Daum'un iki yüzü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Daum'un iki yüzü

Daum'un iki yüzü

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Daum, parasını almadan önce başka konuştu, parasını
aldıktan sonra başka...


Parayı almadan önce
1- Kulüpten birisi beni tehdit etti. Yeni sezonda da burada kaldığım taktirde ailem ve benim için iyi olmayacağını söyledi. Önce şaka sanmıştım, ama ciddiydiler.
2- Bana fırsat verilirse önümüzdeki sezon takımı şampiyon yapabilirim. Geçtiğimiz sezon transferde söz sahibi değildim, ama yeni sezonda yetki verildiğinde çok iyi işler yapabilirim.
3- Bir TV kanalı oğlumun doğum gününü kullanıp beni tuzağa düşürdü. Söylemediğim şeyleri basına yansıttı. Onları hayatım boyunca affetmeyeceğim.
4- Bana göre profesyonel bir kulüpte bana göre karar vermesi gereken ya kulüp başkanıdır ya da teknik direktör...
5- Fenerbahçe’nin imajı Avrupa’da zarar görüyor. Bu yüzden Başkan Aziz Yıldırım’ın kulübün menfaati için bir an önce karar vermesini ve kulübün imajının düzeltilmesini umut ediyorum.
6- Yardımcılarımın işine son verdiler, fakat Koch ile görevimizin başındayız. Samandıra’ya gidip işbaşı yapacağız. 6 gün sonra takımla çalışmalara başlayıp sezona hazırlanacağız.
Parayı aldıktan sonra

1- Geçmişi konuşmaya gerek yok. Her şey iyi niyetle çözüldü. Artık önümüze bakmamız lazım. Fenerbahçe’nin bir an önce çalışmalarına başlayıp, Avrupa’da söz sahibi olması gerekir.
2- SKY TV için yorum yapacağım. Ardından yeni sezonun başlamasıyla Real Madrid’te Mourinho ve Arsenal’de Wenger’in yanına gidip çalışmalarda bulunacağım.
3- Basın bu zorlu dönemde bana destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Şimdi Fenerbahçe’nin tekrar eski imajını yakalaması için sportif haberlerin yoğunlukta olmasını istiyorum.
4- Fenerbahçe’de hayatımın en güzel günlerini geçirdim. Fenerbahçe benim ikinci evim. Hiçbir zaman da buradan kopmayacağım.
5- Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Benden destek istenildiğinde hazırım. Yönetim Güney Afrika’da futbolcu izlememi istedi, onlara bilgi vereceğim.
6- Hâlâ İstanbul’dayım, çünkü yardımcılarımın tazminat sorununun çözülmesini istiyorum. Onların bu paraya ihtiyacı var. Yönetimin bu konuyu çözmesini diliyorum.


Haber Kaynağı :

--------------- Ekleme ---------------

Seni Gidi Seni
 
haltie

haltie

Üye
Adamın suçu yokki alıcak tabi parayı gülecekte Aziz yıldırım 3 yıl şampiyonluk sözü vermeyecekti büyük konuşmak iyi değildir.adam zorla imzalattırmadı hem o sözleşmeyi bence hatayı başka yerlerde aramak lazım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt