Ormanda Yaşadıklarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Ormanda Yaşadıklarım
Bugun okulda tüm dersler boştu yalçın tugay ve ben değişik birşeyler yapmaya karar verdik. Tugay bir süre değişik etkinliklerden dışarıda kalmayı tercih ettiğini söyledi. Bizde anlayışla karşıladık ve yalçın ve ben bir etkinlik yapmaya karar verdik. Yalçın ormana gidip ağaçları devirmemizi önerdi.Bende bunun doğru olduğu düşüncesiyle tamam dedim ve demircilerin sokağına girdik.Ormanda ağaçları devirmek için 2 tane balta lazımdı.Sonra ibrahim diye saygıdeğer bi demirci amca vardı.Yalçında ibrahime babalık baltanın danesi ne gadar diye soru yöneltti. İbrahim amcada 15 Lira yeğen dedi. Yalçında nası 15 lira lannn çok pahallı diyerek demircinin dükkanını başına yıkabileceğini söyledi demirci çok korkmuştu ve al yeğen sana 5 lira dedi yalçında bu cuzi rakam karsılıgında tamam moruk olabilir dedi ama veresiye sonra vericem dedi sonrasında demirci onayladıktan sonra 2 tane baltayı para vermeden aldık ve otobse bindik yalçının katil gibi gözlerinden dolayı elimizdeki baltalarla otobüste çok şık duruyorduk yanımızdan geçenler kendilerini geri çekip yavaş yavaş geçiyorlardı sonra herkesin şüpheci bakışlarından dolayı yalçın bunalmış olacak ki baltayı cama geçirdi ve otobüsün içinde terör estirmeye başladı sonra şöför ayağa kaltı lannnnnnn sen kim oluyonda benım ekmek teknemı parçalıon diyerek var gücüyle yalçının baltasına atladı yalçn baltasını kaptırmıstı yalçın ve ben korkmaya başladık şöförde şimdi söyleyin lan ne istiyonuz diyerek küfürler etmeye başladı toplum içeriside bizde bu küfürlere karşı daha fazla kayıtsız kalamazdık hemen bunun çok yanlış bir davranış olduğunu ima ettim şöförde kendinden utandığını günlük yol stresınden dolayı bunları yaptıgını yolumuza sakin bir şekilde devam edebileceğimizi söyledi bizde anlayışla karşıladık ve yolumuza devam ettik yol bittikten sonra ormanın orda durduk ve son inen bizdik ormana girişte Safari'ye hoşgeldiniz yazıyordu.Bizde yolumuza devam ettik. Birde ne görelim çok şaşırmıştık ceylanları geyikleri çitalar kaplanlar aslanlar kovalıyordu.Oturup izlemeye karar verdik derken yanımızdan koşarak geçmeye başladılar sonra yalçınla çitalara yardım etmeye karar verdik ceylanları hep beraber koştururken çitaların yavrularını sırtlanlardan yalçın korudu ve bende ceylanın önünü kesip ona çelme taktım çita ceylanı yedikten sonra başka avlara göz koydu hep beraber geyikleri taşlamaya başladık derken önmüme fil çıktı yalçın küfürler eşliğinde hay anasını lann onee dedi ve çitaların 1 yıllık yemeği olabileceği açısından bütün gücüyle baltaları geçirmeye başladıfil gitgide çıldırıp bize saldırmaya başlıyordukı çitanın biri gelip bizi sırtına alıp safaride tur attırmaya başladı safaride tur gerçekten çok güzeldi güzel anlar yaşadık yolda timsahları görüp taşladık ayıları görüp oynadık maymunları görüp ağaçlara çıktık gerçekten çok güzel anlardı ve artık günlerimizi safaride geçirmeye karar verdik. sonrasında eve döndük ve yalçının geçen günki kırılan kaburgasında filin yaptığı büyük hasarı gördük ve ne yapacağımızı şaşırdık sizce ne yapmalıyız. mahalledekiler aspırını öneriyorlar ama biz doktor tavsiyesi olmadan hiç bir ilaca bulaşmıyoruz ne yapmalıyım yardımlarınıza mhtacım

'Davut

'Davut

Üye
Vazalin kullansın geçer...:kop:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ya sen nesin nerden buluoun bu cevherii :kop::kop::kop:
:d::d::d: birdaha ormana gidin ayi gecsin yalcinin ustunden tum kaburgalari yerine oturur aspirinle olmaz bu :kop:

arslansem

arslansem

Üye
Sevdim seni dostum.Güzel yazıyorsun valla insanın okuyası geliyor :D Sana bi bölüm açalım hergün yaz bişeyler :ehe

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Gene Başladık :ehe:ehe:ehe:ehe

office boyxD

%1mellOn saçmalık:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Rüyanda böyle şeyler görüyor musun?

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Hayır.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kardeş , hatırlat bana daha sonra , sana bir takdir belgesi yazayım hayalcilikten ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Uyarıyı almışsın geçmiş olsun :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Bu hızla benide geçer Ceza puanında...:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Dikkat deli var .. :d::d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Silindi onlar Davut :)

'Davut

'Davut

Üye
Attım öyle fark ettim...Silindiğini ...:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yakında aynı olacağız senle geldi gelecek benim uyarı da :ehe

'Davut

'Davut

Üye
İnşallah mı desem...:hmmm:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ne guzel guluyoruz yeni senaryolar yapim asamasinda herhall

:kop::kop:

'Davut

'Davut

Üye
Bu hayal gücü ile anında bulur hikayeyi...:kop:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben bunun konularını sile sile,taşıya taşıya bıktım o halen üşenmiyor konu açmaya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt