Çin Malı Telefon Seçimi?hangisini seçmeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mechatronic

Mechatronic

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Telefon Seçimi?hangisini seçmeli
Öncelikle herkeze

Merhaba.....

Forum'a yeni kayıt oldum maddi sıkıntımdan dolayı iphone nun çin malı versiyonu olan trident,dolia,myphone,verson vb.. almak zorundayım.Bu Markalarda hep takliti var.Ve bu markalardan birtanesin mecvuri alacam ama bu tür markaları tam bilmediğimden dolayı yardım istiyorum forumda geçen konulara baktım ama benım istediğim cevaplar yoktu o yüzden yeni konu açtım.

Benim en çok takıldığım nokta donma sorunu varmı,veya veri aktarımda sorun oluyormu.ekran kalitesi,cihaz ömrü,şarj olma,java gibi benim en çok merak ettiğim noktalar bu birde büssürü iphone takliti var ama benim için önemli olanı Adana'da teknik servisi sorun olmayan,güvenilir marka herkez dolia iyi diyor ama ben onun ne resmi sitesini bulabildim nede satış noktasını.

Yani kısaca bu çin malı telefonların iphone taklidi olanların hangisini almalıyım.

LÜTFEN SAMİMİ,GERÇEK VE DÜRÜST CEVAPLAR İSTİYORUM.vede hangi marka iyiyse onuda söyleyin şimdiden teşekkürler.

@Saygılar......

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar aslında bana hangi markadan kim yardım ederse onu alacam.Birisi mesala tridentte sorun yaşarsan sana yardımcı oluruz,Ne yapman gerekeceğini söyleriz derse O markayı alırım.TEkrar teşekkürler
 

jakjek

Üye
Bak al bir 5800 vya 5230. vmenü yükle sonra bir ıphone teması yükle çin mallarından daha kaliteli nokia bir ıphonenun olur!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt