

matchelss

Üye
Kamera test bölümüne girip 2.seçeneğimi seçtin yoksa?

thevahsi

Üye
Beyler aynı sorun bendede var sorun çözüldümü acaba...

matchelss

matchelss

Üye
Arkadaşlar vereceğim yöntem ile umarım sorununuz çözülür lakin ben böyle sonuca ulaşmıştım.

İlk etapta linkteki dosyaları indiriyoruz.

Daha sonra TkFileExplorer ile telefon ve bilgisayar arasında bağlantı kurun.Bu bağlantıyı setting/port seçeneğini size uygun şekilde ayarladıktan sonra sağlayabiliyorsunuz.

1.adımda bağlantı kurulduktan sonra telefonun içindeki SystemFS/Driver klasörünü seçiyoruz.Bu klasörün içine ilk önce linkten indirmiş olduğumuz Camera Firmware 1 klasörünün içindeki dosyaları sürükle bırak yöntemiyle kopyalıyoruz.Kopyalamadan sonra bağlantıyı kesiyoruz ve arama ekranında *#36287# tuşluyoruz.Karşımıza üç seçenek çıkıyor burada 2.seçenek olan ISP Firmware write'ı seçiyoruz.Seçtikten sonra yaklaşık 1dk sonra seçeneğin yanında SUCCESS mesajı çıkıyor ve onaylayı seçerek telefonun kapatıp açıyoruz.

2.adımda aynen 1.adımda yaptığımız gibi bağlantıyı kurup SystemFS/Driver klasörüne bu sefer indirdğimiz Camera Firmware 2 klasörünün içindeki dosyaları kopyalıyoruz.Daha sonra 1.adımda yaptıklarımızı tekrarlıyoruz.

Arkadaşlar ben bu yöntemi kullanarak kamerayı sorunsuz bir şekilde tekrar aktif hale getirdim.Denemek ve mesuliyet sizlere aittir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

thevahsi

Üye
Bir deniyecegim allah razı olsun simdiden...

hockchilato

Üye
Bu yöntemi denedim. Fail yazısı çıktı. Şimdi kamera bozulmuşmudur? Ne yapabilirim?

sahtepc38

Üye
link hata veriyor lütfen yardım edin 3 gündür açılmıyor telefonumun kamerası

bitterrotter

Üye
ben burda kamera dosyası göremedim linkte hata matchells ilgilenirsen cok sevinirim link i yenileme veya farklı yerden download edebilmemizi sağlarsan hürmetler cevabını bekliyorum

erdo62

Üye
linkin süresi ve limiti bitmiş.lütfen yeniden verirmisin

crazyboy-212

Üye
selamlar arkadaşlar bendede samsung f480 var *#197328640# bu kodla menuye girdim ve bi kaç ayarı değiştirdim şimdi eski ayarları hatırlamıyorum, bunda değişiklik yaptıktan sonra artık kamera başarısız hatası almaya başladım telefonun garantısı yok, onun için servise gönderemiyorum, yine bu kodla bi çözümü var mı acaba ilgilenirseniz sevinirm, teşekkürler

crazyboy-212

Üye
arkadaşlar ben güncelleme yaptım telefonun dokunmatik olan yeri ters işlemeye başladı, aşağıda bi yere basıyorum sanki yukardakine basmışım gibi ters işliyor, bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?

gogo1958

Üye
Benimde aynı sorunum var ama link çalışmıyor
samsung f480 camera başarısız diyor

--------------- Ekleme ---------------

Yardımmmmmmm.kamera başarısız diyor

kaan2222

kaan2222

Üye
arkadaşım aynı sorun bendede vardı telefonu al şarja tak şarjdayken kameraya gir büyük olasılık çalışacak spotların içindeki batarya 1500 wat normal olması gerekeni 1500 vat değilmiş.

fatih38383838

Üye
teşekkürler kerdeş işin rast

nb1979

Üye
arkadaşım nasıl yaptın
acil söylermisin

Üst Alt