Galaxy S3 Mini i8190 CWM REBOOT SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

FirstAvenger

Üye
    Konu Sahibi
CWM REBOOT SORUNU
Merhaba arkadaşlar, dün akşam telefonuma (s3 mini) cm 12.1 yüklüyordum ve sonuç hüsran oldu :((... Çok büyük bir sorunla karşı karşıyayım acilen telefonumu çalışır hale getirmem lazım çünkü kimse bana ulaşamıyor bende çevreme ulaşamıyorum, sorunu da azıcık bilgimle çözemiyorum, size danışayım dedim.



Verdiğim linkteki anlatımı kullanarak 12.1 sürümü yüklemek istiyordum. Bütün dosyaları indirip hazırladıktan sonra işlemlere başlayayım dedim. Yanlız gapps i indirirken bazı şeyleri seçmemizi istiyor bende (arm, 5.1, super) şeklinde seçtim ve gapps i o şekilde indirdim, ayrıca anlatımdan farklı olarak cm 12.1 i indirdiğimi söylememe gerek yok :)). Neyse bütün dosyaları hazır ettikten sonra, odinden telefona cwm kurdum, telefonu çıkarıp sd yi pcye takıp sd kartıma cm12.1 ve gapps in zip dosyalarını attım. telefonu recovery modda açtım cwm açıldı haliyle. Neyse wipe data, wipe cache, falan yaptım format system yaptım, en son sıra sd den rom yüklemeye geldi, neyse girdim normalde herkesin karşılaştığı bir sorun varmış extarentel ve sd karışabiliyormuş, bendede aynısı vardı sd seçeneğine girince bişey bulamadım bende exterentale girdim ve iki dosyada ordaydı. Önce cm 12.1 i kurdum sonra gapps i kuruyordum ki bi baktım gapps in kurulumu bittiğinde başarısız oldu installation aborted falan yazıyor telefonunuzda hiçbir değişiklik olmadı yazıyordu ingilizce. Neyse dedim olmuştur heralde reboot a tıkladım. Cwm de bir işlem yaparken 9 no 1 yes var bildiğiniz gibi reboot a tıklayınca öyle birşey çıktı karşıma, yeste de fix root yazıyodu bende no ya bastım çünkü rehberde böyle bişey yoktu, neyse telefon no ya basmama rağmen kapandı sonra samsung yazısı çıktı bende sevindim aha açılıyor falan diye bi baktım cwm çıktı. Tekrar reboot a falan bastım bataryayı çıkardım güç tuşuyla açtım falan (6-7 kere reboot denedim bataryayı çıkardım açtım) sonuçta olmadı. Ben de tekrar wipe data, wipe cache, format system yaptım ve ardından cm 12.1 i yükledim baktım bundada hata vermiş gappsta verdiği gibi neyse hatalı matalı dedim gapps i de yükledim önceki hatayı yine verdi. Reboot a tıkladım busefer yesi (fix root u) seçeyim dedim..... YİNE HÜSRAAAN :((. Telefon cwm de kaldı açılmıyor reboot edince tekrar cwm ye dönüyor napıcam bilmiyorum lütfen yardım edin.
dün s3 minime cm 12.1 yükledim. ilk defa yaptığım için baya sorun yaşadım, ilk yükleme denememde recovery veya zip dosyası bozuk olduğu için yüklenemedi ve telefonum 4-5 saat yazılımsız kaldı :D. ama sonunda başardım. telefonu kendine getirdikten sonra da 2 saat boyunca akk yi aşmış olan internetim 20 uygulamayı güçlükle indirdi. ve bu sabah telefonuma king root ve purify ı indirdim(sistem uyglumalarını silmek için). AH APTAL KAFAM silmez olaydım. browserı kullanmasam bile uygulamaladaki reklamlar(vb) otomatikman custom browserı kullanıyormuş sanırım. herhangi bir uygulamayı açtığımda "Maalesef com.android.browser durdu." uyarısı alıyorum 5-6 kere ekrana geliyo tamama basıyorum çok sinir bir olay. hadi bunu geçtim bir linkte tıklamıştım silmeden önce yanlışlıkla tarayıcıyı seçip "herzaman"ı işaretlemişim, şimdi bir link veya bir ya tıklayınca da aynı uyarıyı alıyorum ve bağlantıları açamıyorum. şu custom browserın apk sı falan yokmu. apk yoksa romu tekrar kurcam ama telefonu adam etmem 3 saati buluyor akk yi aştığım için (uygulamalar zart-zurt). ama romu tekrar kurmak dışında aklıma bir fikir gelmiyor.. başka bi yolu yoksa tekrar uğraşcam 3 saat. twrp den yüklemeden önce wipe data - wipe cache de yapmak istemiyorum ... sizce wipe data - wipe cache yapmadan cm 12.1 i tekrar yüklesem sorun olur mu ? lütfen çözüm söyleyin, dünden beri sorun üstüne sorun... toplam 6 saat forumlarda geçirdim sırf tecrübesizliğim yüzünden. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
 

FirstAvenger

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, cm 12.1 yüklü ve root lu iken telefon fabrika ayarlarına sıfırla yaptım telefon kapandı ve sonra teamwin yazısı çıkıp duruyor. Ekran bir kararıyor bir teamwin yazısı çıkıyor çözümü nedir?
telefona odinle tekrar cm12.1 kurdum. rom yükleme işlemi bittikten sonra telefon açılıyordu samsung yazısı çıktıktan sonra yine team win yazısı çıkıp durmaya başladı. boot loop ta kalmıştır diye düşündüm, bataryayı çıkar tak yaptım, sonra teli tekrar açtım yine aynı şey.
 


Üst Alt