MSN Messenger Msn Space'de Müzik Dinletme / Çalma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Msn Space'de Müzik Dinletme / Çalma
Msn spaces alanınıza girdekten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin yanına &powertoy=musicvideo kodunu yapitiriyoruz ve enter tuşuna basiyoruz.Sonra sayfanın sağ tarafinda olan Customize tuşuna tikliyoruz..
Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modüles butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Windows Media Player yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.
Bu aşamadan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan Save butonuna tıklarsanız oluşturmuş olduğunuz Windows Media Player’ın ayar penceresiyle karşılaşacaksınız.
Bu aşamada ise URL yazan kısma aşağıda belirtilmiş uzantılardan birine sahip görüntülemek istediğiniz video veya dinletmek istediğiniz parçanın linkini yazın ve ardından Save tuşuna basın.
- MSN Spaces, MSN'in verdiği ücretsiz bir hizmettir... Yararlanabilmek için .NET Passport'a kayıtlı bir hesabınızın olması yeterli... (@hotmail.com, @msn.com vs...)
- MSN Messenger kişi listenizde bazı arkadaşlarınızın isimlerinin yanında sarı bir yıldız sembolü görmüşsünüzdür... Bunun anlamı o kişi spacesini güncelliyor demektir
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva


Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
denıycem saol :D
 
YesiLPeri

YesiLPeri

Üye
BiLgi İçin SaoL :oke:
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ama ama yapamadım.dd
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt