Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

ulusoy44

Üye
hocam ellerine saglik sorunsuz bir sekilde yaptim bakalim performansi nasil olacak ilerleyen günlerde gorecegiz paylasim icin cok tesekkur ederim...

kumalevi

Üye
Soft format attım. Sonra hard format attım hiçbir düzelme olmadı. Tekrar sistem yüklemesi yapacam. Son çare o. O da olmazsa ne yapıcam bilmiyorum:hmmm

parlamentt

parlamentt

Üye
Warolllll üstaddd ellerin dert görmesinn.. Valla 10 dakika içinde telefonum turkçe oldu sorunsuz calısıyor.... Allah gönlüne göre versinnn tolgaaaaaaa :))

imp58

Üye
Kardeş Bak Toparlıyorum :D herhalde bu sayfaya en çok ben mesaj attım :))

Önce şunu yükledim bilgisayara..

rm367_CareDP_6.0_EMEA_6210s

Bu Versiyon ispanyolcaymış farkına varmadım ve yükledim telefona...
daha sonra hemen üstündeki versiyonu indirdim.. yani şunu

rm367_CareDP_5.0_EMEA_6210n

bunun içinden turkce dil kodu felan çıktı ve yüklemey başlarken eski versiyon yüklüyorsun uyarısı aldım.. yani türkçeyi yükleyemiyorum.. ben şimdi ne yapacam bi akıl ver :)

Kardeş bile el at şuna yaa.. kafayı yiyecem.. 2 haftadır türkçe dil yüklemeye çalışıyorum..

nickcurran

Üye
diğer diller yok olmaz değilmi?

mehmetakhan

Üye
nokia e50 telefonuma pc suite üzerinden güncelleme yapayım dedim telefon kafayı yedi açılıp kapanıyo ne yapmam gerekir yardım lütfen

doruuuk

Üye
hocam ellerin dert görmesin ya az önce 5530 umu tr ye çevirdim hiçbir sorunla karşılaşmadım paylaşım için çokk teşekkür ederim

imp58

Üye
Tamam gerek kalmadı.. gittim 20 tl ye yüklettirdim

leter49

Üye
arkadaşım n95 dosyası rapidden preimum üyelik istiyor ikiye ayırıp link eklesen olmazmı?(100mb den büyük dosya)

alka67

Üye
merhaba geçen telefonla ilgili olarak bir sorunumu yazmıştım ancak vaktim olmadığından nete giremedim.bir sorum olacak phoenix ile bağlantı yaptığımızda telefon bilgilerini almam gerekli herhalde ben phoenix ile bağlantı yaptığım halde product code tamamen boş olarak gözüküyor aynı zamanda phone information da hata veriyor.telefonum normal çalışıyor ancak ben zannedersem product code u sildim.bunu geri getirmenin başka bir yolu varmı

emrahdeniz

emrahdeniz

Üye
Nokia E75-2'ye söylelenleri yaptım çok kolay bir şekilde türkçeleşti.
Çok teşekkür ederim. Biraz geç cvp verdim kusura bakma çünkü ancak yapabildim.

hayır fark yok aynısıdır.

--------------- Ekleme ---------------

ben tekrar bakıyprum bir problem gözükmüyor.anlayamadım...

E75 -1 RM-412 200.12.51 v3 (EURO) bu avrupa ve türkiye dillerinin olduğu RM pakettir.sizin dediğiniz amerika için üretilen modeldir.bu telefona RM 412 yazılım atacaksınız biraz zordur.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-5800-gibi-telefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html

bu linkteki gibi benim verdiğim yazılımları kullanarak atacaksınız.

Aşağıda belirtilen adımları uygulayın:

1] Bilgisayarınızın USB portuna USB Data Kablosunu Takın, ama henüz telefonu bağlamıyoruz

2]Phoenix'i patchlerini ve Nokia Pc Suite yazılımlarını sisteminize kurun.

3] E75 -1 RM-412 200.12.51 v3 (EURO) Firmware'i bilgisayarınıza açın

4] Phoenix Servis Yazılımını açın

5] Phoenix File menüsü/Manage connection a tıklayıp bağlantı şeklini USB olarak ayarlayın

6] File menüsünden Open Product u seçin, gelen menüden yüklemek istediğiniz RM 412 kodunu seçin ve okeyleyin.

7] Şimdi Flasing menüsünden Frimware update i seçin. (Telefon bağlı olmadığı için işlem oldukça uzun sürecektir makinanızın kilitlendiğini düşünmeyin)

8] İşlem tamamlandıktan sonra, Prodact Code un yanındaki kutucuğa tıklayın ve uygun RM 412
NOKIA E75 RM-412
0567129 Turkey QW Black/Silver
0573010 Turkey QW Red
ve ülke kodunu telefonun rengi hangisi ise seçin ve OK tıklayın. (Telefon bağlı olmadığından yüklemek için biraz zaman alacak.)

9] Şimdi Telefonu Data Kablosuna bağlayıp PC Suite modunda Telefonunuzu PC'ye bağlayın.

10] Refurbish e tıklayın, Frimware inizde eksik dosya var türünden mesajlar verebilir ciddiye almayıp devam edin. Yükleme yapılırken bir takım donanımları bulup yüklemeye çalışacaktır, paniklemeyin engel olmaya çalışmayın cihazları kapatmayın. İşlem bittikten sonra artık RM kodunuz değişmiş olacaktır.

İşleme başlamadan önce her türlü yedeğinizi alın her şey silinecektir.

Ben işlemi yaptım telefonum tıkır tıkır çalışıyor, bu tip işlemler her zaman risklidir unutmamak gerekir.

Şimdiden Kolay gelsin

sağolun...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E75-2'ye söylelenleri yaptım çok kolay bir şekilde türkçeleşti.
Çok teşekkür ederim. Biraz geç cvp verdim kusura bakma çünkü ancak yapabildim.

güle güle kullanın

merhaba geçen telefonla ilgili olarak bir sorunumu yazmıştım ancak vaktim olmadığından nete giremedim.bir sorum olacak phoenix ile bağlantı yaptığımızda telefon bilgilerini almam gerekli herhalde ben phoenix ile bağlantı yaptığım halde product code tamamen boş olarak gözüküyor aynı zamanda phone information da hata veriyor.telefonum normal çalışıyor ancak ben zannedersem product code u sildim.bunu geri getirmenin başka bir yolu varmı

hayır product kodu silinmez.siz telefonunuza ait RM kodlu yazılımı kurmadığınız için o sayfa acıldıgında boş gözükür.

Kardeş bile el at şuna yaa.. kafayı yiyecem.. 2 haftadır türkçe dil yüklemeye çalışıyorum..

şimdi senin telefonunu modeli nedir ve *#0000# yazınca RM kodu ne yazıyor.ilk önce bunu belirleyelim.
İşlem çok basit bize göre ama bilmeyince en basit iş zor oluyor.

Tamam gerek kalmadı.. gittim 20 tl ye yüklettirdim

güle güle kullan...

NOKIA 6210 Navigator RM-367
0557259 EURO2 BLACK TURKEY
0557327 EURO2 RED TURKEY
0573974 05.16 EURO2 MODERN GREY TURKEY

bunlar dil kodlarıdır.

buda son yazılımı

phoenix kurduktan sonra bunu yükleyecektiniz.

Neyse yapamıyorsanız fazla uğraşmayın 20 TL zaten yapıyorlar telefonu göçürmekten iyidir.

bu ing karekter yüzünden mesaj yazmada yavas birde bende kamerayı actıgımda siyah ekran cıkıyo, sadece kamerayı bir iki defa kapatıp acıyom öyle görüntü geliyo.sendede aynımı bunlar ?

hayır bende hiçbir problem yok.

amaram

Üye
Arkadaşım sana sonsuz teşekkürler dün nokia 6303 me yeni versiyon attım ve versiyondan sonra dil ingilizce oldu baya araştırdım denenmedik yol kalmadı önce nemesis programı telefonumu görmedi bi şekilde görmesini sağladım bu defada kod değiştirmedi bir türlü, dünden beri uğraştırdı ve en son phoenixi denedim sorunsuz bir şekilde yükleme yaptı tekrar teşekkürler emeğine, yüreğine sağlık.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hocam ellerin dert görmesin ya az önce 5530 umu tr ye çevirdim hiçbir sorunla karşılaşmadım paylaşım için çokk teşekkür ederim

güle güle kullanın...

Warolllll üstaddd ellerin dert görmesinn.. Valla 10 dakika içinde telefonum turkçe oldu sorunsuz calısıyor.... Allah gönlüne göre versinnn tolgaaaaaaa :))

Amin...

Arkadaşım sana sonsuz teşekkürler dün nokia 6303 me yeni versiyon attım ve versiyondan sonra dil ingilizce oldu baya araştırdım denenmedik yol kalmadı önce nemesis programı telefonumu görmedi bi şekilde görmesini sağladım bu defada kod değiştirmedi bir türlü, dünden beri uğraştırdı ve en son phoenixi denedim sorunsuz bir şekilde yükleme yaptı tekrar teşekkürler emeğine, yüreğine sağlık.

sağolun....

nokia e50 telefonuma pc suite üzerinden güncelleme yapayım dedim telefon kafayı yedi açılıp kapanıyo ne yapmam gerekir yardım lütfen

hard format atın.
telefon kapalı iken
* 3 yes tusu (yesil tus) ve açma tusuna basılı tutacaksınız nokia elsıkma ekranı gelip ülke isimleri gelinceye kadar.

diğer diller yok olmaz değilmi?

o pakette hangi diller varsa onlar olur 7-8 dil falan.türkçe dahil

Herkese selam ,foruma şu an üye oldum fakat bu konunun ilk sayfasına girdiğimde forum beni tanımıyo , çok enteresan , başka hangi sayfaya gitsem sorun yok fakat bu konunun ilk sayfası beni tanımıyo .sorun nedir acaba bilgisi olan varmı ?

yeni üyelere engellem olabilir .diğer sayfalar 2-3 mesaj atın tekrar deneyin.

atakanpower

Üye
kardeş n96 yı şuan sürümünü yükseltiyorum.Bende versiyon 30.033 dü.Pc suitten bağladım telefonu nokia software updater yükledim ve yeni güncelleştirmeler var diye uyarı çıktı.30.101 versiyonu yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü yükleyemiyorum.Şuan pc başında bu işle uğraşıyorum sürekli kalan süre 15 dakika gösteriyor ve sonunda yüklerken hata oluştu şarj.usb kablosunu çıkarıp telefonun açıp kapatmam şeklinde uyarı alıyorum.Lütfen yardım

hala bekliyorum yardım yok mu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş n96 yı şuan sürümünü yükseltiyorum.Bende versiyon 30.033 dü.Pc suitten bağladım telefonu <a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> yükledim ve yeni güncelleştirmeler var diye uyarı çıktı.30.101 versiyonu yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü yükleyemiyorum.Şuan pc başında bu işle uğraşıyorum sürekli kalan süre 15 dakika gösteriyor ve sonunda yüklerken hata oluştu şarj.usb kablosunu çıkarıp telefonun açıp kapatmam şeklinde uyarı alıyorum.Lütfen yardım

hala bekliyorum yardım yok mu

yükleme bitmeden mi bu uyarı geldi.

runbelx

Üye
dostum sen mükemmelsin beni büyük dertten kurtardın

atakanpower

Üye
evet yükleme bitmeden bu uyarı gelmişti ama sonunda yazılım yüklemeyi tamamladım.Nasıl oldu bilmiyorum ama telefon şarjdaydı yazılım yüklenirken.Şarjdan çekince telefonu sorun halloldu

ulusoy44

Üye
selam arkadaslar. benim bir problemim var n79 cihazima yazilim sürümü olarak 31.101 i yükledim ama bu yuklemeden sonra cihazla youtubeden video izlerken tam ekran modunu gectigimde video kilitleniyor ve ögle kaliyor normal ekranada donmuyor tek cagre olarak cikis yapip yeniden giriyorum ve ne kadar denediysem tam ekran video izleyemedím hep kilitleniyor. Nedenini bilen varmi. simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim...

gozza

Üye
benim nokia 5800 xm telefonum var yurt dısından gelme türkçe yapmak istiyrum rm kodu "RM-428" konuda yok yardımcı olabılırmısın

Üst Alt