Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800'da mpeg-avi-dat gibi film dosyalarını açacak program
Sponsorlu Bağlantılar
veliyavas
Üye
Konu Sahibi
5800'da mpeg-avi-dat gibi film dosyalarını açacak program
ARKADAŞLAR BU PROGRAMA İHTİYACIM VAR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
esas_cocuk
Üye
smart mowie programını dene veya core player...formda var
Efendi™
Üye
Format Factory Programını Öneririm. Türkçe ve Bedava Uygulama. Telefonunun Modelini Seçiyorsun Gerekli Dönüştürmeyi Yapıyor. Şahsen Kullanıyorum Görüntü ve Ses Kalitesi Olarak Harika.
Nadir
Emekli Yönetici
Efendi™;1968207' Alıntı:
Format Factory Programını Öneririm. Türkçe ve Bedava Uygulama. Telefonunun Modelini Seçiyorsun Gerekli Dönüştürmeyi Yapıyor. Şahsen Kullanıyorum Görüntü ve Ses Kalitesi Olarak Harika.
nerede yapıyor dönüştürmeyi telde mi yoksa pc demi
Nadir
Emekli Yönetici
pc de yapar...
Efendi™
Üye
PC De Yapıyorsun. Yalnız 5800 Ayarını Seçtiğinde Video Boyutu Oranını Ekrana Genişlet Yaparsan Sorun Yaşamassın Diğer Türlü Video Ortalanıyor. Kolay Gelsin.
veliyavas
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar telefonda hiç bir programı convert etmeden açabilen bi program lazım
_gambit_
Üye
Ben her türlü video player denedim.Wmv acıldı.flash acıldı.avi dat hepsi acılıyo.Ama en iyi video player kendi playerı olan real player.Diğerleri kasıyo izlenmiyo boşuna arama.
Önerdiğim bi video converter var.Su ana kadar denediğim en iyi converter hem pc de izleme hem hdtv tv de izleme hemde 5800 da izlemede süper görüntü veriyor. imtoo mpeg encoder ultimate
clltncr
Üye
Evet tek kelime ile format factory yeterli, belki baska programlar da vardir, ama bu yeterli, tesekkurler
merkartal
Üye
bende total video converter var.mükemmel çeviri yapıor her türlü video ve ses dosyasını çevirebiliorsun..programda IPHONE için çeviridiğim videoyu 5800 a attım.görüntü mükemmel..tavsiye ederim...
ömer_21
Üye
allok video converter var süper bir şey tavsiye ederim
tanerap
Üye
:::YARDIM:::: Arkadaşlar Ben Format Factory Programını Kullanıyorum Fakat Çevirdiğim Videolar Tam Ekran Değil Onu Nasıl Yapabilirim??
veliyavas
Üye
Konu Sahibi
hangi telefonda tam ekran açmıyor arkadaşım benim cihazım 5800 açıyor tam ekran bende
cortex47
Üye
Winavi MP4 Converter ve Xilisoft Video Converter, bunların ikisi de harika yalnız altyazı gömerken Xilisoft biraz sorun çıkarıyor, onda altyazısız videoları çevirmek gerek.
Rich4arD
Üye
Kesinlikle bende format factory öneriyorum garanti işini görür ..
Kolay gelsin
qwers
Üye
july player programını dene istersen yalnız tam sürüm olmadığı için sıkıntı yaşıyabilirsin