Facebook Dragon City oyunu hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Facebook Dragon City oyunu hakkında bilgi
Facebook oyunu Dragon City özellikle ülkemizde de oldukça popüler bir oyun olmayı başardı. Dragon City oyun teması oyunun adından da anlayacağınız gibi ejderha yetişrtirip savaştırma üzerine kurulu. Kendinize bulutlar üzerinde kurduğunuz ejderha şehrinde ejderhalar yetiştirebilir ve besleyerek büyütebilir daha güçlü bir hale getirebilirsiniz.

Dragon City 10 milyonu aşkın oyuncu sayısına sahip ve Türkiye’de de Dragon City oyna yan sayısının oldukça fazla olduğunu söylemiştik. Ejderha yetiştirip geliştirme bakımından ünlü çizgi film pokemon andırdığı için popüler olması oldukça normal. Dragon City’de hacthery denen yumurtaları yerleştirip ejderhamızın kuluçka dönemini yaşayacağı bir bina bulunuyor. Ejerdeha yumurtalarımızı buraya yerleştirip ejderhamızın doğmasını bekliyoruz. Doğduktan sonra ejderhalarımıza bir yuva gerekiyor ve bu yuvalarıda habitat menüsünden kuruyoruz ve hayvanlarımızı habitatlara yerleştiriyoruz. Hatta habitatlara yerleştirdiğimiz ejderhalarımızı çiftleştirip yeni ejderhalar elde edebiliyoruz.

Dragon city oyununda baş aktörler ejderhalar ve ejderhalarda level sistemi mevcut. Ejderhalarımızı besleyerek levellerini yükseltip gelişmelerini sağlayabiliriz. Besledikçe büyüyen ejderhalarımız daha güçlü oluyor ve yeni yeteneklere sahip oluyor. Bunun için öncelikle food farm denen yemek yetiştirebileceğimiz çiftlikler kurmalıyız. Buraya ekin ekip biçerek yemek sahibi olabilir ve ejderhalarımızı besleyebiliriz. Sonrasında combat world denen ejderhalarımızı diğer oyuncuların ejderhalarıyla kapıştırabileceğimiz menüye girip ejderhalarımızı savaştırabiliriz. Oldukça keyifli olan Dragon city facebook oyununu oynamanızı tavsiye ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: mısto61
Grand63

Grand63

Üye
Ben hileyle baya bi para yaptım sonrada oyunu costurdum ama bi süre sonra sıkılıyor insan
 


Üst Alt