Vodafone Geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

kanka5000

kanka5000

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Geçiş
Arkadaşlar bugün yani 31 agustos itibariyle kampanyanın son günü kampanyaya başvurdum. Vodafone bayine sordum ben kampanyadan yararlanıcam dimi dedim 1. bayi bugun gırısler yetişmez o yuzden 100 kontör yüklemeniz gerekicek dedi ben inat ettim 2. bayiye gittim ve onlarada sordum. Onlarda bugün geçiş işlemlerinizi sisteme giricegez ve sadece ayda 50 kontör yüklemeniz yeticek dedi ve bende 6 yıllık avea hattımı lanet dedirten hattı en sonunda vodafone taşıdım. Ancak kafama takılan ve bayilerin bile yetersiz kaldığı bi kaç soru var aklımda onları siz değerli arkadaşlarıma yöneltmek istedim..

Tarifem cep1 olıcak

1. Türkcell de olduğu gibi hattı taşıdıktan sonra nerelere mesaj cekmem gerekiyor ki farklı kampanyalardan yararlanalım.


2. Ramazanda konuştuğun kadar arife ve bayramda hediye kampanyasına vodafone nun bana vericeği hediye dakikaları kullansam gene bayramda süre kazabilirmiyim?


ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürler
 


sethaa

sethaa

Üye
1.
1.1. 1 Eylül'den sonra numara taşıyorsan ilk olarak en az 100 sistem kontörü yüklemen lazım 250 dakikanın aktif olması için. 250 dakika kullanımını *123#17# ile sorgulayabiliyorsun.
1.2. Sonra 7506'ya Abone yazıp ücretsiz mesaj gönderiyorsun ve cep arana kayıt oluyorsun. Böylelikle diğer operatörler ve sabit telefonlardan aranacağın her 10 dakikaya 5 kontör kazanıyorsun ve bu anında hattına yükleniyor. *123#4# ile sorgulama yapabiliyorsun.
1.3. Eğer çok mesaj göndermeyi seven birisi isen
1.3.1. Vodafone'da 35 kontöre her yöne 3000 mesaj kampanyası var (Vodafone Cep Dolusu Mesaj PAketi). Vodafone Cep Dolusu Mesaj'dan hemen yararlanmak için ABONE yaz, 7333'e ücretsiz SMS gönder ve dolu dolu mesajlaş.
1.3.2. Eğer göndereceğin SMS'ler sadece Vodafone'a göndereceksen bir de Süper SMS Paketi Kampanyası var. Haftada 15 kontöre diğer Vodafone'lulara 7 gün boyunca tam 5.000 SMS gönderebiliyorsun. Vodafone Süper SMS Paketi'nden yararlanmak için SUPER yaz, 7123'e ücretsiz SMS gönder.

2. Hayır 250 dakikalık kullanımın ile bayramda ücretsiz kullanamazsın. Çünkü Vodafone'un sitesinde şöyle bir ibare var: Ön ödemeli aboneler Ramazan ayı boyunca yapacakları tüm ücretli konuşmalar karşılığında harcadıkları kontör/TL kadar Arife günü ve Bayram'da ücretsiz her yöne kontör/TL hediye kazanacaklardır.

Saygılar.
 
OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya sethaa dostum ne güzel anlatmışşın ya çok sağol
 


Üst Alt