Nokia 701 belle fp2 (113.010.1506) cfw

Sponsorlu Bağlantılar

storovi

Üye
Öncelikle üslubuna dikkat et. Benim kimseyi aşağılamak gibi bir niyetim ve üslubum olmadı.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Ama çok bilirim kullanıcıların fazla bilgisi olmadan özenip te flash atarak telefonu göçerttiğini. Sonrada vay efendim senin yüzünden telefonum gitti vs. Ben buradan kişilerin ne kadar bilgisi olduğunu bilemem. Bu yüzden de ancak uyarmakla yetinirim. Yükleyip yüklememek insanların cesaretine kalmış.

Ayrıca Rompatcher kullanımı ile ilgili konularıda Modifiye - Hack bölümünden aratıp takip edersen burada daha az bilgi kirliliği oluşur.
Bak arkadasim bu güzel cuma günü birbirimizin kalbini kirmayalim.Üslup diyorsun ama sanki evrenin sirrini cözmüs gibi havali havali soru cevapliyorsun,alti üstü telefon ile ilgili basit seyler bunlar abartmaya gerek yok.Ben ayrica bilgisi olmadigi halde firmware flash lamaya calisan biri degilim,heveslisi de degilim.Benim ne kadar bilgili oldugum degil senin ne kadar yardimci oldugun seni ilgilendirsin,sen sadece sana sorulan soruyu cevapla yeter
 


torQaresma

Üye
Telefona flash atmadan önce yedeğimi alıp depo hafızasına, hafıza kartına ve telefona format atıyorum. temiz olsun diye.

En son sürüm phoenix için 3 farklı
indirme linki.





1 - Phoenix'i kurduktan sonra indirdiğin flash dosyalarını rar dan çıkarıp

2 - C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-774 klasörü içine at.

3 - Phoenix açıldığında üst barda settings'e tıkla. Nokia Fuse açılacak. Oradaki tüm bağlantı seçeneklerini (USB vs.) Delete yap.

4 - File tıkla Open Product tıkla RM-774 tıkla OK.

5 - Flashing tıkla Firmware Update tıkla.

6 - Product Code nin karşısındaki ... (üç noktalı) olan kutucuğa tıkla _eu_euro2_turkey_dark_steel olan yere çift tıkla.

7 - Dead Phone Usb Flashing kutucuğunu işaretle.

8 - Options'a tıkla orda Kırmızıyla yazılı gördüğün RM-774_M010.17_emmc.fpsx üstüne tıkla ve delete yap. Gelen soruya evet de. Sonra OK deyip o ekrandan çık.

9 - Refurbish'e tıklayıp biraz bekle bir uyarı yazısı gelecek sonra telefonunu pil olmadan bağlayıp hemen ardından pilini takacaksın. Flashlama otomatik başlayacak.

10 - Başlamazsa açma tuşuna hemen bas veya telefonu çıkarıp pilini de çıkarıp yeniden bağla ve pili tak.

Bu yazdıklarımı sırası ile harfiyen yaparsanız temiz bir flash atmış olursunuz.
Kolay Gelsin.

ustam Allah senden razı olsun bu anlatım çok süper bu sayede çöken telefonları da kurtarabiliriz galiba yanlış mıyım ben de 603 var tel açıkken atılan flash türünü bildiğim için onu uyguluyordum bir ara bağlantı koptu ve flash yarım kaldı teli garantiye gönderdim 1 ay bekledim 603 ün kötü yanı şarj ve usb aynı bağlantıda o yüzden kendi kendine açılıyordu flashı zorlaştırırdı ama onunda çözümünü anlatmışsın helal sana:yuru
 

coskunsaglam

Üye
hocam çok teşekkürler gayet başarılı. sorun olursa belirtirim tabi. bi sorum olucak. mesaj baloncuklarını flashsız telefona nasıl yükleriz. xplore ile yapılabilinir mi ?

- - - Eklendi - - -

Aşşağı yukarı indirme çubuğu çalışmıyor sağdaki.
 

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok teşekkürler gayet başarılı. sorun olursa belirtirim tabi. bi sorum olucak. mesaj baloncuklarını flashsız telefona nasıl yükleriz. xplore ile yapılabilinir mi ?

- - - Eklendi - - -

Aşşağı yukarı indirme çubuğu çalışmıyor sağdaki.
Aşağı yukarı indirme çubuğu galeride çalışıyor.onun dışında orjinal fw de de çalışmıyor. mesaj baloncuklarını sonradan ekleyemezsiniz malesef.
 
efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Merhaba ozcangoral. Senden bir isteğim var mümkünse düzenlemiş olduğun klasör modunu Hani şu matrixmenudata, matrixmenunew.mif olan dosyaları paylaşır mısın?
 

elit7534

Üye
ellerinize sağlık ama ben indirme linkini bulamadım
 

mysterious1976

Üye
emeğine sağlık, uğraşmışsın, iyi de olmuş. lakin video izlerken orjinal sürümde ekrana çift tıkladığım zaman tam ekran yapıyordu. bunda olmuyor. birde videoları oyatırken sorun çıkartıyor. dosya bozuk veya hatalı diyor. ama dosya bozuk falan değil. bu sorunu nasıl giderebilirim, yardımcı olur musunuz?
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İndirme Linki?
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tamamdir Kardeş İndirdimde Sarmadi Yinede Sağol Kolay Gelsin
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
CFW Hazirlamişssin İyi Güzelde Hackli Değil Birşey Değil Ne İşime Yarayacak? Kimseye Tavsiye Etmiyorum Başka CFW Yükleyin Yada Orjınal Yazilimini Hackleyin Boşa Yüklemeyin Zaman Kaybi WebRep


Tüm değerlendirmeler


Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)
 
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Abi ben flaşlamayi yapamiorum yaw c7 belle benimki herşeyi tmm az bişi yuklenior usb çikar batarya çikr usb tak bayatya tak yapiom o bolunden sonra dewam etmior ardim et lutfen
 


Üst Alt