LCG Jukebox v2.45 Son Sürüm | Popüler Müzik oynatıcısının Son sürümü

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LCG Jukebox v2.45 Son Sürüm | Popüler Müzik oynatıcısının Son sürümü

LCG Jukebox v2.45 S60v3 Son Sürüm

Yüksek kaliteli stereo çalma (eğer cihaz destekliyorsa) stereo
Mp3 ve Ogg müzik formatları
· Güzel ses kontrolü - sessizlik ses yüksekliği kadar 100 seviyeleri
· Kapanma siz uyurken, müzik ile düşmesine izin
Birkaç istasyon hafızalı · 10-bant ekolayzır
· Playlist editörü -,,, yük, şarkılarınızı kaydetmek amacıyla kaldırmak eklemek
· Özelleştirilebilir renkler
Internet · Albüm resim arama
· Lyrics arama ve görüntüleme
· Oynatma normal veya rasgele sırayla
· Mini modu telefonda boş ekran görüntülenir.(alıntıdır)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kayasis, darendeli44, mustafaa58 ve 18 diğerleri

candas177

Üye
tesekkurler...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Eline sağlık Anıl güzel paylaşım

tamavrA

tamavrA

Üye
saol 6680 uyumlumu?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Paylaşımın için teşekkür ederim Anıl. Benim bir sıkıntım var yardımcı olabilirsen çok memnun olucam. :)

Paylaşmış olduğun bu sürümü telefonuma yüklemek istediğimde güncelleştirme hatası diye bir uyarı alıyorum ve yüklenmiyor. Bende burada paylaşmış olduğun v2.43 sürümü indirdim ve yükledim. Gayet güzel çalıştı ve bir problemim yok. Üzerine tekrar v2.45' i yüklemek isteidğimde yine güncelleştirme hatası uyarısını alıyorum. Yardımcı olabilirsen sevinirim, olamazsa da canın sağolsun eski sürümü kullanırım. :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ulaş , Eski Sürümü Kaldırman Gerekiyor Yüklemeden Önce :oke:

2.43 ü siliyoruz , 2.45 i yüklüyoruz .

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici

Yazdığım mesajı iyi okurmusun :) Telefonumda Jukebox ile ilgili bir program yoktu. 30 dk öncesine kadar sistemime format attım. Sıfır sistemime v2.45 versiyonunu yüklemek istediğimde güncelleştirme hatası alıyordum. Bende v2.43 sürümünü yükledim hiç problem vermedi. Birde v2.43 ün üzerine v2.45 yükliyeyim belki olur dedim onda da olmadı...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Paylaşımın için teşekkür ederim Anıl. Benim bir sıkıntım var yardımcı olabilirsen çok memnun olucam. :)

Paylaşmış olduğun bu sürümü telefonuma yüklemek istediğimde güncelleştirme hatası diye bir uyarı alıyorum ve yüklenmiyor. Bende burada paylaşmış olduğun v2.43 sürümü indirdim ve yükledim. Gayet güzel çalıştı ve bir problemim yok. Üzerine tekrar v2.45' i yüklemek isteidğimde yine güncelleştirme hatası uyarısını alıyorum. Yardımcı olabilirsen sevinirim, olamazsa da canın sağolsun eski sürümü kullanırım. :)

Yazdığım mesajı iyi okurmusun :) Telefonumda Jukebox ile ilgili bir program yoktu. 30 dk öncesine kadar sistemime format attım. Sıfır sistemime v2.45 versiyonunu yüklemek istediğimde güncelleştirme hatası alıyordum. Bende v2.43 sürümünü yükledim hiç problem vermedi. Birde v2.43 ün üzerine v2.45 yükliyeyim belki olur dedim onda da olmadı...

Sevgili Ulaş .... Yazdığın mesajı iyi okumamı rica etmişsin , peki tamam . Tekrardan okuyorum ..

2 mesaj arasındaki farkları sanırım saymama gerek yok Dostum . 2.43 üzerine 2.45 yüklemek istiyorsun ilk mesajında ..

2.mesaj da ise : pro zaten yoktu , format vs... neyse İyi Forumlar !

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Paylaşmış olduğun bu sürümü telefonuma yüklemek istediğimde güncelleştirme hatası diye bir uyarı alıyorum ve yüklenmiyor. (Burada bahsettiğim v2.45 versiyonu)

Bende burada paylaşmış olduğun v2.43 sürümü indirdim ve yükledim. Gayet güzel çalıştı ve bir problemim yok. (Burada bahsettiğim v2.43 versiyonu)

Üzerine tekrar v2.45' i yüklemek isteidğimde yine güncelleştirme hatası uyarısını alıyorum. (Burada bahsettiğim ise ilk denemede v2.45 sürümü yüklenmedi. 2. denemede v2.43 sürümü yüklendi. 3.denemede de v2.43' ün üzerine v2.45 kurmak istediğimde de olmadığını vurgulamak istemiştim)

Sizin yazmış olduğunuz ilk mesajda anladığınız ise... Benim telefonumda v2.43 sürümü zaten yüklü üzerine v2.45 sürümü yüklediğimi anladınız...

Bilmem anlatabildim mi...?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici

Hadi sizin dediğinizide yaptım... Bu seferde v2.45' i yüklerken geçerli uygulama erişimine izin verilmedi uyarısı alıyorum... :S

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Uygulama Unsigned O Yüzden , Signed Olmadığından Hata Veriyor ..

Bu Durumda Ya Uygulamayı Sertifikalandırmamız Gerekiyor , Ya Da Telefonumuzu Ha-cklememiz Gerekiyor .

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sistemim Nokia 6120 Clasic v06.01 hala sistemimi hac.lemek için çabalıyorum ama bir sonuca varamadım... :S

dexter_09

dexter_09

Üye
Çok güzel bi program ama 1.5 saatlik bir deneme süresinin sonunda unlock girmek gerekiyor galiba ??!!

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsunspor bilgilendirme için teşekkürler.
Ulaşcım ,Samsunspor da dedigi gibi eski sürümü kaldırman gerekiyodu.Kaldırdıktan sonra yüklemedeki verilen "uygulama erişimine izin verilmedi" hatasını yine Samsunspor arkadaşımız dedigi gibi;
Ya telefonunu hacklemelisin, yada imei ile alınan sertifia ile programı sertifikalamalısın.
Telefonunu sertifikalamak için öncelikle imei ile sertifika alman gerekmektedir.
Bunun için http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...hack-gerceklesti-opda-guncellendi-241381.html burdan sertifiaka alma hahında bilgi mevcut.Sertifika aldıktan sonra hacklemek kolay.
Hadi kolay gelsin.
:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Taktınız bir eski sürüme ha. Telefonumda eski sürüm falan yoktu. Anıl yazdığım mesajları iyi okurmusun lütfen. Neyse verdiğin adresten sertifika için kayıt yaptırdım bakalım gelsin sertifika gereğini yapıcaz.

rcpdmr

rcpdmr

Üye
bir önceki sürüm ile arasındaki farklar nelerdir acaba

fahrettin0322

fahrettin0322

Üye
gerekli uygulama erişimini izin verilmedi diye hata veriyor ya ne yapmam lazım

--------------- Ekleme ---------------

Root signed ile sertifikaladım sorunsuz kurdum teşekkürler

rcpdmr

rcpdmr