Bada 2.0.1 Beta (s8500XPKH2) En son fw

Sponsorlu Bağlantılar

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0.1 Beta (s8500XPKH2) En son fw
İşte link: Mavi ekran hatası almamak için *#7092463*# debug debug level low save Yapmanız yeterli.Not : 8500 içindir Rar : samfirmware.com
 


guro123456

Üye
yuh artik yetisemiyoruz umarim artik sona gelinmistir deyenen arkadaslar yorumlarini yazarsa farki goruruz en yakin zamanda bende deneyecegim
 

gizli99

Üye
1.2 çıkıncaya kadar bada geliştiricilerni yerden yere vurduk niye geciktirdiniz, yayınlamıyorsunuz diye.
şimdi her hafta bir güncelleme çıkıyor, yetişemiyoruz diye hayıflanıyoruz.
:)
insanoğlu işte..
 

guro123456

Üye
adam gibi surum cikarsinlar bikere cikarsinlar farketmez acelemiz yok magdur olmaktan baska bi ise yaramiyor
 

anaconda006

Üye
2.0 sürüm nezaman çıkacak beta sürümleriyle sıkıntı yaşamak istemiyorum artık bada yordu :S
 
esbalat

esbalat

Üye
bada yorgun =) o deilde bu kadar surum arasında ne fark var cıkaran kamiller bunuda söylesede bari bizde ona göre ayagımızı uzatsak.
 
  • Beğen
Tepkiler: erem.qns

akrep81

Üye
arkadaşlar biraz önce yükledim telefon hızlandı oyun program çalışıyor mesaj yazma hızlanmış renklenmiş widget malesef çalıştıramadım bunda bir sorun var flashlar çalışıyor youtub akıllı tv vs çalışıyor zannedersem son rutuşlardan sonra final sürüm gelir sanırım androide geçmemin vakti geldi 2,0 beklenen birşey değilmiş bunu gördük ne yapcaz idare edeceğiz işte
 

erkanuyar

Üye
kesinlikle değil muhteşem bir reklam kampanyası abartılan bir sürüm ve sonucunda hüsran ne bekliyordukki 1.2 nin biraz daha görselleştirilmiş hali bizim eskiden xp yi programlarla vistaya benzettiğimiz gibi yazık harbi yazık... bundan fazla bişey beklemeyin arkadaşlar kendinizi kandırırsınız..
 
hayatperest

hayatperest

Üye
Allahım Ya Rabbim insanlara bu telefonu satarken abi 2.0 ı çıkacak telefon sana sevgili bulacak, çölün ortasında gps çekecek, müzik sesi koca hoparlörleri bastıracak, kamerasıyla profesyonel film çekeceksin falan diyerek mi sattılar naptılar. Bir işletim sisteminden ne bekliyorsunuz anlamadım ki.
 
  • Beğen
Tepkiler: mevlutcan, bilalusta1625 ve sedileba

szeer

Üye
komik arkadaslar yorum atmis yine... Cok guldum yine badayi begenmeyen android alsn tutan yok 1.2nin aynisi demis arkadas bu kadarda atip tutmayin zorla mi aldirdilar bu telefonu sana git sat burda da insanlarin canini skma surekli bi sikayet ama ne bekledigini yazan yok ne bekliyodun bads 2den yaz derdini bilelim!!! ne bekledigini eminim sen dahi bilmiyorsun egonu tatmin etmek icin buraya yorum atmissin android al sifir 1ghz islemcili bulabilecek misin hadi kolay gelsin
 
  • Beğen
Tepkiler: skyseap

bilalusta1625

Üye
bunların hepsi 1.2 dede 2.0 dada sadece msj yazan arkadaşlar ama hep kullanmadıkları özeklikleri ararlarda ararlar pes diyorumya yazmayayım dedim ama dayanamadım ya beyler bu sadece 1 telefon o kadar begenmeyen 1800 lira verir ipone 4 alır bukadar basit ama ben WAVE Mİ ipone 4 de degişmem 1.2 haliyle bile kusurvarsa affola :)
 
  • Beğen
Tepkiler: hayatperest ve skyseap

Bjkaykut78

Üye
Bende şikayet eden arkadaşların yorumlarına hiç katılmıyorum. daha önce android kullanmış birisi olarak o bada dan sızlanan arkadaşların önce bi android li telefon alıp telefonu kurcalamalarını tavsiye ediyorum bence bada nın değerini o zaman anlıyacaklar. bada 2.0 ile hız olarak mükemmel oldu gps sorunu da bir gerçek ama bana gore tek eksiği oyun ve uygulama eksikliği oda kişiden kişiye göre bu çok büyük bir eksiklik gibi gelebilir de gelmeyebilirde bence bada lı daha fazla telefon cıkmasıyla buda aşılıcaktır. benim şu anda bada 2.0 final sürümünden tek beklentim flash player ın yükseltilebilir olması.
 

skyseap

Üye
Son yazılan yorumlara ben de katılıyorum. Çevremde android olarak galaxy fit, galaxy S hatta HTC desire HD kullanlar var. Hele ki bada 2.0 yi kullandıktan sonra onların yüzüne dönüp bakmam bile. Evet androidin artısı var! Ama ne: sadece ve sadece bazı arkadaşların da belirttiği gibi Uygulama, Livewallpaper ve flash desteği... Bunlardan livewallpaperin final sürümde geleceği samsung tarafından belirtilmiş fakat gelmese bile sorun değil çünkü şarjı yemesinden dolayı kullananı %1 anca olur. Uygulama konusunda ise android market bir uygulama çöplüğü olmuş aynı bizdeki tema çöplüğü gibi. İstediğini ara ki bulasın. Ha meşhur uygulamalar özellikler bada 2 den sonra yakında bizde de görürsünüz. Flash ise işte gerçekten o gelmezse yazık olur. İhtiyaç çünkü. Bununla beraber kullanış olarak bir de Androidin özelleştirilmesi söz konusu oda bada 2 ile aşıldı. bada 2 şuan androidden daha kullanışlı. Ayrıca androidde öyle her istediğini de yapamamıyorsun. Karma karışık bir sistem.
 

noyan13

Üye
Arkadaşlar çok merak ediyorum bada veya samsung sizi neden bu kadar yoruyor? Kimse size zorla beta 2.0 yükleyin demiyor, merakınıza yenik düşüp yüklüyorsunuz sonra skıntı oluncada bada cok yordu bada beklentilerimizi karşılamıyor diye söyleniyorsunuz hem ne bekliyordunuz,telefonun donanımı belli zaten ve bencede halen piyasanın en sağlam donanımına sahip akıllı telefonlarından biri bence samsung'a kızmadan önce bir kendinize kızın.Ayrıcada ben android 2.3.3 de kullandım ve badanın pratikliğini kesinlikle bulamadım İOS'de kullandım bada bence gercekten bir çok işletim sisteminden harmanlanarak yapılmış bir işletim sistemi ve bence gayet de kullanışlı. Bu kapitalizmin sınırlarını zorladıgı dünyada bence egolarımıza,merakımıza ve hırsımıza yenik düşmememiz gerekir sonuçta bütün markalar bir şekilde müşterilerini sömürüyorlar, malesef dünyanın sistemi böyle helede bizim gibi sömürülen bir ülkede yaşayan insanların kendilerini bu kapitalizm ve alışveriş çılgınlığına kaptırması çok yanlıs , teknolojinin hızına yetişemeyiz çünki zaten şuan günümüzün teknolojisini doğrudan üretip satmıyor firmalar yavaş yavaş azar azar veriyorlar dünyayı sömürebilmek için o yüzden yeni çıkmış son model neyi satın almak istiyorsak önce bunu unutmamamız gerekir. Saygılar...
 

miown

Üye
arkadaşlarım, tartışma yersiz, ben de şikayet eden arkadaşlara kızanlara katılıyorum aslında kimse bu telefonu zorla satmadı, şikayetçi olan arkadaşlara gelince, sabırlı olun, hiçbir firma hiçbir şeyi piyasaya sürmeden önce vurucu özellikleri göstermez, bu firmaların güçlü rakipleri var ve fikrin çalınmasına karşı bir korumadır. gördüğünüz gibi beta sürümlerin paylaşılmaması gerektiği halde herkes kullanabiliyor, e bunu bizim gibi macos ve android geliştiriciler de kullanabilir dimi. bir düşünün o halde paniğe mahal yok. bir de zaten telefonun donanımı belli (benim için yeterli bir donanım), bunun üstüne yazılımla nekadar özellik eklenebilir? fiat'a brembo fren takınca aynı marka olmasına rağmen ferrari olmuyor maalesef...
 

guro123456

Üye
galax s2 bi gun benim olacaksin ustune telefon yok
 

miown

Üye
guro123456 Alah gönlüne göre versin kardeşim, İnşallah s2' yi de geç htc evo 3d al bence de en iyisi o gibi şu anda ama bir yandan da düşünüyorum ben wave' de bile bütün özelliklerini kullanmıyorum ki :)
 

kortazar

Üye
Herkese Selam arkadaşlar,

Bende 8500 kullanıcısıyım. Kimse zorla satmadı. Hatta ben son kalan 8500 ü arayıp 2 gün sonra ulaştım. ( 8530 ların ilk çıktığı dönemde daha fazla para vererek :)). 900 TL para verdim. Bir telefon için benim bütceme göre iyi bir para.Elbette verdiğim paranın hakkını alabilmeyi isterim. Bi takım beklentiler olması da doğal. Ayrıca Samsung da hem forumlara bilinçli sızdırdığı haberlerle hem açıklamlarında Bada ile ilgili beklentileri artırdı Flash desteği ve uygulama çeşitliliği konusunda. ( benim ilgilendiklerim ) bu yorumları okuyup araştırarak kullananların da memnuniyetlerine güvenerek aldım telefonu.Dikkat ediyorum kim eleştiride bulunsa yada memnuniyetsizliğini dile getirse .Zorlamı sattılar milletin moralini bozma, sen git bide Androidi gör yok i-phoneden daha iyi vesaire cevaplar geliyor. Şaşırıyorum açıkcası.

Arkadaşlar burası wave sevenler derneği forumu değil. Bilgi ve fikir paylaşım forumu. Zaten herkes memnun ise neden geliştirsin adamlar tabiki eksikleri söyleyeceğiz. Beklentilerimizi imkan varken karşılamazlarsa gerekirse tehdit ederiz tabi bir daha Samsung almayız diye. Bende memnunum genel anlamda ama 1 ghz işlemci varken flash desteği yok diye video izleyemiyorsam yada işlemcinin çalıştırabileceği uygulama sayısı yeterli değilse. Ha 1ghz olmuş işlemci ha 200mhz ne farkeder.

Samsungu savunmak yerine bizimle aynı tercihi yapmış ortak bir noktamız olan arkadaşlarımıza daha saygılı cevaplar vermenizi rica ederim.


Saygılar..
 

guro123456

Üye
kortazar cok iyi dedin bundan boyle adamimsin oylar sana hele su betalari yukledigime oyle pisman simdi ise kasinca resetliyo kendini kamera video kaydedemiyor kasiyor 1 dk sonra kendiliginden kapaniyor bu surumde flaslarda calismiyor kafayi yicem birseyi duzgun yapmadan neden yayinliyonuz bizi kobay yerine koyuyorsun ulan samsung bada senin bu cuma gunu oruclu agizla saydiracan sulalene ramazana hurmeten bisey demiyorum yoksa ben diyecegimi biliyorum bicak kemige dayandi bu hesap sorulmali nediyom ya ben oruc basima vurdu heralde basbakan gibi konustum ha
 

miown

Üye
guro123456 betanın hangi sürümünü yükledin, benim gözüm yemedi de hiçbirini yükleyemedim ama merak ta ediyorum yüklemiyim mi ben hiç?
 


Üst Alt