Haber Nokia C1’e Ait Olduğu İddia Edilen Yeni Bir Görsel Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C1’e Ait Olduğu İddia Edilen Yeni Bir Görsel Sızdırıldı
Sabırla bekleyeceğim :eller:

Nokia’nın 2016 yılı sonunda satışa sunacağı akıllı telefona ait iddialar gelmeye devam ediyor. Bu sefer ki görsek ise sürpriz bir ayrıntıyı işaret ediyor.

Nokia, Cihazlar ve Servisler iş kolunu Microsoft’a sattıktan sonra bir süreliğine akıllı telefon pazarından uzaklaşmak zorunda kalmıştı. Bu süre içinde Android tablet de dahil olmak üzere verimlilik üzerine cihazlar ve Android platformu için uygulamalar geliştiren Nokia, 2016 yılının dördüncü çeyreğinde piyasaya sunacağı akıllı telefonu üzerinde çalışıyor.

Nokia’nın ilk gerçek Androidli akıllısı C1’in canlı görselleri ortaya çıktı




Bugün internete sızdırılan bir görselin, Nokia’nın önümüzdeki yıl piyasaya sunacağı ve Nokia C1 olacağı belirtilen cihaza ait olduğu iddia ediliyor. Görselde dikkat çeken noktalar ise cihazlardan birinin Nokia Z Launcher ile Android işletim sistemine sahip olduğu. Diğer bir ayrıntı ise aynı cihazın Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip olduğunu gösteriyor.

Nokia CEO’su Rajeev Suri katıldığı bir kaç basın toplantısında, Nokia’nın 2016 yılının dördüncü çeyreğinde, Microsoft’la olan anlaşmanın süresi dolduktan sonra tekrar akıllı telefon pazarında yerini alacağını belirtmişti.

Nokia tüm partim tesislerini Microsoft’a sattığı için yeni akıllı telefonunu da kendisi üretmeyecek. Nokia N1 tablet üretiminde Foxconn ile oluşturulan ortaklığın, Nokia’nın akıllı telefonunda da devam edeceği ve Nokia C1’in Foxconn tarafından üretileceği belirtiliyor.

Son olarak bu görselin gerçek olmayabileceğini, konsept bir çalışma olma ihtimali buluduğunu da hatırlatalım.

Nokia C1’e Ait Olduğu İddia Edilen Yeni Bir Sızdırıldı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


Emre

Üye
Muhtemelen sahte.
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Tüm olanlardan sonra windows ile devam?
" Diğer bir ayrıntı ise aynı cihazın Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip olduğunu gösteriyor." şurası kafamı karıştırdı doğrusu.
 

Emre

Üye
BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Bunun hakkında herhangi birinin (Nokia fanıydı sanırım yanlış değilse) ortaya attığı bir iddia deniliyordu. Hatta tasarımı bile ona aitmiş (konuşulanlara göre)
 

Emre

Üye
Bunun hakkında herhangi birinin (Nokia fanıydı sanırım yanlış değilse) ortaya attığı bir iddia deniliyordu. Hatta tasarımı bile ona aitmiş (konuşulanlara göre)
Sence bir daha kendi topuğuna sıkar mı?
 
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
Nokia bi daha wp ye bulaşmaz cihazın tasarımıda güzel android ile gelirse güzel olur
 
OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
İlk bakışta çin üretimi telefonları andırıyor.
 
Rygebin

Rygebin

Üye
Konsept olabilir . İphone'a benzetmişler az.. :)
 

Emre

Üye
Fan yapımı yine...
 

Emre

Üye
Tasarım ne olacak bilmiyorum. Ben Axel meyer değilim ;)
 
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
kenarları oval çıkmasında (mesela bu örnekteki gibi) z3 gibi kenarları belli telefonlar daha iyi bence (gerçi konsept zamanla göreceğiz gerçeğini :))
 
EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Nokia yı özlediğimi hissediyorum çok efsane telefonlar kullandık zamanında. Fiyat açısından uygun kalite ve kullanışlılık açısından iyi ürünlerle döner inşallah yok abuk sabuk Yada çok yüksek fiyatı cihazlarla gelecek olursa hiç dönmesin geri tercihimdir
 


Üst Alt