Hangi İldesin ? Yaşadığın İlin Neyi Meşhur ? Nereleri Meşhur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi İldesin ?

• Kullanılan toplam oy
    165
  • Anket kapatılmış .
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangi İldesin ? Yaşadığın İlin Neyi Meşhur ? Nereleri Meşhur ?
Slm MaxiCep Ailesi, merak ettim de Kim nereli, nerede yaşıyor , yaşadığı yerin neleri meşhur, nereleri meşhur, bir nevi rehber gibi bir konu olmasını istiyorum :) Üsttede olsa çok sevinirim yani:) hadi bakalım , Nereli olduğunuzu seçin ve Özelliklerini bir cümle ile açıklayın :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
malatyalıyım kaysısı meşur
mersinde yaşıyorum tantuni ve narenciyesi meşhur galiba

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İzmirin Lokması ( çoğu mevlidlerde bile dağıtılır ) Meşhurdur , birde kızları tabiiki :) ( lütfen ankete oy kullanalım )

ibrahim

Üye
Memleket Malatya tabiki kayısı meshurdur.İkametgah Adana eeee bununda kebabı,Biji biji,salgam suyu bide pamuk meşurdur...

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
İstanbulda'yım istanbulu zaten bılıosunuz trafiği meşhur :D
memLeket tokat çemen'i pekmez'i meşhur ve ziLe kuLesi TurhaL şelaLesi var teşekkurler

zibidi39

zibidi39

Üye
kırklarelılıyım buranın sut urunlerı ve peynırı meshur ha bıde hardalıyesı eskıden sarap yaparlarmıs buralarda ama sımdı bag fılan kalmayınca yapmıyolar tek tuk yapan abılerımız var yıne ama onlarda kendıne kadar anca.bu arada turkıyenın en cok alkol tuketen kentı olmasıyla meshurdur bızım burası :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vay Kırklareli en çok alkol üretilen şehir he , ilginç, teşekkürler :)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:D:D bol bol içer bu zibidi :D

Odysseus

Odysseus

Üye
İstanbul'dayım. Ben meşhurum :pro: :ehe

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:D:D:D ADEM abi meşhur tabiki

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ordu fındığı oksijeni :D

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:D oksijeni

Salihyet

Salihyet

Üye
İstanbulu anlatmaya gerek yok sanırım

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Evet abi en muşhur şeyi bilindiği üzre trafiği

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İstanbul Metropolitanlığıyla meşhurdur, ayrıca bir çok iklimin aynı anda yaşanabildiği Marmara bölgesinde yer aldığından çok önemli bir konum kazanmıştır.

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
vay abi coğrafya kaçtı

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Ben Rizeliyim ama Kırklarelindeyiz Türkiyenin bir ucunda doğduk öbür ucunda yaşıyoruz Rize nin çayı meşhur tabiki nereye baksan çay bahçesi Kırklarelinin neyi meşhur onu bende bilmiyorumm

arslansem

arslansem

Üye
Ben Elazığlıyım..Ama üniversite eğitimi gereği Sakaryadayım..
Elazığın kendine has orcik şekeri meşhurdur :) üzüm şerbetli ve cevizli bi tatlıdır..
Üzümü meşhurdur ayrıca..ABD'ye gönderilen öküz gözü isimli üzüm türü mevcuttur..
Ayrıca mermer çıkarılır yer altından..Kabe'nin yapımında kullanılan mermerlerin bir kısmı Elazığ'a aittir..
Nereleri meşhur sorusuna cevabım ise herkesin bildiğini tahmin ettiğim Harput vardır..Bir çok efsane ve evliya merkezidir Harput..
Herkese yaşadığı ya da doğduğu şehir yani memleketi güzel gelir..Bu yüzden seviyorum Gakkoşlar Diyarı'nı :)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
hee tmm

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
istanbul, ist bulun hırsızı pkk sı dolandırıcısı şerefsızı nekadar kotu durum varsa burda ....

Takipçi Satın Al

Üst Alt