LG LW980S 3D HD Nano Led Tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
LG LW980S 3D HD Nano Led Tv
LG LW980S, Akıllı Fonksiyonları ve Olağanüstü 3D İçeriğiyle 3D Teknolojisini Yeni Ufuklara Taşıyor
LG Electronics, CINEMA 3D teknolojisiyle Akıllı Televizyonfonksiyonlarını bir araya getirdiği ve LG NANO LED teknolojisinin sağladığı mükemmel görüntü kalitesi ile sunduğu LED LCD televizyonu LW980S ’iIFA 2011’de tanıttı.


Uygun fiyatı, rahat ve hafif gözlükleriyle dikkat çeken yeni LW980S, 2D/3D dönüştürme fonksiyonu ile birinci sınıf 3D içerikler sunuyor.

Avrupa’nın en önemli sertifikasyon kuruluşlarından TÜV ve Intertek tarafından “titreşimsiz 3D” sertifikasına sahip yeni LG LW980S, uzun süre 3D ekranlara bakan kişilerin zaman zaman baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamalarına neden olan ekran titreşimini büyük ölçüde ortadan kaldırıyor. Bu sayede kullanıcılar çok daha uzun süre 3 boyutlu içeriklerin keyfini çıkarabiliyor.

LG LW980S, geniş izleme açısı sunan teknolojisi sayesinde 3D TV’yi tek bir noktadan izleme derdini ortadan kaldırıyor. LW980S sahipleri arkadaşlarıyla veya aile üyeleriyle birlikte büyük gruplar halinde, odanın herhangi bir noktasında oturarak ve hatta uzanarak bile eşsiz 3D deneyimi yaşayabiliyor. LG CINEMA 3D TV LW980S, kullanıcılarına eksiksiz bir eğlence paketi de sunuyor. Kullanıcılar LG Apss aracılığıyla en kaliteli 3D içeriklere kolayca ulaşabiliyor.
LW980S kullanıcıları, Magic Motion Uzaktan Kumanda aracılığıyla kolayca televizyonlarını yönetebiliyor. Ayrıca Smart Share fonksiyonu ile içerikleri cep telefonu ve diğer dijital cihazlarla paylaşabiliyor.

LW980S’in sunduğu izleme deneyimi, LG’nin benzersiz NANO LED aydınlatma teknolojisiyle daha da pekişiyor. NANO LED, üzerine çok küçük noktalar basılı son derece ince bir tabaka aracılığıyla ışığı ekranın heryerine daha düzgün dağıtarak daha parlak, daha net ve daha akıcı görüntüler oluşturuyor.

LW980S aynı zamanda, ekran alanını daha etkileyici bir 3D görüntü sağlayacak şekilde maksimuma çıkaran son derece ince bir çerçeveyle de öne çıkıyor. Çerçeve bu denli dar olunca LW980S’teki görüntüler izleyicileri aksiyonun tam ortasına çekiyor. LW980S pürüzsüz ve abartısız tasarımıyla her türlü iç mekana mükemmel bir biçimde uyum sağlıyor.

LW980S – Özellikler
  • CINEMA 3D
- Rahat, hafif gözlükler
- 2D/3D Dönüştürme
- Titreşimsiz Görüntü (Intertek / TÜV sertifikalı)
- Geniş İzleme Açısı /Esnek İzleme Konumları
  • Smart TV
- Ismarlama 3D Video
- Dahili Wi-Fi Dongle
- Magic Motion Uzaktan Kumanda
- Birinci Sınıf İçerik
- Smart Share
- Web Tarayıcı, LG Apps
- Skype TM
  • NANO LED
  • MCI 1000Hz
  • Picture Wizard II (Emotional Picture)
  • DivX Plus / HD
  • Kablosuz AV Linki
  • Infinite 3D Sound
  • AV Modu
  • LED Energy Saving (Enerji Tasarrufu)
  • Smart Energy Saving Plus (Akıllı Enerji Tasarrufu +)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt