Telefon Tavsiyesi Atrix - Galaxy S Plus - Galaxy S - Xperia Arc - Galaxy W ? Yardım arkadaşlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Atrix - Galaxy S Plus - Galaxy S - Xperia Arc - Galaxy W ? Yardım arkadaşlar.
Arkadaşlar bu telefonlar arasından hangisini seçmeliyim ?
Atrix çok iyi bir telefon tam yeni çağa ayak uydurmak için. Çift çekirdekli (Tegra 2 hemde), parmak izi okuyucusu, 1 GB ram, 540x960 gibi bir qHD ekran. Ama markasından dolayı biraz soğuyorum.
Galaxy S de en çok satan telefon bir sürü custom rom mevcut internette. Ama aldığım cihaza hemen rom atmayacağım. Ondan dolayı biraz soğudum.
Xperia Arc biraz pahalı yani özelliklerine göre. Galaxy S'den bile düşük özellikleri varken bu kadar pahalı fiyatı anlamadım. Sanırım artıları: HDMI, USB OTG, Exmor R sensörlü 8.1 MP kamerası ve en önemlisi ICS güncellemesinin kesin olarak gelmesi.
Galaxy S Plus ve Galaxy W hemen hemen aynı modeller. Ekran ve tip bakımından farklılar sadece. Galaxy S Plus daha çok beğenilir bir tipi var. Sizce ben hangisini almalıyım ? Şu an içimden Atrix veya S Plus geçiyor. Ancak Arc'da da ICS gelceği kesin olunca ona da yönelesim geliyor.
Bu arada arkadaşlar kalın telefonlar önermeyin. Neo alcaktım sırf kabalığı yüzünden vazgeçtim ince bir şeyler istiyorum. Şimdiden :tşk:
 


fnldstntn

Üye
Atrix bence iyidir...anladığım kadarı ile motorola bence iyi...
 

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
İyi de marka olarak elden çıkarması falan bayağı zor :dry: Ayrıca Xperia'ya veya da S Plus'a ICS gelmesi garanti gibi. Ama Atrix de ICS olmaz mecburen custom rom :off:
 
61semih

61semih

Üye
dostum motorola bıldıgın gıbı telefonun mucidi.motorola bizim ulkemızde yok (malum cem uzan vakkası)
cıkmıs ve cıkacak olan telefonlarını bır arastır derım.
sağlamlık olarak en saglam 2-3 markadan birisidir.tek eksiği yazılım destegı olabılır fakat xpda da ıcs4 rom u bulunuyor veya youtubeden atrıx ics4 dıye aratırsan ics4 un nasıl yuklenıldıgınıde gorebılırsın.
dıger modellere gore hem daha uygun fıyatta hemde çift çekırdek ve gpu su tegra2! birde buna 1gb ram eklenınce su andakı f/p kıralı bu telefondur.
çift cekırdek 1ghz, tegra2,1gb ramlı 950tl ye sıfır bir ürün daha gösterebilirmisin.sen kafadan diğer telefonları ele bence.yardımı olacaktır elbet(izlemedıysen) bu video sana yardımcı olacaktır.
EK BİLGİ : Türkcell turkıyeye getırmeden once ıkıncı el sıtelerınde bu telefon 1200tl lerden satılıyordu
 

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Alırsam ikinci el düşünüyorum da aslında benim için pek farketmiyor da. Aile için biraz sorun o kadar para veriyorsun madem markası olan bir şey al diyorlar gerçi teknolojiden iyi anladıkları denemez ama kontrol onlarda olunca da dinlemek gerekiyor :ehe
 
tempestshine

tempestshine

Üye
Atriz güzelmiş :good:
 

forever1907+

Üye
atrix-arc yada galaxy s-neow-galaxy w en iyiden en kötüye
 
klongs

klongs

Üye
atrix
 
Astrosman

Astrosman

Üye
Atrix
 

Krofessional

Atrix demişlerde motorolanın pazar payına bakın samsung ve apple %99 htc %1 galaxy w derim ICS alacak
 
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence Galaxy Wonder daha iyidir ;) Atrix dediğin gibi Motorola ne bilim insanı itiyor, Galax S i geç zaten boşver onun yerine S plus bak bakıcaksan ;) Galaxy W kibar telefondur ve özelliklerine göre fiyatı çok uygun bir telefon ben hiç şikayet görmedim bu telefon için :) Neo V tasarım hoşuma gitmiyor benim kibarlık yok telefonda özellikleri iyidir ve ics gelicek :) Karışık bir durum olmakla beraber tercihim hepsinin arasından Galaxy W seçim senin :oke:

---------- Eklendi @ 16:30:56 ---------- Yazıldı @ 16:28:19 ----------

atrix-arc yada galaxy s-neow-galaxy w en iyiden en kötüye
Dediğin gibi Atrix ve Arc önde gelir ama diğer üçünün sırası bence yanlış doğrusu : Galaxy W > Neo V > Galaxy S bence tabi ki :oke:
 

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim galaxy s i9000 aldım. Rom yükleyince geçemeyeceği telefon yok diye düşünüyorum ancak şu an yüklemedim henüz şuan ki hali bana yetiyor. Belki bir iki ay sonra güzel bir de rom kurarım. Plusla karşılaştırdık da bir turkcell romlu halini bir de mıuı. rom yüklüyken romluyken yani plus'ın hiçbir artısı kaldı bayağı eziliyor s'in yanında. Yine de yorumlarınız için teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: forever1907+

forever1907+

Üye
Arc ile arc s hemen hemen ayni fiyat alirsan arc s al
 
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
:rica: Hayırlı uğurlu olsun :)
 
alien97

alien97

Üye
hayırlı olsun.
 

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Herkese tekrar :tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt