Tavsiye samsung s4 telefonun kafayı sıyırdı yardım pls

Sponsorlu Bağlantılar

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
samsung s4 telefonun kafayı sıyırdı yardım pls
arkadaşlar telefon cidden sonunda kafayı sıyırdı bunun nedeni olarakta şu tarayıcıda dolaşırken reklam sayfalarından açılan ve bi türlü kapaılamayan virüslü sayfalardan virüs kaptığına tanı koydum kendi kenime. formatlatmaya servise götürdüm garantim bitmiş 50 tl dediler. vazgeçtim aklıma hemen root olayı geldi maxicepteki dostlarımız yardım eder dedim kendi kendime ancak haftaya vizelerim başlıyo ve whatsappda bir sürü pdf sorular filan var onları pcye atmam lazım. ilk istediğim öneri ve ilk şikayetim. indirdiğim pdf ler telefonun download kısmında hiç bir zaman bulunmuyor ancak indirilenler uygulamasına girip bulabiliyorum. peki diceksiniz o pdfyi aç gönder de.işte o da olmuyo bluetooth bozuldu galiba telefonun pcye bişi atamıyom ama pcden telefona atabiliyorum. sayısız kere indirdim pdfleri bulamıyorum bu yüzdende kasma oluyo sanırım..

diğer sıkıntım lanet telefon çok ciddi şekilde yavaşladı. uygulamalara basıyorum 10 saniye sonra geliyo hatta bazen (şu 1 2 gün içinde çok fazla olmaya başladı) uygulamalara tıklıyorum ekran kararıyo veya tıkladığım zaman bomboş ekran açılıyo 10 15 saniye sonra geliyo uygulamar.bazende tıklıyorum uygulamara geri atıyo ev ekranına. trivia ***** die bi oyun var müzik playrı açıyorum şarkı dinlerken oyuna giriyorum. müzik player kapanıyo(samsung un fabrika çıkışı koyduğu programı kullanıyorum). rehber çok geç açılıyo. ekran kapalı ve ekran açma tuşuna bastığımda ekran geç geliyo bazende model parolasına dokunuyorum dokunuyorum hiç işlemiyo bi kaç kez kapayıp açıyorum tuştan sonra düzeliyo. hatta az önce pcye bağladım telefonu kendi kendine tune in radio yu açtı. uğradılar herhalde bu telefona.

son tavsiye olarakta yukarda bahsettiğim gibi root olayı. telefona roottan mı format atmalı yoksa fabrikaya gerimi döndürmeli kendi ayarlarından?
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hard Format Atmadan Önce Hafıza Kartını Pcde Biçimlendir Öyle Dene
 
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Virüs kaptı diyorsan tek çözümü stock rom flashlamak o da dahili hafızası komple uçurur indiridiklerinde %90 dahili hafizadadir PC ye bağlayıp telefon belleğine girince *.pdf diye arat dosyaları çıkarsa öyle çıkar.
 


Üst Alt