Diode Lazer Epilasyon Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diode Lazer Epilasyon Nedir?
Lazer epilasyon cihazları arasında dünya genelinde en fazla tercih edilen diode lazer epilasyon yöntemi, aynı zamanda uzun bir süredir kullanım alanına sahip olması ile de güven veren bir lazer epilasyon yöntemidir. Peki diode lazer epilasyon hakkında neler biliyoruz? İşte bu diode lazer epilasyon hakkında bilmeniz gereken en önemli bilgiler sizlerle.



Diode lazer epilasyon cihazı dünyada epilasyon amaçlı en çok kullanılan cihaz tiplerindenden biridir. Diode lazerler hem koyu ve hem de açık tüm cilt tiplerinde başarılı lazer epilasyon sağlayan cihazlardır. Diode lazerlerin genel olarak kalın ve koyu kıllarda etkili olduğu bilinmektedir. Fakat diyot lazerler diğer lazerlerden ayrı olarak ince tüyde de başarılı lazer epilasyon sağlayabilmektedir.

Diğer lazerlerin başarısının düşük olduğu yüz, sırt, boyun, omuz, kol gibi zor bölgelerde bile başarılı epilasyon sağlayan lazerli epilasyon yöntemidir. Bu lazer epilasyon cihazı; Hormonsal tüylenmenin fazlaca görüldüğü yüz de bile etkili sonuçlar sağlayabilen ve bizce bir klinikte mutlaka bulunmasını önerdiğimiz bir lazer epilasyon cihazıdır.

Alexandrite lazerin başarısız olduğu durumlarda bu lazer uygulanabilir. Diode lazerler dermatoloji kliniğine önemli avantajlar sağlar. Diode lazer epilasyon aleti Tüm vucut lazer epilasyon'unda da kullanılabilen bir alettir.
 
hikmet366

hikmet366

Üye
teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
726
hikmet366
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
459
Haydar


Üst Alt