Samsung, Galaxy S9'un S8'den Daha Fazla Satmasını Bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy S9'un S8'den Daha Fazla Satmasını Bekliyor


Galaxy S9 amiral gemisini duyuran Samsung, Galaxy S9'un satış beklentilerini de açıkladı.

Güney Kore merkezli üretici Samsung, uzun yıllardan beri akıllı telefon pazarının en büyük üreticisi konumunda. Şirket her yıl, yeni modelleri ile bir önceki yıla oranla satışlarını artırmaya yardımcı olacak akıllı telefon modellerini tanıtıyor. Samsung'un mobil bölümü Başkanı DJ Koh, Samsung Galaxy S9'un Galaxy S8'den daha iyi bir satış performansı ortaya koymasını beklediklerini belirti. Bu noktada reverans olarak Galaxy S8'in Nisan 2017 tarihinden bu yana toplamda 37 milyon adet satış gerçekleştirdiğini belirtelim.

Samsung Galaxy S9, Galaxy S8'den yıl başında daha erken piyasaya çıkacak ve talebi güçlendirmek için çeşitli pazarlama stratejilerini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyoruz. Bu nedenle Galaxy S9'un genel satış rakamlarının daha iyi olacağına inanıyorum. - DJ Koh

Koh, sözlerine Galaxy S9 için gelen ilk tepkilerin de iyi olduğunu ekliyor. Samsung'un pazarlama stratejisinin merkezine değişken diyafram ve super Slow-Motion video kaydı gibi yeteneklere sahip yeniden tasarlanan kamerası yerleştirilirken, Samsung'un yeni AR emojilerinden bahsedilmiyor.

Ayrıca, dikkat çeken bir başka ayrıntı ise Samsung Galaxy S9'un Galaxy S8'den bir kaç hafta önce duyurulmuştu olması ki Galaxy S8, MWC 2027'den sonra Mart ayında duyurulmuştu. Samsung, bu bir kaç haftalık erken duyurunun, Galaxy S8'den fazla satmaya da yardımcı olacağını düşünüyor.
 


Üst Alt