Cep öğrencide 10 kişi sınırı artık yok

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell şuan AVEA ya dava açıtı ve herşey karıştı arkadaşlar.Devlet bu işe el atmaya başlıyor neden diye soracak olursanız devlet %48 vergi alıyor(%25 ötv,%18 kdv) eger 66 tl olursa 500 tl fatura ödeyen adamdan devlet çok az bir vergi alacak buda zarara yol açacak bakalım davayı snrm Turkcell kaybedecek.Dava 3 gün içinde bitecek.

s.volkan

s.volkan

Üye
YA BENİM SORMAK İSTEDİGİM BİRŞEY VAR MUTLAKA VODAFONE'DA BİR ŞART KOYMUSDUR MESELA 100 YUKLEYENE VEYA 150 YUKLEYENE BUNU DA ACIKLARSANIZ SEVİNİRİM..100 KONTOR YUKLEYİNCE DE OLUYOR MU:allalla:

Hayır 100 kontöre aynen devam

150 ve üzeri yüklemeye tüm vodafone lular ile..

Ancak tarife şu an değişmedi. Açıklanana kadar eksi sistem devam ediyor.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ya şimdi vodafone lu hatların tamamıyla 5 dak. 1kontöre görüşebiliyormuyuz yoksa görüşemiyormuyuz?

s.volkan

s.volkan

Üye
Resmi duyuru yapılana kadar eski sistem

En geç bu hafta açıklanır.

lgkg300

lgkg300

Üye
nerden uyduruyorsunuz kardeşi böyle bir şey olacağını hiç zannetmiyorum...

s.volkan

s.volkan

Üye
4440542 den resmi olarak bu bilgiyi geçende aldım..

haber %100 doğru ancak neden yayınlanmadı anlamadım ???

zulumatgada

Üye
Arkadaş muhtemelen Vodafone Shop' tur. Son dakika bilgileri bu shoplara sürekli gelir. Kaynağı sanırım burası.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
23 Şubat 2009 tarihinde cep öğrenci açıklanacaktır.100 kont altı yükleyen 10 kişi ile devam 150 kontör yükleyen bütün vodafone lular ile 5 dakikası 1 kontör.

Lacoste1983

Üye
Vodafone'un sitesinde böyle bir açıklama henüz yok..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi 150 kontör yükleyen Cep Öğrenci aboneleri sadece 10 kişiyle değil

TÜM VODAFONELULAR’ LA “5 DAKİKASI 1 KONTÖR”E KONUŞUYOR
DİĞER GSM VE SABİT HATLAR ARTIK SADECE DAKİKASI 2 KONTÖR
ÜSTELİK HER 150 KONTÖR YÜKLEMEYE HERYÖNE 250 SMS HEDİYE**

Cep Öğrenci tarifesinde mevcut durumda aylık 100 kontör yüklendiği takdirde aboneler 30 gün boyunca seçilen 10 Vodafone abonesi ile 5 dakikası 1 kontöre konuşabilmektedir.

23.02.2009, Pazartesi itibariyle 100 kontör yüklendiği zaman geçerli durum değişmeyecek ancak 150 ve üzeri kontör yükleyen aboneler sadece seçilen 10 Vodafone abonesi ile değil tüm yurtiçi Vodafone aboneleri ile “5 dakikası 1 kontöre” konuşabilecektir. Ayrıca Diğer GSM ve sabit hat aramaları da %50 indirimli yani dakikası 2 kontör olacaktır.

Cep Öğrenci Tarifesi ile mesajlaşmak da artık çok kolay olacak, Cep Öğrenci aboneleri her 150 ve üstü kontör yüklemelerine karşılık yurtiçi heryöne (özel servis haric) kullanabilecekleri 250 SMS kazanabilecektir. Bu promosyon geçici olmayıp, Cep Öğrenci abonelerine özel kalıcı bir uygulama olacaktır. Hediye SMSler 30 gün boyunca geçerli olacaktır.

s.volkan

s.volkan

Üye
bu 250 sms muhabbeti ne yahu..

500 kazanırken 250 yemi düşecek..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
bu 250 sms muhabbeti ne yahu..

500 kazanırken 250 yemi düşecek..

- Bir kerede 100-149 kontör arası yükleme yapan aboneler, 30 gün geçerliliği olan 100 adet heryöne SMS kazanır.
- Bir kerede 150-249 kontör arası yükleme yapan aboneler, 30 gün geçerliliği olan 250 adet heryöne SMS kazanır.
- Bir kerede 250 ve üstü kontör arası yükleme yapan aboneler, 30 gün geçerliliği olan 500 adet heryöne SMS kazanır.

s.volkan

s.volkan

Üye
Ancak Yeni cep öğrencide 150 ve üzeri yüklemeye 250 sms diyor..

ve yine orada mevcut sms promosyonu birleştirilmeyecektir gibisinden bir ifade var..

yükle kazan sms kalıcı değilmiydi ayrıca

haluk0618

Üye
dostum inşallah dediğin gibidir ama böylede sır gibi konuşunca insan muallakta kalıyo yani bildiklerini paylaşta değerlensin.

--------------- Ekleme ---------------

dostum peki bu avrupa tarzı cihaz kampanyaları yapılacak mı? bir bilgin var mı?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Cep Öğrenci tarifesi şimdi tam istediğiniz gibi! Cep Öğrenci şimdi 5 dakikası 1 kontöre sadece 10 kişiyle değil, tüm Vodafone’lularla konuşturuyor.
Vodafone Cep Öğrenci tarifesiyle, tek seferde 150 kontör yükleyin, tüm Vodafone’lularla 5 dakikası 1 kontöre özgürce konuşun. Üstelik 150 kontör yükleyince diğer operatörleri aramak da %50 indirimli, yani dakikası sadece 2 kontör. 100 kontör yükleyenlere ise seçtikleri 10 kişiyle 5 dakikası 1 kontöre fırsatı devam ediyor.

Üstelik Cep Öğrenci Tarifesi şimdi herkese açık.

solgun50

solgun50

Üye
kılyou dediğin gibi çıktı hadi bakalım sınırsız vodafoneyide söyle de hemen çıkarıversinler olur mu?

özdemir71

Üye
ayrıca da her yöne 250sms hediye veriyolar haberiniz olsun :)

Üst Alt