Bebeğin Cinsiyetini Öğrenme Testi | Cinsiyet Belirleme Testi

Sponsorlu Bağlantılar

First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bebeğin Cinsiyetini Öğrenme Testi | Cinsiyet Belirleme Testi
bebeğin cinsiyetini öğrenme, bebek cinsiyetini öğrenme, bebek cinsiyet testi nasıl yapılır, bebeğin cinsiyetini öğrenmek için test, bebek cinsiyeti nasıl öğrenilir, gebelikte cinsiyet testi, bebek cinsiyet öğrenme, bebek cinsiyet tahmini, Bebek cinsiyeti nasıl anlaşılır, Cinsiyet Belirleme Testi Nasıl Uygulanır?


Bebeklerin cinsiyetleri 16 ve 20 hafta sonra ultrason ile belli olur. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmek için artık bu kadar beklemelerine gerek yok. Bu zamana kadar ultrason ile öğrenilen bebek cinsiyeti artık ufak bir test soncu ile de belli oluyor. ABD'de kullanılan bebeğin cinsiyetini öğrenme testi Türkiye'de bulunmaktadır. Cinsiyet belirleme testi sayesinde 10 hafta sonra bebeğin kız mı erkek mi olduğu belirleniyor. Testin kullanımı idrar ile yapılan gebelik testine benziyor. İşte detaylar;



ABD’de 2006 yılından bu yana kullanılan ve gebeliğin 10. haftasından itibaren uygulanabilen basit bir idrar testi ile 10 dakika içinde sonuç alınabiliyor. Hastaneye ya da hekime gitmeden evde uygulanabilen test, eczanelerden temin edilebiliyor. Test, 99 TL’den satışa sunuluyor.

Cinsiyet belirleme testi, Amerika, Rusya, Avusturya, Meksika, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Ürdün, Mısır, Kuveyt, Lübnan, Katar, Suudi Arabistan, Suriye başta olmak üzere bir çok ülkede satılıyor.

Cinsiyet Belirleme Testi Nasıl Uygulanır?

ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onaylı olan test ile yüzde 80 oranında doğru yanıt elde ediliyor.

Amerika’da bir şirketin geliştirdiği test, şu şekilde uygulanıyor:

Teste başlamadan önce kullanılacak yüzeyin idrarın dökülmesine karşı korunması ve beyaz bir zemin olması öneriliyor.

Uygulama için sabah uyanıldığındaki ilk idrar gerekiyor. Testin içindeki bardağın yarısı anne adayının ilk idrarı ile dolduruluyor. Ardından kutudan çıkan üst kapağındaki küçük bir delik test bardağı alınıyor ve üstündeki yapışkan bir kenara konularak, anne adayının idrarı şırınga ile alınarak test bardağının içine enjekte ediliyor. Uygulama sonrasında derhal yapışkanla cihazın üstü kapatılıyor ve 10 saniye çabuk dairesel hareketle çevriliyor. Test bardağının kesinlikle çalkalanmaması gerekiyor.

İşleme başlamış olan test kabının, beyaz bir kağıt veya beyaz bir düz tabak üzerine yerleştirilmesi öneriliyor. Yaklaşık 10 dakika sonra test kavanozundaki karışımın rengi nefti yeşil veya bulutlu yeşil rengine dönerse ’’erkek’’, daha derin sarı veya turuncu renk alırsa ’’kız’’ oluyor.
 


Üst Alt