Microsoft Silverlight for Symbian Beta v2.00(10303) | Son Sürüm aNL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Silverlight for Symbian Beta v2.00(10303) | Son Sürüm aNL


Microsoft’un, Silverlight isimli mültimedya yazılımı artık
Symbian isimli mobil işletim sistemlerinde boy gösterecek. Yaklaşık bir senedir Silverlight ve Symbian’ın isminin beraber anılmasıyla Symbian kullanıcılarını heyecanlandırmayı başaran bu olay, artık bir gerçek. Microsoft, gün içerisinde Silverlight Symbian için ilk betayı kullanıcıların indirimine sundu.

Haber, video, müzik, spor, borsa ve para gibi başlıklara bölünene yazılım, 5. Sürüm Symbian'lar ile uyumlu çalışabilecek. Microsoft tarafından gelen açıklamaya göre sadece; Nokia 5800XM, Nokia N97 ve Nokia N97 Mini desteği ile karşımıza çıkan uygulama, diğer 5. Sürüm Symbian işletim sistemine sahip olan cihazlarda da sorunsuz bir şekilde çalışabilecek.

Çeviri Google Amca:
Medya deneyimleri ve masaüstü bilgisayarlarda Web için zengin etkileşimli uygulamalar geliştirmek için. NET Framework Silverlight, bir çapraz tarayıcı, çapraz platform uygulama, Nokia S60 5th Edition cihazlar için Nokia gibi 5800 XpressMusic, Nokia N97 ve Nokia mevcuttur N97 Mini.

Silverlight bir çalışma zamanı bellek içeriği görüntülemek için kısıtlı cihazlar optimize içerir. Nokia S60 5th Edition cihazlar için Silverlight desteği içerir:

* Yeteneği mobil tarayıcı olarak Silverlight uygulamaları görmek için.
* Araçlar Silverlight uygulamaları oluşturmak için hedef cihazlar.


Detaylı bilgi için :

Burda bir emek var Arkadaşlar konuyu begendiyseniz ve indirdiyseniz Lütfen Teşekkür Et butonuna tıklamayı unutmayınız.:bigstar:
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TARANTULA43, lasta, hiaxi1010 ve 14 diğerleri

tibet53

Üye
Teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt