Haber SG S4'e L kesinleşti

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
SG S4'e L kesinleşti
Sammobile Çevirisi: ((ingilizce türkçe metnin sonunda))

Yeni bir arayüz verilecek!


5.0 android, ya da Lolipop en demeyi tercih edecek gibi, tüm öfke bu gündür. Bu yıllarda dünyaya hakim OS büyük güncelleme, ve kullanıcılar doğal cihazlar atlama Lollipop yapmak için şanslı olacak merak edilmiştir. Eh, bizim kaynaklara sayesinde, Samsung güncelleme olacak teyit edebilirsiniz Galaxy S4 5,0 Android için. Yani S4 18 aylık güncelleme garanti süresi halen olduğu gibi şaşırtıcı gelmemeli, ama bu Galaxy S4 Android 4.3 ve 4.4 (gibi birçok iddia edecek olsa sonra üçüncü büyük güncelleştirmesi almak olacak anlamına gelecektir gibi önemli bulunuyor ne 5,0 gibi büyük olarak vardı ve biz kabul etmesi gerekir.)

Doğal olarak bu planlar her zaman dayalı önümüzdeki aylarda değişse de Exynos varyant (GT-I9500) Samsung üzerinde ve aynı zamanda taşıyıcı ve bölgesel gibi şeyler liman şeyi yapabiliyor ne kadar hızlı, bazen gelecek yılın başlarında, ilk güncellemeyi almalısınız gecikmeler. Eğer o, biz zaten okurlarımıza bir verdik cevapsız Android Galaxy S5 üzerinde çalışan 5.0 de seçkin bir görünüm ve biz Samsung de S4 yazılımının aynı yeni bir görünüm getirmek için amaçlayan olacak tahmin ediyoruz, ve Galaxy Note 3 gibi olası diğer cihazlar.


İngilizcesi:

Android 5.0, or Lollipop as most will prefer to call it, is all the rage these days. It’s the biggest update to the world-dominating OS in years, and users have naturally been wondering which devices will be lucky to make the jump to Lollipop. Well, thanks to our sources, we can confirm that Samsung will be updating the Galaxy S4 to Android 5.0. That shouldn’t come as surprising since the S4 is still under the 18-month update guarantee period, but it’s notable as this would mean that the Galaxy S4 will be getting its third major update after Android 4.3 and 4.4 (though as many will argue, neither were as major as 5.0, and we’d have to agree.)
The Exynos variant (GT-I9500) should receive the update first, sometime early next year, though naturally these plans can always change in the coming months based on how quickly Samsung is able to port everything over, and also on things like carrier and regional delays. In case you missed it, we’ve already given our readers an exclusive look at Android 5.0 running on the Galaxy S5, and we’re guessing Samsung will be aiming to bring the same new look of its software to the S4 as well, and likely other devices like the Galaxy Note 3.

Kaynak:



Vee beklenen L :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
Son düzenleme:


Invoke

Invoke

Üye
Bunu okuduktan sonra Türkçeyi unuttum. Zor yazıyorum. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Rainesto, Serhan ve 3 diğerleri
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
S4 miniye hala 4.4 gelmedi, S4 L alacak :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

turkcellllll

Üye
Galaxy S III'e Gelmez mi ?
 
Fenomenon

Fenomenon

Üye
Exynos'lu model daha önce güncelleme alacakmış. Hadi yine iyisiniz :)
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
S5 Android L Ekran görüntüleri S4 ede buu arayüzü vermesi muhtemel.

 

MaxipmaN

Üye
note3 te alır ozaman arayüz?
 

MaxipmaN

Üye
3-5 makyaj yapar kakalar arayüz büyük bir beklenti
 

turkcellllll

Üye
S III gelir mi beyler ???
 

Benzer Konular



Üst Alt