Nokia 5.1 Plus Bluetooth sertifikası ile karşımızda

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Nokia 5.1 Plus Bluetooth sertifikası ile karşımızda


Son dönemlerde akıllı telefon üretiminin en önemli ismi olarak karşımıza çıkan HMD Global, Android işletim sistemli Nokia cihazlarıyla küresel pazarda oldukça önemli işler yapmaya devam ediyor. Çin'e özgü olarak tanımladığı Nokia X5 modelini küresel pazarda Nokia 5.1 Plus ismiyle satışa sunmayı hedefleyen firma, Bluetooth sertifikasını almak için başvuru da bulunmuş.





Şirkete yakınlığıyla adından söz ettiren NokiaPowerUser isimli haber sitesine göre cihazın 5 farklı modeli yer alacakken, bu modeller TA-1108, TA-1120, TA-1112, TA-1102 ve TA-1105 olarak isimlendiriliyor. Bu modelle birlikte global pazarda çok önemli satış rakamlarına ulaşmayı hedefleyen Nokia firması, çok kısa süre içerisinde Çin'de tükenen stoklarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.



5.8 inç genişliğinde 1520 x 720 piksel çözürülüklü görüntü oluşumuna imkan tanıyacak olan cihazda 4 GB kapasitesindeki RAM bellek ile 64 GB depolama alanı tercih ediliyor. Tıpkı iPhone modelinde olduğu gibi çentikli bir ekran anlayışıyla birlikte gelen cihazın, son dönemlerde sektörün popüler modasına ayak uydurduğundan söz edebiliriz.



Şirketin geliştirdiği ilk çentik ekranlı model olarak karşımıza çıkan Nokia X5 modelinin tüm teknik özellikleri ve diğer cihazlarla karşılaştırmasına aşağıda yer alan cihaz sayfamızdan erişebilirsiniz.
 


Üst Alt