Telefon Tavsiyesi n78 mi n79 mu

Sponsorlu Bağlantılar

aLone

aLone

Üye
bende n79u araştıryorum kaç günden beri en sonunda karar verdim aldığımda pişman olmacağım bi telefon kesnlikle
 


Onemore

Üye
elle tutulur gözle görülür hiç bi fazlası yok n79 un.

n78 cidden daha karizma. ıvır zıvır şeyleri eklemişler n79 diye piyasaya sürmüşler. bende 2 si arasında kalmıştım artık n78 i tek geçiyorum. araştırdım herşeyine baktım fark yok. olan farklarda bana göre gereksiz arka kapak değişince tema değişiyo geçici heves bunlar. yaşınızı zevkinizi bilemem tabi. saygı duyarım.
 
aLone

aLone

Üye
bence hiç te ıvır zıvır değil n79 her şeyde tek geçerim n78 in lafı olmaz n79 un yanında
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar,yaklaşık 1,5 yıldır n78 kullanıyorum.Ben telefonda bazı problemler yaşadım,tamam ama özellik olarak öyle ahım şahım bir fark yok.şuanda (Hepsiburada.com da)n78 415 tl n79 ise 626 tl bu aradaki farkı ödemeye hiç gerek yok yani.özellik olarak kesinlikle değmez yani.N78 çok karizmatik vede çok yetenekli bir telefondur.n78 imde bukadar sorunlar yaşamış olmama rağmen bunları söylüyorsam telefonun güzelliğini siz tahmin edin artık.
 
epson81

epson81

Üye
bence aynı özellik taşıyor ikiside fiyat olarak n78
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tercih meselesi..
 
atakan kır

atakan kır

Üye
bu sorulur mu tabiki n79

--------------- Ekleme ---------------

n79 kullandın mı hiç OneMore ?
 
amon35

amon35

Üye
n79
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79 tabi ki N79 bence 600 tl ye alınacak en iyi telefon..
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
snkwali dinle..:oke::oke:
 
berk samet

berk samet

Üye
kıyaslanmaz bile n79
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Yani
 

battalseyit

Üye
abi sorusu bile saçma tabiki de n79
 
amon35

amon35

Üye
N79
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
n79 tabi ki:)
 
topcucws

topcucws

Üye
ve her zaman heryerde n79:yuru
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N78 le karşılaşmaz bile
 

yucellll

Üye
belki bu konuyu sonradan okuyan arkadaşlarda olabilir onun için bende 1 senelik N78 kullanıcısı olarak birşeyler eklemek istiyorum. öncelikle her telefon başka bir telefonla kıyaslanabilir. örneğin N95 , N78 ve N79 pahalı fakat onların yanında bile geçemez ne yani şimdi N95 daha mı iyi tabiki hayır 5 mp kamera bi fiyatı 500 tl yukarı çekemez dimi !
N79 un üstün özelliği ama bakın özellik diyorum fasa fiso şeyleri direkt geçiyorum ; 5 mp olması ve bekleme süresinin daha uzun olmasıdır.
bu telefonlara sırf güzeller karizmalar diya para veren adamlar bu telefonları hiç almasınlar. artık zaman bilgisayar çağı ve bu tarz telefonlarda elimizin altındaki küçük bir bilgisayar. gps,wi-fi,fm verici, kamera, video.....
gelelim konuya n78 hayli hayli N79 ile kıyaslanabilir. bir arkadaşımız çok güzel söyledi yedek servis ana merkezine telefon açıp bu telefonlar en çok hangi sorunlarla geliyor diye sorun demişti. bende diyorum ki hiç gerek yok zaten kullanan arkadaşlarımız ne sorunları varsa buraya yazıyorlar. maxicepte N78 ve N79 sorunlarına dikkat ettimde N79 un sahipleri genelde çok şikayetçi N78 de ise bunu göremedim.en basitinden mesaj yazmada sıkıntı oluyormuş N79. N78 in tuşlarına kötü diyen arkadaşlar n79 un güzel tuşlarına rağmen doğru dürüst mesaj yazamıyormuş.
yanlış anlaşılmasın N79 harika bi telefon 5mp olması ayrı güzel ama gelin görün ki 3.2 ile 5mp arasında dağlar kadar fark varmış gibi konuşuluyor.6630 kullanıyordum 1.3 kamerası vardı ama gündüz çekilen resimlerin N78 den inanin bana hiçbir farkı yoktu.
ayrıca ne kadar donanım özellikleri aynı görünsede N78 , N79 dan daha hızlı . tuşlar kesinlikle sorun değil sadece ön yargı olabilir N78 tuşları,çünkü aşırı mesaj yazan biri olarak gayet rahatım.
N79 + ları harekete duyarlı ekran , 5 mp kamera , pil ömrünün biraz daha iyi oluşu başka hiçbir artısı yok..
eğer iki telefon özellik olarak aynı ise iki şeyden şüphe ederim :
1. si kullanılan malzeme
2. telefondaki donanımsal sorunlar
N78 in kasası N79 dan daha sağlam...
2.el yada sıfır ; N79 mu N78 mi diyen arkadaşlara söylüyorum : ikiside hemen hemen aynı ama illaki birini soracak olursanız ucuz ve sağlam bitane düşüründe inanın bana hiç farketmeyecek :oke:
 
harry62

harry62

Üye
n79 tartışmasız :D
 

xenoxis78

Üye
arkadaslar....hemen - hemen ayni telefon ..donannima sahipler...eger telefon alacak arkadas karizma.dizayn derse bence N78 tabiiiki..dedigim gibi donanimlar ayni gibi..tek fark. N79- 5mpx cam, accellometer N78 - 3.2mpx, -//
Navi tekerlegi N78 de de var...hadi dusun bakalim...
 


Üst Alt