Vodafone Beleş Bedava İnternet 2017 Paket ve Kampanyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone Beleş Bedava İnternet 2017 Paket ve Kampanyaları
Vodafone 2017 yılında bedava internet dağıtmaya devam edecek. Vodafone bedava internet paketlerini kazanmak için tüm detaylar makalemizde yer alıyor.


Vodafone 1 GB bedava internet paketi – Faturasız hatlar için
Vodafone bedava internet kampanyası 2017 başlıklı konumuzda Vodafone’lular için Mart ayına özel düzenlenen bu kampanyada 500 dakika konuşma veya 1 GB Vodafone bedava internet paketi kazanma şansına sahip olacaksınız. Faturasız hatlar için geçerli olan bu kampanyada yükledikçe kazan özelliğini aktif etmek gerekiyor. 25 TL hattınıza yüklediğinizde bu kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Bunun için BANANEVAR yazıp 4455’e sms atmanız gerekiyor. Size özel bedava paketleri görmek için KAZAN yazıp 4455’e sms gönderebilirsiniz.

Kalan bedava paket sorgulamak için OZET yazıp7000 gönderdiğiniz taktirde kalan bedava internet paketleriniz sizlere sunulacaktır.

Vodafone 1 GB hediye internet [E-Fatura] – Faturalı hatlar için

Faturalı Vodafone hatlar için bedava internet paketi almak oldukça kolay. Hem çevreye hemde cebinize büyük bir avantaj olacağından eminiz. Vodafone 1 defaya mahsus bedava internet veriyor. Bunun için yapmanız gerekenler oldukça basit. Faturalı hattınız varsa sms bölümüne E-FATURA mail adresi yazıp 7000 yada SMSFATURA yazıp 7000 göndermeniz yeterli olacaktır.

  1. Bu kampanyadan Vodafone faturalı hat müşterileri yararlanabilir.
  2. Hattınıza tanımlanan bedava 1 gb internet 1 defaya mahsustur.
  3. Hediye internetizin kullanım süresi 15 gündür. 16. gün sıfırlanır ve hattınızdaki internet paketinden kullanmaya başlar.
  4. Verilen paket sadece yurt içi internet paketlerinde kullanılır.
  5. Bedava internetinizi almak için son katılma süresi 30.11.2017’dir.
Vodafone 4.5G 2 GB Bedava internet
Vodafone bedava internet kampanyasında 4.5G geçiş yapmamış kullanıcılarına 4.5G internetin hızını tanıtmak amacı ile bu kampanyası sizlere sunmuş bulunuyor. Bu kampanya ile sim kartınız 4.5G uyumlu ise 4.5G’ye geçiş yaptığınız andan itibaren Faturalı ve Faturasız hat kullanıcılarına 2GB bedava internet paketi verecektir.

  1. Bu paketten yararlanmak için sim kartınızın 4.5G’yi desteklemesi gerekmektedir.
  2. Sim kartınız 4.5G destekliyorsa 4.5 G yazıp 4545 yolladığınız taktirde 2 GB bedava internetiniz hattınıza tanımlanacaktır.
  3. Verilen hediye internet paketini 30 gün boyunca kullanabilirsiniz.
  4. Hediye internet paketiniz yurt içinde geçerlidir.
  5. Kampanyanın son kullanım tarihi 01.12.2017’dir.
Vodafone 4.5G SIM Karta 1GB HEDİYE
Sim kartınızı ücretsiz veya ücretli değiştirdiğiniz taktirde bone, «4.5G» yazıp 4545 gönderin hattınıza tanımlanan 1 GB Vodafone bedava internet paketini kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak benim önerim sim kartınızı değiştirdiyseniz bir üst konudaki 2GB internet paketini almanız daha bol GB’lı internetinizin olmasına neden olur.

4.5G’yi ilk defa deneyenlere 5GB HEDİYE
Vodafone faturalı ve faturasız bireysel aboneler 4BucakG yazıp 4545’e gönderdiği taktirde hattınıza 1 ay kullanabileceğiniz 5GB bedava vodafone internet paketi tanımlanacaktır.

  1. Sim Kartı 4.5G destekleyenler faydalanabilir.
  2. 1 Ocak – 31 Ocak arası 4BucakG kampanyasından faydalanmamış aboneler yararlanabilir.
  3. 30 gün boyunca 5 GB internet paketinizi kullanabilirsiniz.
  4. adresinden detaylı bilgiler öğrenebilirsiniz.
  5. Nisan 2017 tarihinde son bulması bekleniyor ancak uzatma ihtimalleri yüksek.

Vodafone Salla Kazan Uygulaması ile bedava internet kazanın
Turkcell salla kazan kampanyasını duymuşsunuzdur. Aslında bu kampanyayı başlatan Vodafone idi ama Turkcell’de kullanıcılarını memnün etmek adına böyle bir kampanya başladı. Vodafone bana ne var kampanyası ile başlattığı kampanyanın bitiş süresi daha belli olmamakla birlikte her pazartesi faturalı ve faturasız vodafone kullanıcılarına hediye internet dağıtıyor. Paket kapsamında 1GB günlük hediye internet, 1GB haftalık hediye internet paketi, 1GB aylık hediye internet paketlerinden birini sunabiliyor. Aslında bana hep 1 günlük bedava internet paketi çıkıyor her hafta yaptığım için aylık 4GB internet paketim oluyor.

Vodafone Salla Kazan nasıl yapılır ?
Vodafone salla kazan kampanyasından hediye internet paketlerinizi almak için akıllı telefonlarınızda Playstore veya App Store’ye giriş yapıp YANIMDA uygulamasını indiriniz. Yanımda uygulamasına giriş yapmanız için S yazıp 7000 ücretsiz mesaj atarak şifrenizi alınız ve Vodafone Yanımda uygulamanıza telefon numarası ve şifre ile giriş yapınız. Her pazartesi BANA NE VAR kampanyası ile bedava internet paketinizi alın.

Vodafone Bedava Super 2GB internet paketi
Vodafone Faturasız hatlar için geçerli olan bu kampanya ile Vodafone faturasız hattınıza 35 TL yükleme yaptığınız taktirde 2 GB internet paketi kazanıyorsunuz. Bu kampanyadan yararlanmak için ABONE SUPER 2GB yazıp 3636 yollamanız ve daha sonra 35 TL yüklemeniz yeterli olacaktır.

Sizler için hazırladığımız kampanyaları sürekli güncelleme yapacağız. Paketleri kullandığınızda yorumlarınızı eksik etmezseniz seviniriz…
 


Üst Alt