Smartphoneware Best ScreenSnap [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Smartphoneware Best ScreenSnap [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]
Çeviri: İngilizce » Türkçe
An application that allows you to capture screenshots on your smartphone and save them to a file or send them to friends or to your desktop computer. With Best ScreenSnap you can capture screenshots on your smartphone. To make a screenshot you just need to press the defined *** combination while Best ScreenSnap works in background. * You can define your own hotkey to make a screenshot. * After the application makes a screenshot you hear camera click sound to notify you. * You can save screenshots as true colour BMP, 256 colour BMP, and JPG. For JPG you can select the image quality (the worser quality the smaller the file size). * Action: you can select action to be performed after taking screenshot. Save the image to disk or immediately send it via Bluetooth, Infrared, multimedia message or email. * You don’t have to type the file name each time you take a screenshot, you can specify the base file name of the screenshot image files. application will automatically append a unique number to the base filename. E.g. src000001.jpg, src000002.jpg, src000003.jpg etc. * Taken images are saved directly to your Images folder. That allows you to browse, view and delete taken screen shots with a built-in picture viewer application. * The application allows you to select a folder in Images section where your screenshots will appear in order to differentiate your screenshots from other images like your camera photos, etc * You can configure screenshots to be stored on the internal phone disk or on the memory card. * Best ScreenSnap is FREE! You can download and use it absolutely free of charge. No spyware and adware inside.
Yapmak için akıllı telefon üzerinde ekran yakalama ve bir dosyaya kaydedin veya arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz veya masaüstü bilgisayar sağlayan bir uygulama.

En iyi siz smartphone'dan ilgili ekran görüntüleri yakalayabilir ScreenSnap. Sadece tanımlanan tuş kombinasyonunu basın gereken bir ekran yapmak için ise arka planda Best ScreenSnap çalışır.

* Bir ekran görüntüsü yapmak için kendi kısayol tuşu tanımlayabilirsiniz.
Uygulama * sonra bir ekran size bildirmek için kamera tıklayın ses duyarsınız yapar.
* Sen, gerçek renk BMP 256 renk BMP olarak ekran görüntülerini kaydedebilir ve JPG. Için (bu worser kalitesi ve dosya boyutu) küçük görüntü kalitesi seçebilirsiniz JPG.
* Eylem: bir ekran görüntüsü aldıktan sonra yapılması için harekete seçebilirsiniz. Diske veya görüntü kaydetme hemen Bluetooth üzerinden göndermek Kızılötesi, multimedya mesajı veya e-posta.
* Bu tür dosya adını bir ekran görüntüsü almak her zaman yoksa, ekran görüntü dosyalarının temel dosya adı belirtebilirsiniz. Uygulama otomatik olarak temel dosya için benzersiz bir numara ekleyeceğiz. E.g. src000001.jpg, src000002.jpg, vb src000003.jpg
* Alınan görüntüler doğrudan Görüntüler klasörüne kaydedilir. Bunun anlamı, göz görüntülemek ve çekilen ekran görüntüleri silmek sağlayan bir resim görüntüleyici uygulama bulunmaktadır.
* Bu uygulama için kamera fotoğraflar, vs gibi diğer görüntü için ekran farklılaştırmak için nerede ekran görünür Görüntüler bölümünde bir klasörü seçmenizi sağlar
* Yapılandırırsanız ekran dahili telefon disk veya hafıza kartında saklanan olmak için.
* En iyi ScreenSnap ÜCRETSİZDİR! Indirmek ve tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Hayır casus yazılımları ve reklam yazılımları içinde.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: badboy4399, nageles, ismailbahadır ve 18 diğerleri


nokiannpp

Üye
Güzel arkadaşlar 5800 a uymayan programları paylaşmakdan ne anlıyorsunuz.
Yükledim ben ekranın yarısının görüntüsünü alıyor.
Lütfen özen gösterelim
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasın
 

Bosnalı86

Üye
program sağlam arkadaşlar,teşekkür ederim
 

kumuks

Üye
sorunsuz çalişiyor.teşekkürler..
 
imbat12

imbat12

Üye
eline sağlık
 

borucan

Üye
ekran yatayken ekranın yarısını çekiyor tamamını çekmesi için ekranın düz olması gerekiyor
 
chass

chass

Üye
kardeşim emeğine sağlık gayet güzel çalışıyor, denedim, yalnız türkçe olsaydı güzel olacaktı ama olsun, baya işime yarayacak,
5800 XM
 

HONEST33

Üye
Çok sağol arkadaşım.
 

siegocu

Üye
hangı tusla cekıyoruz fotografı yaw :S
 

^^Positive^^

Üye
kamera tuşuyla :)
 
AlpReis

AlpReis

Üye
Eyvallah
 
NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
teşekkürler
 
KillEmAll1453

KillEmAll1453

Üye
Teşekkür ederim bir deniyeyim :)
 

'Şeref'

Emekli Yönetici
:tşk:
 

murti61

Üye
program çok güzel çalışıyor.5800 :)
 
eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
ellerine saqlık. super isime yarıcak :D
 
mardok

mardok

Üye
sağolasın
 
furkan5800

furkan5800

Üye
eywallah:oke:
 
SilentOne

SilentOne

Üye
çok teşşekür ederim
 


Üst Alt