Disney ve Marvel’ın Gişe Rekorlu Filmleri LG Smart TV’lerde!

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Disney ve Marvel’ın Gişe Rekorlu Filmleri LG Smart TV’lerde!
LG Smart tv “3D World” servisi ile Disney ve Marvel’ın hasılat rekorları kıran filmlerini 3D olarak izleme olanağı sunuyor.

LG Electronics, Walt Disney Stüdyoları ile izleyicilerine gişe rekolarları kıran Disney ve Marvel yapımlarını indirimli 3D olarak yayınlamaya karar verdi.

LG Electronics, Walt Disney Stüdyoları ile anlaşarak LG Smart TV platformunda bulunan “3D World” servisi ile Disney ve Marvel’ın hasılat rekorları kıran filmlerini 3D olarak izleme olanağı sunuyor. Marvel’dan Kaptan Amerika: Kış Askeri, Yenilmezler, Disney Pixar’dan Arabalar 2 ve Kayıp Balık Nemo ve Disney’den Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde gibi en popüler 3D filmler uygulama üzerinden ücretli olarak seyredebiliyor. Gelecek aylarda ise Disney’den Malefiz ve Marvel’dan Galaksinin Koruyucuları gibi filmler de LG 3D World’den izlenebilecek.

Disney ve Marvel’ın hasılat rekorları kıran en yeni filmlerinin LG Smart TV’lerde yer alması ailelerin ev ortamında büyük keyif alması adına atılan yeni bir adım olduğunu belirten LG Electronics Türkiye TV Pazarlama Bölüm Başkanı Jikang Kim konuyla ilgili sözlerine şöyle devam etti; “LG’nin taahhütleri ve gerçekleştirdiği ortaklıklar sayesinde LG webOS Smart TV platformunda tüketicilerimize sunduğumuz bu olanaklar, kullanıcıların evlerinde daha kolay ve daha eğlenceli bir Smart TV deneyimi yaşamalarını ve şimdi de Disney ve Marvel filmlerini 3D olarak deneyimleyebilmelerini sağlıyor”.

LG 3D World uygulamasında bulunan Disney ve Marvel filmleri ve diğer 3D içerikler titreşimsiz, pilsiz ve hafif LG Cinema 3D gözlükleri ile rahatça seyredilebiliyor.

LG Electronics, ailelerin bu eşsiz 3D deneyimi yaşabilmeleri için 17 Eylül’e kadar 3D World uygulamasındaki tüm Disney ve Marvel filmlerinde özel indirim uyguluyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N


Üst Alt