5800'da mpeg-avi-dat gibi film dosyalarını açacak program

Sponsorlu Bağlantılar

veliyavas

veliyavas

Üye
    Konu Sahibi
5800'da mpeg-avi-dat gibi film dosyalarını açacak program
ARKADAŞLAR BU PROGRAMA İHTİYACIM VAR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: neyfel42

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
smart mowie programını dene veya core player...formda var

Efendi™

Efendi™

Üye
Format Factory Programını Öneririm. Türkçe ve Bedava Uygulama. Telefonunun Modelini Seçiyorsun Gerekli Dönüştürmeyi Yapıyor. Şahsen Kullanıyorum Görüntü ve Ses Kalitesi Olarak Harika.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Efendi™;1968207' Alıntı:
Format Factory Programını Öneririm. Türkçe ve Bedava Uygulama. Telefonunun Modelini Seçiyorsun Gerekli Dönüştürmeyi Yapıyor. Şahsen Kullanıyorum Görüntü ve Ses Kalitesi Olarak Harika.
katılıyorum..

fatih82

fatih82

Üye
nerede yapıyor dönüştürmeyi telde mi yoksa pc demi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pc de yapar...

Efendi™

Efendi™

Üye
PC De Yapıyorsun. Yalnız 5800 Ayarını Seçtiğinde Video Boyutu Oranını Ekrana Genişlet Yaparsan Sorun Yaşamassın Diğer Türlü Video Ortalanıyor. Kolay Gelsin.

veliyavas

veliyavas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonda hiç bir programı convert etmeden açabilen bi program lazım :ağlarım:

_gambit_

_gambit_

Üye
Ben her türlü video player denedim.Wmv acıldı.flash acıldı.avi dat hepsi acılıyo.Ama en iyi video player kendi playerı olan real player.Diğerleri kasıyo izlenmiyo boşuna arama.

Önerdiğim bi video converter var.Su ana kadar denediğim en iyi converter hem pc de izleme hem hdtv tv de izleme hemde 5800 da izlemede süper görüntü veriyor.
imtoo mpeg encoder ultimate

clltncr

clltncr

Üye
Evet tek kelime ile format factory yeterli, belki baska programlar da vardir, ama bu yeterli, tesekkurler

merkartal

Üye
bende total video converter var.mükemmel çeviri yapıor her türlü video ve ses dosyasını çevirebiliorsun..programda IPHONE için çeviridiğim videoyu 5800 a attım.görüntü mükemmel..tavsiye ederim...

ömer_21

Üye
allok video converter var süper bir şey tavsiye ederim

tanerap

Üye
:::YARDIM:::: Arkadaşlar Ben Format Factory Programını Kullanıyorum Fakat Çevirdiğim Videolar Tam Ekran Değil Onu Nasıl Yapabilirim??

veliyavas

veliyavas

Üye
    Konu Sahibi
hangi telefonda tam ekran açmıyor arkadaşım benim cihazım 5800 açıyor tam ekran bende

cortex47

cortex47

Üye
Winavi MP4 Converter ve Xilisoft Video Converter, bunların ikisi de harika yalnız altyazı gömerken Xilisoft biraz sorun çıkarıyor, onda altyazısız videoları çevirmek gerek.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Kesinlikle bende format factory öneriyorum garanti işini görür ..
Kolay gelsin

qwers

Üye
july player programını dene istersen yalnız tam sürüm olmadığı için sıkıntı yaşıyabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt