Nokia 2012 son çeyrek finansal sonuçları açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2012 son çeyrek finansal sonuçları açıkladı
2012 son çeyreğe ait finansal sonuçlar firmalardan gelmeye devam ediyor. Söz konusu çeyreğe ait olan finansal sonuçlarını açıklayanfirmalardan bir tanesi de Nokia oldu. Son dönemde kötü finansalsonuçlara imza atan firmanın son çeyrek sonuçları merakla bekleniyordu.


Nokia bir süre önce 2012 4. çeyrek ile ilgili ön bilgi vermiş ve bu çeyrekte4.4 milyon Lumia serisi akıllı telefon satışı gerçekleştirdiğini belirtmişti.Yeni açıkladığı bilgilere göre 2012 4. çeyrekte Nokia‘nın geliri 10.73 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. Firmanın kar rakamı ise 585 milyon dolar. Böylece firma uzun bir aradan sonra tekrar kar açıklamayı başardı.Bir önceki çeyrek olan 2012 3. çeyrekte Nokia 754 milyon dolar zarar açıklamıştı. Lumia serisi akıllı telefonlarının satış rakamları Nokia‘nın kar açıklamasında etkili oldu. Hatırlanacağı üzere Windows Phone 8üzerinde çalışan Nokia Lumia 820 ve Lumia 920 bu çeyrekte satışa sunulmuştu. Nokia bu verilerle 2013′e de ümitli bir şekilde girdi. YeniLumia serisi akıllı telefonları ve çıkması muhtemel olan Lumia tablet ileNokia bakalım nasıl rakamlarla önümüze gelecek.

Kaynak: Maxicep
 


Samet.25

L920 kurtardi gene durumu bakma .d
 
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Nokta yı kurtaran ali kemal üç tane lumia birden kullanarak rekor kırdı en az on kişiyide lumia almaya teşvik etti Nokia sana duacı ali kemal
 
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ucuz atlattı :)
 

MaxipmaN

Üye
ah keşke yok olsa
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
gerçekten hoş telefon uygulama bakımındanda gelişir html5 olayıda olursa daha da tutulur diye düşünüyorum
 
boyabatlı

boyabatlı

Üye
İlerde 1 numara olur bu sistem
 
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Bende bu sistemin android ve iosu geçecegine inanıyorum.
 

pckobat_78

Üye
Nokia zor bir yolda wp açıkcası kendi süpriz bir işletim sistemi çıkarmazsa son umudu ama başarılıda olacak gibiler...
 
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokıa sevdiğimiz zirvedeki nokıa geri dönsün:oke:
 
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Android gelişim ve büyüme sürecinde, ios karışık bir halde, wp ise kendini göstermeye başladı. Eğer yeni bir tane daha yazılım türü çıkmazsa android ve wp kapışır kâr wp'da kalır. Ahval hakkında pek emin olmasamda düşüncem bu şekildedir.
 

Samet.25

Bana göre bu 3 sistem arasından 1. İos uygulamalara paralı filan diyoruz tamam ama İos dada sacma uygulama yok android market gibi androıd markette dolu sacma uygulama var cogu virüslü iosda böyle bı sıkıntı yok İOS için virüs cıkaramadılar daha ne olsun :D işletim sistemine bisey olsa telefon gider
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt