Kendine güvenen varsa içeri girsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
bune yaa iki saat ugras dur

--------------- Ekleme ---------------

kolay degil ama cozulmeyecekte degil de kendimi veremedim simdi bi turlu dinc kafayla ugrasmak lazim

mekanik

Üye
ben kareleri 4x4 yapıp denedim... sorunun zorluğunun farkında olmayanlar 4x4 yapıp denesinler ne demek istediğimi anlarlar... ayrıca 4x4 mazenin çözüm yollarını araştırdım ve minimum 44 hamlede çözülebiliyor... ve kurallar aynı bir farkla: çift kalem... ayrıntılı bilgi için buyrun

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

Top dediğin seke seke gider :naughty:

mekanik

Üye
Böylede gidebilir sanırım:)
:nono::ehe

--------------- Ekleme ---------------

BUYRUN BUNU İNCELEYİN 2X2 VE 4X4 LÜK KARELER ÜZERİNDE UĞRAŞARAK SORUYU DAHA İYİ TANIYIN... ŞUNU DA SÖYLEMELİYİM Kİ MEVCUT KURALLAR DAHİLİNDE SORUNUN ÇÖZÜMÜ İMKANSIZ GÖRÜNÜYO... BAKINIZ: 2X2KARE

2x2 olması ya da 4x4 olması işlemin sonucunu değiştirmez... mesela 8 = 2^3 = 2(mod3) , 4= 2^2= 2(mod3), 2=2^1=2(mod3) farklı örnekler de verilebilir...

Revengeful

Emekli Yönetici
hep 1 kare boşkalıyor yaw :D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Soru bozuk...:D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Cevabı verecek çarşamba günü bakalım nasılmış:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Heyacanla bekliyoruz

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bazı insanlar Google'a Google amca diyor, daha Google'nin çıktığı 11 yıl oldu..

burak9400

burak9400

Üye
bu ne yaaa çok basit bunun için kafa yormaya değmez.ben yaparım da oyun yok :D sadece resim var..bu arada yaptım haberiniz olsun çok basit kuralları aynen uyguladım...

mekanik

Üye
bu ne yaaa çok basit bunun için kafa yormaya değmez.ben yaparım da oyun yok :D sadece resim var..bu arada yaptım haberiniz olsun çok basit kuralları aynen uyguladım...
hep beraber görelim bakalım merak ettim nasıl yapmışın... resmi farklı kaydet paintte aç çizgileri çiz kaydet ve herhangi bi resim upload sitesine upload et... ortada bi oyun yok... bekliyorum...:hmmm

mekanik

Üye
İŞTE BULDUĞUM ÇÖZÜM
8x8 de A'dan B'ye gitmek yasak!:ehe

█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║®

Revengeful

Emekli Yönetici
Harikasın Mesut abi ya ;)

mekanik

Üye
sağol mert ;) ama bakalım fairy'nin çözüm yolu neymiş...

Revengeful

Emekli Yönetici
ben farklı bir yoldan yapmıştım bu sefer başka kare boş kalıyordu

mekanik

Üye
sağ üst köşede gösterdim işte istediğin kareyi boşbırakabilirsin simetrik olmak şartıyla aksi yapılmıyo zten...8x8de de durum farksız kağıda sığmaz diye bazı şeyleri eksik koydum... önemli olan sonuç...:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
ben sağa doğru gidiyordum sonra bir kare aşağı ve soldan devam ediyordum sonra bir sağ kareden üstten devam diyordum sonra sağdan ...

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
İŞTE BULDUĞUM ÇÖZÜM
8x8 de A'dan B'ye gitmek yasak!:ehe

█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║®

işte budur :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt