Palm Treo Pro

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Palm Treo Pro
P alm, düşük maliyetlerle IT altyapılarını sadeleştirmek isteyen iş dünyası kullanıcılarına ve profesyonel ve kişisel yaşamlarında üst seviyeyi yaşamak isteyenlere yönelik ve kolay kullanım özelliklerine sahip yeni modeli Palm Treo Pro akıllı telefonu duyurdu. Kendine özgü tasarımı ve Windows Mobile 6.1 Professional üzerinde bulunan Palm kısayolları ile Treo Pro akıllı telefon iş dünyası gündelik kullanım ihtiyaçlarına cevap veren e-posta, Wi-Fi ve GPS fonksiyonları ile sadelik ve sağlamlığı bir arada sunuyor.



Palm Treo Pro Akıllı Telefon
Palm Treo Pro akıllı cep telefonu kolay kullanım özellikleriyle IT yöneticilerinin gittikçe artan mobil iş yüküne destek vermelerine yardımcı oluyor ve sağlam fonksiyonlarıyla ile de iş dünyasının profesyonellerinin taleplerine cevap veriyor. Palm Treo Pro, maliyetleri düşürmesinin ve üretimi arttırmasının yanı sıra gelişmiş güvenlik özellikleri, kolaylaştırılmış cihaz yönetimi ve Windows Mobile 6.1 aracılığıyla kurumsal ağlardaki bilgilere ulaşım gibi karakteristiklere de sahip.




Windows Mobile
Palm Başkanı ve CEO'su Ed Colligan görüşlerini şöyle ifade ediyor: "İş dünyası çalışanları Windows Mobile'ın kullanıcıları mutlu kılan yenilikçi ve zarif bir yapıda sunduğu kontrol olanaklarına ve sağladığı tasarrufa sahip olmak istiyorlar. İşte Palm burada devreye giriyor. Donanım tasarımından ürün paketi ve aksesuarlara kadar Treo Pro ile ilgili her detay kullanıcıların Palm'dan bekledikleri kalitede, zarif ve sade yapıda."

Palm Pro Tasarım
Kullanıcılar Palm Treo Pro ile kişisel ve kurumsal e-postalarına cevap verebiliyorlar, internet sayfalarına ulaşabiliyorlar, randevularını takip edebiliyorlar ve seyahat halindeyken Wi-Fi ile GPS fonksiyonlarından yararlanabiliyorlar. Palm Treo'nun ince bir tasarıma sahip gövdesinde yüksek çözünürlüklü dokunmatik renkli ekran ve eksiksiz bir QWERTY klavye ile beş saate kadar konuşma süresi sunan bir batarya bulunuyor.




Geniş dokunmatik ekran
Ohio State Üniversitesi Tıp Merkezi Öğrenci Eğitim Hizmetleri sistem danışmanı Wasif Malik: "Palm Treo Pro Akıllı Telefon insanı gerçekten mutlu eden bir cihaz - Ürün tasarımı ve yetenekleri açısından teknoloji bir adım olan Treo Pro Palm'ın Windows Mobile dünyasındaki varlığını geliştiriyor. Windows mobile için akıllıca tasarlanan Palm Treo Pro akıllı telefon geniş dokunmatik ekran, Wi-Fi, Bluetooth ve Windows Mobile 6'ya uyumlu diğer tüm uygulamaları çok daha ince bir tasarımda sunuyor."




Palm Treo Pro ürün paketi
Palm Treo Pro akıllı cep telefonunun perakende satış paketi içerisinde enternasyonal güç kablosu, microUSB kablosu ve 3.5 girişi olan stereo bir kulaklık bulunuyor. Treo Pro için özel olarak tasarlanan (ve ayrıca satılan) diğer aksesuarlar arasında araç şarj cihazı, deri taşıma kılıfı, seyahatlerde kullanılan microUSB kablo, yedek batarya ve TTY adaptörü yer alıyor.

Palm Treo Pro satış fiyatı
Treo Pro akıllı cep telefonu Vodafone (ücretsiz ve kontrat ile 399 euro), O2 Avustralya'da da Telstra aracılığıyla eylül ayı içerisinde piyasalara sunulacak. Yeni Palm Treo Pro akıllı cep telefonu ABD'de ise sonbaharda Palm'ın online satış mağazalarında satışa sunulacak.
 


Salihyet

Salihyet

Üye
Bu turkcell hatunun sencee dediği reklamdaki telefona benzio.. o diil dimi ? :P:
 
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
valla salih hiç dikkatimi çekmedi o mu değil mi:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt