REAL FOOTBALL MANAGER 2009 türkceeeee (%90 TÜRKÇE)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
REAL FOOTBALL MANAGER 2009 türkceeeee (%90 TÜRKÇE)
Evet arkadaşlar bu oyun forumda yayınlandığı günden beri büyük ilgi gördü. Ama türkçe olmadığı için bir çok arkadaşımız oyuna pek sıcak bakmadı. Aradan fazla zaman geçmeden bu oyunun türkçe versiyonunu sizlere sunuyorum. Oyunla ilgili yorumlarınızı ve teşekkürlerinizi bekliyorum. Oyun %90 türkçe ye çevirilmiştir.

Ön izleme resimleri dosyanın içinde dir.

genel açıklama ve yorumları

Bildiğiniz üzere REAL FOOTBALL MANAGER 2009 oyunu piyasaya sürüldü ve beraberinde de bir çok iyi ve kötü eleştirilere de tabi tutulacaktır.

Öncelikle eleştirilerim iyi yönde olacak. REAL FOOTBALL MANAGER 2008 oyununda en fazla ikinci senenin sonuna kadar gidilebiliyordu ve oyun kasılarak donuyordu, bu hata düzeltildi ve ben üçüncü senemi de başarı ile tamamladım 3 sene içinde 3 şampiyonlar ligi 3 lig 3 de ülke kupası aldım ama süper kupaya iki kere katılmama ramen ilkini livırpul a ikincisini ise tothom a kaptırdım neyse bu gidişle pek de tonacak gibi gözükmüyor. Çok seneler daha devam edecekmiş gibi.

Gelelim ikinci yoruma REAL FOOTBALL MANAGER 2008 (2008 versiyonunda) de futbolcu değerleri yani fiyatları abuk subuk ve hiç alakası olmayan fiyatlar veriliyordu. Ben bir futbolcumu tam 395 milyon dolara satmıştım C.ronaldo ya 150 milyon dolar veriyordum yine gelmiyordu. Ama bu hata da düzeltildi ve futbolcu oynadığı maça oyun kalitesine ve oynadığı takıma göre fiyatı çıkıp inebiliyor ve gerçek değerini verdiğinde ise alabiliyorsunuz.

Bir diğer eleştiri ise eski versiyonunda bulunmayan bir özellik ise stat üzerinde futbolcuların yerini nokta ile gösteren izleme metodunda saha genelinde ki atakların ve hücumları rahatlıkla izleyebiliyordunuz ama futbolcuların isimlerini göstermediği için hangi futbolcu olduğunu anlayamıyorduk. REAL FOOTBALL MANAGER 2009 da bu hata düzeltildi ve artık futbolcuların isminide görebiliyoruz ve uyanıklık yapıp oynamayan oyuncuları tesbit edebiliyoruz.

Birde yeni bir maç metodu koyulmuş bu metodu seçerek maça başladığınızda ilk yarısı veya maç bitene kadar sadece size maçın istatistiklerini gösteren bir ekran gösteriliyor. Böylece çok fazla uğraşmadan maç oynatabilirsiniz. Bu şekilde maçı açmak için, başlamadan önce ikinci sırada bulunan SKIP HALF GAME seçeneğini seçmeniz yeterli. Bu seçenekle maçı oynatırsanız oyuncu değiştirmek için menü tuşuna basarak oyunu askıya alalım ve sonra yine menü tuşuna basarak oyuna girelim önümüze çıkan seçeneklerden SUPSTITUTION seçeneğini seçerek oyuncu değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz.

Oyun artık türkçe eski verizonunu oynayan bir kişi bunda zorlanmayacağına inanıyorum rahatlıkla oynayabilir.

Şimdilik bu kadar ileride yeni bir özelliğini bulursam burada yayınlayacağım.

OYUN HAKKINDA SORMAK ISTEDIĞINIZ NE VARSA SORABILIRSINIZ.........

:megafon:
.................................................................................................................................................................................................................................
ARKADAŞLAR LÜTFEN OYUNU INDIRENLER CEVAP YAZSINLAR. EMEĞE SAYGI GÖSTERMEYEN KIŞILER GIBI SADECE OYUNU INDIRIP SEFASINI SÜRMEYELIM.........................................................................................................................................................

Not:(oyun s60 v2 içindir fakat 6600 da çalışmıyor. 6630'u kasıyor. Ekran çözünürlüğü 176*208 dir.)
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: True_Crime, roland200, merveatasoy ve 121 diğerleri


karacaaa2

karacaaa2

Üye
cok saol benım tel. 6600 olurmu bu oyun ?? cevabını bekliyorumm:sn:
 
tmr1903

tmr1903

Üye
6600 a olur merak etme.ama belki biraz kasabilir.bi dene bence.paylaşım için tşk
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok saol benım tel. 6600 olurmu bu oyun ?? cevabını bekliyorumm:sn:

arkadaşım 6600 da denemedim ama oyun n70 de rahatlıkla çalışıyor denedim. 6600 bu oyunu çalıştıracağını sanıyorum. Ama yükleyip bakabilirsin. Yada başka bir yerden cevap gelmez se yarın dener sana bildiririm.
 
karacaaa2

karacaaa2

Üye
saol yarın denersen mesajını beklıyorum :mahcup:
 
ahmetömer

ahmetömer

Üye
saol klavyen dert görmesin
 
  • Beğen
Tepkiler: erh123
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok saol benım tel. 6600 olurmu bu oyun ?? cevabını bekliyorumm:sn:

slm arkadaş. 6600 da denedim çalıştırmadı. oyun açılırken telefon donuyor ve bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum iki kez denedim ikisinde de telefon dondu bataryayı çıkarıp taktım. Yani çalıştırmadı. Ama sen yinede bir dene uymazsa silersin. Böyle şeyler telefondan telefona değişiyor. okey:bilmem:
 

sercan_fb_21

Üye
emeğe sağlık kardeş sağol
 

altintas63

Üye
eyvallah
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
karacaaa2

karacaaa2

Üye
eet bede denedin benım tel. de dondu DEMEKKI 6600 BU oYUNU calısTIRMIyorrr:agla
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sağolasın Kardeş..
İnşallah 6630'da Çalışır.. :oke:
 

Monotros

Üye
5300'da çalışmadı. Uygulama hatası verdi... :(
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
6630'u da Kasıyor Yine de Teşekkürler..
 

fbfb

Üye
saol kardeşim benim
 
maxiciyiz

maxiciyiz

Üye
paylaşım için tşk
 
celefudi

celefudi

Üye
saol güzel bi çalişma olmuş ellerin dert gormesin yanliz oyunun hangi marka telefona uygun olduğunu söylesen bence çok daha iyi olur diye düşünüyorum tabi sen diyeceksinki ben bu işin uzmaniyim ben bilirim ozaman bende sana sadece ve sadece kolay gelsin dıyorum
 
vedat533

vedat533

Üye
6230i türkçe versionu lazım bide türkiye ligi koydunmu çok ii olur:D
 

sefaNetti

Üye
sagolllll bende calısır ins.
 
mami24

mami24

Üye
Ellerin dert görmesin
saolllllllllllllll
 


Üst Alt