Apple'ın yeni sunacağı iPhone 7 Serisi koruyucu kılıflar ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın yeni sunacağı iPhone 7 Serisi koruyucu kılıflar ortaya çıktı
Apple'ın yeni iPhone 7 Plus akıllısı çift kamera ile geliyor.



Apple telefon pazarında Samsung'un arkasında ikinci sırada ve 2016 ilk çeyrekte satış rakamlarında firma tarihinde ilk kez satışlarında gerileme yaşadı ve ilerleyen dönemde tekrar yükseliş grafiği ile pazarda yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor.



Bu seneye bakacak olursak eğer, Apple, Mart ayında sürpriz bir etkinlik düzenlemiş ve 4" büyüklüğünde ekranı ile iPhone SE adındaki cihazını sunmuştu. Bu akıllı telefon tasarım olarak iPhone 5S'e benzerken, donanım olarak ise büyük oranda iPhone 6S olarak geldi.

Apple, bu sene yeni cihazlar duyurmaya devam edecek ve Eylül ayında geleneksel iPhone etkinliği ile karşımıza gelmesi beklenen firma iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki iki yeni akıllı telefonunu duyuracak. Ayrıca bazı kesimlerden iPhone 7 Pro olarak farklı bir cihazın daha sunulabileceği yönünde iddialar geliyor.

iPhone 7 / 7 Plus için bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de her iki cihazın da bazı koruyucu kılıf görselleri ortaya çıktı. Olixar adındaki koruyucu kılıf üreticisi tarafından listelenen koruyucu kılıflar her iki iPhone modeli için de gelirken, üçer farklı renkte görünüyor.



Apple'ın iPhone 7 Plus modelinin çift arka kamera ile geleceği yönünde bir çok farklı kaynaktan bilgiler geliyordu ve bu yeni koruyucu kılıf görsellerine bakıldığında iPhone 7 Plus'ın çift kamerası görülebiliyor.

Yeni koruyucu kılıflar, 6.99£ fiyat etiketine sahip ve şu an için ön sipariş sürecinde olduğunu söyleyebiliriz.

Apple'ın yeni sunacağı iPhone 7 Serisi koruyucu kılıflar ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Daha Telefon Yok Ortada :D
 
seco_can_can

seco_can_can

Üye
valla hocam hatırlarsanız ilk zamanlar çinliler orjinalinden önce çakmasını yapıyordu öyle bişey buda
 
0MG90

0MG90

Üye
Çift kamerayı nasıl anlatacaklar çok merak ediyorum. Yine ilk kendileri kullanmış gibi hareket ederler.
 


Üst Alt