scknsckn - GSM Operatörleri Genel Deneme Yöneticisi - Tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
scknsckn - GSM Operatörleri Genel Deneme Yöneticisi - Tebrikler
scknsckn en aktif ve özen isteyen aynı zamanda en önemli bölümlerimizden biri olan GSM operatörleri bölümüne üye olarak verdiği desteklerden sonra, artık yönetici olarak da destek verecek ... Uzun bir süredir, mevcut bölüm yöneticisi LAZOFLU nun ve diğer tüm yöneticilerin de aklında olan, tartıştığımız ve düşündüğümüz Seçkin ' i sonunda aramızda simdilik deneme yöneticisi, umarız çok yakında da tam anlamıyla gerçek bir yönetici olarak göreceğiz ...

Gsm Bölümünde öncelikle mevcut üst konulara oldukça hakim olmak gerekiyor, her operatörün güncel üst konu baslıklarını özenle seçmek gerektigi gibi, kampanya ve duyurularını takip etmek üyelerden çok yöneticilere düşmekte. Ayrıca her zaman bir yöneticinin diğer yöneticinin mesajını yada yaptığı aksiyonun üstüne baska yeni müdehaleler yapmadan önce ilgili yöneticiyle özelden konusarak bilgi vermek gerektigini hatırlatayım.


Kendisini tebrik ederek, tebriklerden önce önemli aşağıdaki konuları incelemeni rica ederim

Tüm Yöneticilere, bilinmesi mutlak gerekenler
Yöneticiler ! Başlıkları Kalıcı Silmek Yerine, "Geri Dönüşüm" e taşıyınız!
Yeni yöneticiler için: Konu/Mesaj Silme - Taşıma, Üye Ban vs. işlemleri [Resimli]
Giriş Bilgilerinizi Başkalarıyla Paylaşmayın,Şifrenizi Ortak PClerde Kullanmayın


Ayrıca;
Öncelikle bilmeni isterim ki deneme yöneticisi olan arkadaşlarımızdan üyeliğe dönen de oldu aramıza katılan da oldu. Be nedenle bundan sonraki sürecin ne olacağını sen bize göstereceksin :)
Daha önceki deneyimlerinden de biliyor olmalısın hangi konuların çöpe alınması hangilerinin kilitlenmesini ve tabii ki hangi mesajların silinmesi gerektiğini.
Ancak ben site politikamız olarak belli başlı olarak şunları hatırlatayım sana:
Öncelikle tıklanma sayısı fazla olan (1000'in üzerinde) konuları çok zorunda kalmadıkça çöpe almıyoruz. Ne yapıyoruz? Kilitliyoruz. Zira çok tıklanma sayısı alan konunun muhakkak etiketleri de vardır. Ve bu etiketler sayesinde sitemize yeni kişiler geliyorlar. Ve yeni gelenlerin bir başka konuyu görmesi ve sitemize üye olması çok daha kolay oluyor. Elbette bu kişiler ileride aktif de olabilirler. 2.000.000'un üzerinde üyesi olan forumumuz için bu olasılık hiç de azımsanmayacak durumda.

Bir diğer önemli husus konuları kilitlerken ve üyelerin mesajlarını silerken muhakkak SEBEP belirtiyoruz. Çünkü bir üye olarak benim hakkım, emek harcayıp yazdığım, açtığım konuda neden işlem yapıldığını bilmek. Tabii zorunda kalmadıkça üyelerin iradelerine müdahale etmemek en iyisi. Ancak elbette forum kuralları var ortada :) Burada bir diğer zorunlu husus: BİZLER FORUM KURALLARINI EN İYİ BİLEN KİŞİLER OLMAK ZORUNDAYIZ. O nedenle bir iki kere baştan sona forum kurallarımızı okuman yararına olacaktır.

Son olarak da şikayetlere değineyim.
Senin görev alanınla ilgili bir şikayet geldiğinde sağ üstte sana bildirim olarak görünür.
Örneğin bir üye küfür etmiş olsun.
Bir diğer üye de şikayet etmiş olsun.

Şikayet sistemine gireceksin, ilgili linke tıklayıp şikayet edilen mesajı göreceksin. Baktın ki küfür.
O halde yapman gereken küfür içeren mesajı sebep belirterek (Küfür) silmendir. Ama daha önemlisi şikayet inceleniyoru seçip ne yaptığını üyeye bildirmen ancak ASLA şikayeti kapatmamandır. Zira sen kapatırsan ben göremem ve üyeyi kalıcı olarak yasaklayamam :)
Ya da hafif hakaret vardır mesela, yine siler, yaptığını yazar ve mutlaka açık bırakırsın ki adminler ceza verebilsin.
Ancak mesela üye "konuyla alakasız mesaj" yazdı ise, yine sebep belirterek silip sonrasında ne yaptığını yazarak şikayeti kapatabilirsin. Zira ceza gerekmiyordur bu durumda.

Onun haricinde bu bölüm deneme yöneticilerine özel. Artık bir sorunun-şikayetin-tavsiyen-fikrin olduğunda site hakkında bölümüne konu açmana gerek yok. Buraya açabilirsin. Bizler de tartışır ona göre hareket ederiz.
Artık üye olmadığından buna uygun olarak davranman hepimizin senden beklediği bir husus :)
Ve elbette takıldığın her şeyi bana ve diğer yönetici arkadaşlarına sorman senin yararına olacaktır.

Tebrikler ve başarılar.


Kolay Gelsin, görevinde başarılar
Saygılar
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N, Revengeful, Reşwan ve 1 kişi daha


S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Teşekkürler dostum. Açıklamalar da gayet güzel olmuş hepsini inceledim ve gayet güzel zaten forumunda baştan beri en sevdiğim yanı yöneticilerin adil ve ince düşünülerek görevlerini yapmalarıydı ki elbette aynı durum benim içinde geçerli olacaktır. Umarım herşey güzel gider yönetici olarak foruma yetkili değil etkili bir işlev sağlarım :) tekrardan teşekkürler

Maxicep ailesine saygılarla...
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
fullwar

fullwar

Üye
Seçkin aramıza hoşgeldin. Eray ben, tanıştığımıza memnun oldum. Maxicep adına kolay gelsin.
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tebrikler :) Aramıza hoş geldin...
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hoşgeldin Seçkin .
Başarılar . Allah utandırmasın . :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hoşgeldin :) hayırlı olsun..
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N

'Şeref'

Emekli Yönetici
Tebrik ederim ve başarılar dilerim.:oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
fullwar

fullwar

Üye
Test modların sayısıda epey arttı eskileri morartsakmı ne? :islik Bunu ben yazmadım 1.5 yaşındaki yeğenimin dayısı yazdı. :islik Z****m zıvıyorum. :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
Tuba

Tuba

Üye
Tebrikler...Hayırlı olsun...
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Tebrikler, hayırlı olsun.
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tebrikler seçkin hayırlı olsun görevinde başarılar dilerim. Gsm yöneticisi olarak bende yanındayım ve takıldığın bir konu, kararsız kaldığın bir işlem olursa şikayet sistemi ön planda yönetim olarakda tüm arkadaşlar yanındadır.

Ayrıca gsm bölüm yöneticisi LAZOFLU arkadaşımız şuan vatan'i görevini yapmakta bu sebepten gsm bölümünde olan tecrübesini bizlere aktardı. Hafta sonları uğruyor yanlız değiliz yane foruma girdiği bir vakit kendisininde diyecekleri olur belki ama şimdilik bizlere bıraktığı bilgiyi görmende faydalı olacaktır.

Tabi benimde anlatmak istediklerim olacaktır en kısa zamanda özelden aktarırım kolay gelsin ortak.
--------------------------
Merhaba,

GSM hakkında şimdi ve gelecek arkadaş için genel bir bilgilendirme yapayım.

GSM forumu maxicep’in nadide ve önemli bölümlerinden biridir. Sitenin üst sırasında olması bu önemi daha da artırmaktadır.

Forumun diğer bölümlerinden biraz daha farklıdır. Dosya indirme yükleme işi olmaz. Fakat dosyalar değil, mesajlar ön plandadır.

İlk tavsiyem ; sakın bilmediğin konuya mesaj yazma, bildiğinden de emin ol, şüpheliysen operatörün veya firmanın sitesine bak öyle cevap ver, kaynak gösterme, eğer isterlerse gösterirsiniz.
Sizin yazacağınız her mesaj garantili söz kapsamında olduğu için buna özen gösterin.

Tanımadığınız üyelerle fazla muhatap olmayın. Tanıdığınız üyeylede mümkün mertabe seviyeli olun. Özelden serbest :ehe


GSM nin bölünmesiyle ayrı bir kategori oldu. Bununla beraber en çok yapacağın iş konu taşıma, günde 3-4 konuyu doğru alana taşırsınız, bu daha da fazla olur, daha da az olur. Ama olur yani, boş bırakmazlar. :)
Şimdi size konuyu hangi alana, hangi kriterlere bakarak taşımalıyız onu belirteyim.

Bir kere konunun GSM de barınması için Operatörle bir ilgisi kesinlikle olması lazım. Mesela “ Vodafone hattım var , hangi telefonu alayım” gibi bir konu açılırsa bunun aradığı (sorunu) tamamen telefonla ilgilidir, GSM operatör ile hiçbir alakası yok, bunu nereye , doğru Telefon Genel e taşı, zaten hemen GSM nin altında :oke:

Gelelim GSM nin içindeki bölümlerde konu dağılımına.

Sorun destek gibi tüm konuları , yani soru sorulan (hangi şartta olursa olsun) tüm konular “Destek / Sorun / Şikayet” forumuna taşınmalı. Unutmayalım soru sorulan, yardım istenen, merak edilip açılan TÜM KONULAR .

Kampanyalar da zaten adı üstünde kısa süreli avantajlı olan konular, aynı zamanda tarifeler. için olan bölüm Öyle konular Kampanyalar / Tarifeler bölümüne ;)

Servisleri / 3G: bu alana da sadece servis konuları olacak, 3G yazısı kafanızı karıştırmasın.
Servis konusu kampanya ile karışmaması lazım. Bunu nasıl ayırt edeceğinizi de belirteyim; servis genel olarak verilen bir hizmettir . Yani kısa süreli verilen kampanya değildir. Örneğin mobil imza, bu 1 sene önce var, bir sene sonra da olacak, bunun konuları Servisleri / 3G bölümüne.
Ama mobil imza kullanımına P indirim olursa, bu her ne kadar servisle ilgili olsa da indirim konusu kampanyadır o yüzden kampanya bölümüne gitmesi gerekir.

Genel Bilgiler / Haberler : bu bölüm bir nevi çöplük :ehe : yani diğer bölümlere girmeyen ve GSM ile ilgili olan tüm konuları bu alana taşıyabilirsiniz.

Gelelim üst konular,
Kampanyalar bölümünde bir konunun üst olabilmesi için Çok avantajlı olması lazım, çok fazla kişiyi kapsaması lazım ve en önemlisi ucuz hatta bedava olması lazım. Mesela “ Başvuran ilk 1000 kişiye 250MB internet” gibi kampanyalar kısa süreli üst olması lazım, bunun gibi uzun ömürlü kampanyalar ise kalıcı bir şekilde üst olabilir. Mesela “ hergün başvurana avantajlı paket” gibi.
Kampanyalar bölümünde çok fazla üst konu yapmayın, 2 veya 3 konu olabilir, daha fazlası olursa üst konular dikkat çekmez ve fuzuli olurlar. Az ve öz olması lazım.
Genel bilgiler bölümünde ise 10-15 tane olabilir. servisler bölümü ise aynı şekilde 10-15 olur.
Şikayet/destek bölümünde üst konu olmasın, çok da önemli ise 3-5 günlük durabilir.



Genel olarak bunlar. Aranızda olamıyacağım için anlık değil de yazı ile belirtmek zorunda kaldım.
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N ve Revengeful
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Seçkin aramıza hoşgeldin. Eray ben, tanıştığımıza memnun oldum. Maxicep adına kolay gelsin.

Eray bende tanıştığıma memnun oldum. Teşekkür ederim arkadaşım.

----------Eklendi @ 02:01:29 ---------- Yazıldı @ 02:00:59 ----------

Tebrikler :) Aramıza hoş geldin...

Teşekkürler dostum hoş bulduk :)

----------Eklendi @ 02:02:21 ---------- Yazıldı @ 02:01:29 ----------

Hoşgeldin Seçkin .
Başarılar . Allah utandırmasın . :oke:

İyi dileklerin için teşekkür ederim dostum:)

----------Eklendi @ 02:03:08 ---------- Yazıldı @ 02:02:21 ----------

Hoşgeldin :) hayırlı olsun..

Hoş bulduk sağolasın :)

----------Eklendi @ 02:03:39 ---------- Yazıldı @ 02:03:08 ----------

Tebrik ederim ve başarılar dilerim.:oke:

Teşekkür ederim hemşerim :)

----------Eklendi @ 02:04:54 ---------- Yazıldı @ 02:03:39 ----------

Test modların sayısıda epey arttı eskileri morartsakmı ne? :islik Bunu ben yazmadım 1.5 yaşındaki yeğenimin dayısı yazdı. :islik Z****m zıvıyorum. :ehe

En kısa zamanda morarman dileğiyle dostum :)

----------Eklendi @ 02:05:49 ---------- Yazıldı @ 02:04:54 ----------

Tebrikler...Hayırlı olsun...

Teşekkürler Nur hanım :)

----------Eklendi @ 02:06:28 ---------- Yazıldı @ 02:05:49 ----------

Tebrikler, hayırlı olsun.

Teşekkür ederim sağolasın :)


----------Eklendi @ 02:09:50 ---------- Yazıldı @ 02:07:56 ----------

Tebrikler seçkin hayırlı olsun görevinde başarılar dilerim. Gsm yöneticisi olarak bende yanındayım ve takıldığın bir konu, kararsız kaldığın bir işlem olursa şikayet sistemi ön planda yönetim olarakda tüm arkadaşlar yanındadır.

Ayrıca gsm bölüm yöneticisi LAZOFLU arkadaşımız şuan vatan'i görevini yapmakta bu sebepten gsm bölümünde olan tecrübesini bizlere aktardı. Hafta sonları uğruyor yanlız değiliz yane foruma girdiği bir vakit kendisininde diyecekleri olur belki ama şimdilik bizlere bıraktığı bilgiyi görmende faydalı olacaktır.

Tabi benimde anlatmak istediklerim olacaktır en kısa zamanda özelden aktarırım kolay gelsin ortak.
--------------------------

Sağol dostum eksik olma seninle daha önceden tanışma fırsatımız olmuştu :) seninle aynı yerde yetkili olmak güzel :)

----------Eklendi @ 02:11:05 ---------- Yazıldı @ 02:09:50 ----------

Arkadaşlar bir çok alıntı yaptığım için gerçekten biraz uzunca oldu ama siz değerli arkadaşların iyi dileklerinin her birinize ayrı ayrı karşılık vermek istedim :)
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hoş Geldin Aramıza Görevinde Başarılar Dilerim Üst Yönetimden Rica edip uyarı puanlarının Silinmesini İste istersen
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
minoo

minoo

Üye
Tebrik ederim arkadaşım.
Hoşgeldin aramıza.
 
  • Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
hoş Geldin Aramıza Görevinde Başarılar Dilerim Üst Yönetimden Rica edip uyarı puanlarının Silinmesini İste istersen

Teşekkürler arkadaşım. Evet uyarının durduğunun bende farkındayım fakat sorun haline getirmedim dursa da bir zararı yok bana :)

----------Eklendi @ 10:51:53 ---------- Yazıldı @ 10:51:10 ----------

Tebrik ederim arkadaşım.
Hoşgeldin aramıza.

Teşekkür ederim arkadaşım. Hoş bulduk :)
 
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz.
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Öncelikle aramıza hoş geldin, görevinde başarılar dilerim.
Yardımcı mesajlarınla , seviyeli sözlerinle buraya uygun gördüm, tavsiyemi yaptım geçte olsa buraya getirildin. Senden tek isteğim şu, değişmen değil sadece şu ana kadar olduğu gibi şimdiden sonrada aynı şekilde yardımcı mesajlarını yazman, diğer konularda gereken açıklamalar ve yardımlar yönetici arkadaşlar tarafından zaten yapıldı veya yapılacaktır.

Yüzümü kara çıkarmayacağına eminim, inşallah yanıltmazsın beni.
GSM de takıldığın bir yer olursa PM at bana hafta sonu olunca çözmeye çalışırım. Diğer konularda zaten arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Hayırlı olması dileğiyle.. :oke:
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Öncelikle aramıza hoş geldin, görevinde başarılar dilerim.
Yardımcı mesajlarınla , seviyeli sözlerinle buraya uygun gördüm, tavsiyemi yaptım geçte olsa buraya getirildin. Senden tek isteğim şu, değişmen değil sadece şu ana kadar olduğu gibi şimdiden sonrada aynı şekilde yardımcı mesajlarını yazman, diğer konularda gereken açıklamalar ve yardımlar yönetici arkadaşlar tarafından zaten yapıldı veya yapılacaktır.

Yüzümü kara çıkarmayacağına eminim, inşallah yanıltmazsın beni.
GSM de takıldığın bir yer olursa PM at bana hafta sonu olunca çözmeye çalışırım. Diğer konularda zaten arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Hayırlı olması dileğiyle.. :oke:

Sağol arkadaşım teşekkür ederim iyi dileklerin için :) inş her şey güzel gidecek ...
 
  • Beğen
Tepkiler: LAZOFLU
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt