Samsung’un Galaxy S7 modelinin Güney Kore satış rakamları ne kadar?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’un Galaxy S7 modelinin Güney Kore satış rakamları ne kadar?
Samsung’un anavatanında yeni cihazlarının satış performansına dair ilk bilgiler gelmeye başladı…


Samsung’un amiral gemisi Galaxy S7, Şubat sonunda Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da resmi olarak duyurulmuştu. Firma ayrıca bu cihazın büyük ve kavisli ekranlı versiyonunu da Galaxy S7 Edge adı ile sunarken, bu cihazlar 11 Mart Cuma günü dünya genelinde satışa sunuldu.




Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa pazarı yanı sıra yeni üst seviye modellerin satışa sunulduğu ülkelerden bir tanesi de firmanın kendi anavatanı Güney Kore oldu. Samsung’un kendi ülkesi olduğu için cihazların buradaki satış rakamları da bir başka önem arz ediyor.

İlk bilgiler Güney Kore için gelmeye başladı ve Yonhap News, Samsung’un Galaxy S7 satış rakamının ilk gün 100.000 civarında olduğunu kaydetti. 11 Mart tarihinde satış rakamı 60.000 olurken, 12 Mart tarihinde ise 40.000 civarında Galaxy S7 /S7 Edge satıldığı kaydediliyor.

Ayrıca aynı kaynaktan gelen bilgiye göre satışların %40’lık kısmını Galaxy S7 Edge oluştururken, Galaxy S7’nin de %60’lık kısmını elde ettiği ifade ediliyor.

Galaxy S7 5.1″ ekran içerirken, Galaxy S7’de ise kavisli 5.5″ ekrana yer verilmiş. Her iki cihazın da ekran çözünürlüğü 2560×1440 piksel olmakta.

Ayrıca diğer özellikler ortak olurken, bunlar da 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Gogole Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi olarak sayılabilir.

Samsung’un Galaxy S7 modelinin Güney Kore satış rakamları ne kadar? - MaxiCep
 


Üst Alt