iPhone 7 Plus hafızasını, 512 GB'a çıkarttılar

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iPhone 7 Plus hafızasını, 512 GB'a çıkarttılar
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cupertino merkezli akıllı telefon üreticisi olan Apple'ın üretimini gerçekleştirdiği iPhone 7 Plus modeli, Federico Cervo isimli YouTuber tarafından donanımsal olarak geliştirildi. 32 GB kapasitesindeki iPhone 7 Plus modelinin hafızasını 512 GB'a çıkartan YouTuber, bunu nasıl yaptığını ise YouTube kanal üzerinden paylaştı.

Bugüne kadar tanıtımı gerçekleştirilen tüm iPhone modellerinde MicroSD kart yuvası girişi bulunmazken, buda cihazların hafızasının harici olarak arttırılamayacağı anlamına geliyor. İlk iPhone modelini 4GB dahili depolama alanıyla birlikte tanıtan firma, şimdilerde ise hafıza tercihlerini 256 GB'a kadar arttırdı.

Çoğu kullanıcı iPhone'larda depolama alanı sıkıntısı yaşamamak adına iCloud v.b. bulut veri depolama servislerini kullanırken, bu servisleri kullanmak istemeden hafızayı arttırmak isteyenler için bu çözümü EverythingApplePro isimli YouTube kanalı paylaştı. Çin'den 512 GB'lık bellek yongasını getirdiğini açıklayan YouTuber Federico Cervo, sonrasında bu bellek yongasının iPhone 7 Plus modeline entegre edildiğini belirtti.

Bu bellek yongasının iPhone 7 Plus modeline entegre edildikten sonra, cihazın normale göre çok daha hızlı bir şekilde çalışıp işlemlere tepki verdiği belirtildi. iPhone 8 Plus ile iPhone 7 Plus modellerine karşı teste giren 512 GB depolama alanına sahip olan cihaz, testten yüksek puan almayı başardı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Symbianist ve PALA.


PALA.

PALA.

Üye
İphone x kullananlara hava atar :)
Uğraşmış yapmış saygı duymak lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
Symbianist

Symbianist

Üye
Ne rezalet şu hafıza arttırılmaması meselesi. Sen telefona 4k ozellik koy. Hafızayı 32 gb yap, hafızayı arttıramasın kullanıcı, üstüne de dünyanın parasını iste.

Buna ancak WTF denir.

Aslında iPhone kullanıcılarının bu konuda Apple'a bastırması gerekir.
E tabi ki de millet almaya devam ettiği sürece Tanrı Amerika'yı korur.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt