MMC-Medic // Hafıza Kartınıza Format & Şifre Silme

Sponsorlu Bağlantılar

scorpıyon

Üye
aynen kart okuyucuya taktım ama hiç okumuyoki microsd bide bnm 2gb progda enson 1 gb var :D nolcak ??

deli23

Üye
evet ya olmuyo:off:bilen yokmu ya şunu:oke:

10UR23

Üye
tşkler

ozgur_0671

Üye
bende yapamadım yha :( kart reyterı takıorum soru ısaretı yesıl oluyo formatıng dıyorum ama format ıslemını beceremıyor :) napmak lazım ?? tskrler

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sağol..

metin_nn

Üye
abicim attım format baya bir sürü program hata verdi beyaz kitlendi şimdi sonlandır falan nese sonra attım hala şifre var delireceğim bu şifre yüzünden . ! !!

firatt36

Üye
super

emin27

emin27

Üye
paylaşım için saol...:oke:

metin_nn

Üye
abi şimdi sorun şu Ben MmC Edic Açtım ! Zaten Hafıza Kartımı Veri Depolamada Açınca Diyorki Şifre Girin ! Onun İçin MMC Edicte Kabul etmiyor Napacam Başka Yolu Varmı ? ?

V_VENDETTA_V

Üye
evet benimkide aynı durumda bir yol göteren olmuyacakmı üye olun demesi kolay degilmi

tamırcı

Üye
sağ bilader olmsa oması gerek bi programbu unutulan şifrelere son :oke::oke::oke:

Aziz™

Aziz™

Üye
sağol ozan kaç kere unuttuk şifreyi bir bilsen:ehe

yourself88

Üye
bende kartta kırmızı şekilde çarpı çıkıyor...

TheRobins46

Üye
Arkadaşalar Kart Okuyucum yok Yanliz telefondan USB işe Bağliyorum Bu Şekilde Olur Mu ?

hearless_boy

Üye
bu proğram pc kablo sunda dageçerli mi

yakuppp41

Üye
MMC Volume LabeL bölümüne ne yazıcaz arkadaşlar

yakuppp41

Üye
kardeş peki hafıza kartını takdığım zaman donuyu program yanıt vermiyor diyo

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
nasıl olacak ya :s olmuyor... hata veriyor

sansar_ali

Üye
program bozuk açmıyoo :(((

gonulsultanlari

Üye
sağol güzel bir program ama benim hafiza kartını gormuyor şifreden dolayı kardt reader kartı okuyamıyor.
telefona takıyom kart yok diyor nokya marka telefona takınca şifre soruyor format atmaya kalktım nokya marka telefondan yemedi şifre idtedi ne olursun yardımmmm.....

Üst Alt