BlackBerry Bold Smartphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry Bold Smartphone
BlackBerry yeni modeli BlackBerry Bold 9000 akıllı cep telefonunu duyurdu. Zarif ve alımlı görünümü ile yeni BlackBerry Bold smartphone iş dünyası ve beklentileri yüksek kullanıcılara zengin fonksiyonlar ve performans sağlıyor. Üç bant HSDPA hızlı bağlantı özelliğine sahip ilk BlackBerry modeli olan BlackBerry Bold 9000 akıllı telefonun entegre GPS ve Wi-Fi eşliğinde zengin multimedya özellikleri de bulunuyor. Parlak siyah dış yüzeyi, saten krom çizgileri ve şık deri benzeri arka kaplaması ile çarpıcı bir görünüme sahip olan BlackBerry Bold'un QWERTY klavyesi yeni baştan tasarlanmış.




BlackBerry Bold 9000
BlackBerry Bold akıllı telefonun üç bant HSDPA desteği, 802.11 a/b/g Wi-Fi bağlantı ve yeni nesil 624 MHz mobil işlemcisi e-posta eklentileri, akıcı video görüntüler ve web sayfaları gibi internet uygulamalarının işleyişini hızlandırıyor. BlackBerry Bold 9000 akıllı cep telefonunun 128 MB flaş hafızası ve 1GB entegre hafızası microSD ve SDHC bellek kartları ile arttırılabiliyor. Kullanıcılar BlackBerry'nin bu yeni ve güçlü model cep telefonu ile konuşurken ayı zamanda e-posta alıp gönderebiliyorlar ve internete ulaşabiliyorlar. Cihazın DataViz Document to Go uygulaması sayesinde Word, Excel ve PowerPoint formatlı belgeler internetten indirilebiliyor ve üzerlerinde işlem yapılabiliyor.



480 x 320 piksel çözünürlüklü renkli LCD ekran
BlackBerry Bold akıllı telefon BlackBerry ürün serisinin en parlak ve canlı renklere sahip LCD ekranını bünyesinde barındırıyor. Telefonun yarı-VGA (480 x 320 piksel) çözünürlüklü renkli LCD ekranı son derece berrak bir görüntü sunuyor. Kaliteli ekran sayesinde fotoğraflar gayet net ve canlı, video görüntüler titreşimsiz ve web sayfaları ve belgeler de üstün kalitede görüntüleniyor.



Video kayıt özellikli 2 megapiksel kamera
İş dünyası kullanıcılarının yüksek beklentilerine zengin özellikleriyle cevap veren BlackBerry Bold akıllı telefonun 2 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası bulunuyor. Video kayıt özellikli dijital kameranın entegre flaşı ve 5x dijital zum yeteneği mevcut. BlackBerry Bold 9000 telefonda kameranın yanı sıra müzik dinleme özelliklerine de yer verilmiş. Telefonun multimedya oynatıcısının 11 adet önceden tanımlı ayarı bulunan ekolayzırında Caz ve Hip-Hop gibi seçenekler yer alıyor.



BlackBerry smartphone yazılımları
BlackBerry Bold 9000 akıllı cep telefonunda müzik ve video dosyalarını idare etmek için BlackBerry Desktop Manager yazılımı ve dijital fotoğraflarla ilgili işlemler için de Roxio Photosuite 9 LE yazılımı bulunuyor. Cihazda aynı zamanda kullanıcıların iTunes koleksiyonları için BlackBerry Media Sync uygulamasına de yer verilmiş. BlackBerry Bold akıllı telefonun Hi-Speed USB 2.0 bağlantısı sayesinde dosyalar hızlı bir şekilde aktarılabiliyor. BlackBerry Bold 9000 smartphone yaz mevsimi ile birlikte satışa sunulacak.​
alıntıdır.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
qüzel telefon
 
eses_nuri

eses_nuri

Üye
bencede tipi güzel ama ekran yatay olmasaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum
 
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
ekranın yatay olması benim için telefonun güzelliğini bozdu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt